Įkraunama...
Įkraunama...

Apranga apvalutėms gražuolėms - 5 tema

Butu gal nieko,bet noretusi kad krutine labiau pakeltu,dabar nusmuke papai vos ne iki keliu ax.gif as tai nemegstu vientisu maudomu,kai labai karsta spjaunu i savo lasinius,bet su tokiu istisiniu iskepciau,nebent i baseina tiktu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(shidochika @ 2013 02 16, 15:25)
Butu gal nieko,bet noretusi kad krutine labiau pakeltu,dabar nusmuke papai vos ne iki keliu  ax.gif  as tai nemegstu vientisu maudomu,kai labai karsta spjaunu i savo lasinius,bet su tokiu istisiniu iskepciau,nebent i baseina tiktu  smile.gif

Oi ne. Jau atskiro neuždėtų man nieks, ir niekur. Neestetiška lašiniai, fui. O dėl karščio aišku vasarą karšta, tai reik maudytis, pagaliau per karščius nesveika būti ant saulės. Bet jau lašinius demonstruoti, tai neeee. Kai eina pliaže moterys neturinčios namie veidrodžio, t.y. atrodančios neskaniai tai net gėda dėl jų.
Gal nuotraukoj nekaip atrodo krūtinė, bet realiai jei ji didelė tai atskiras irgi tobulai nelaikys, o šių modelių mano matuoti puikiai laiko krūtinę. Tikrai.
Aišku kiekvienai savo.
Atsakyti
Tada as neestetiska,bet kai lauke virs 30 su tokiu skafandru neprakaituoju biggrin.gif
Atsakyti
Na kaip sau norit. bet negražu.

user posted image
user posted image

Vientisas maudymukas tam ir skirtas, jis tikrai ne skafandras, nebet pirkt kokį nekokybišką , guminį, arba naro kostiumą.
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2013 02 16, 15:36)

Vientisas maudymukas tam ir skirtas, jis tikrai ne skafandras, nebet pirkt kokį nekokybišką , guminį, arba naro kostiumą.

drinks_cheers.gif nėra su vientisu karščiau negu su atskiru, jei karšta diena, tai ir nuogai karšta, bet iš odos neišsinersi mirksiukas.gif ...BET shidochikai tikrai nėra ko į vientisus dairytis, taip kad kiekvienam savo tongue.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2013 02 16, 14:36)
Na kaip sau norit. bet negražu.

Jusu ideti aisku kad negrazu,nes visos damos uzsitempusios per mazus maudymukus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(shidochika @ 2013 02 16, 15:48)
Jusu ideti aisku kad negrazu,nes visos damos uzsitempusios per mazus maudymukus  biggrin.gif

Jei aš užsidėčiau atskirą , net pagal savo dydį, tai būtų FUIIII , ir pati sau atrodyčiau neestetiškai. O dėl estetikos aš griežtai nusiteikusi.
Atsakyti
ta jodaode vidurine visai nieko g.gif tik papinykas per mazas biggrin.gif
o kas del estetikos ,tai ir apkuni moteris gali buti estetiska g.gif ,eigu rimčiau pažiurėti ,tai ,jai motera apkuni su vientisu maudimuku estetiška ,dar kalusimas ,jos kojos aplipusios celiulitu ,o tai ir jau negražu ,tai gal išmeskim apkunes iš pliažo lotuliukas.gif arba tegu maudosi su ilgomis sukniomis ir butinai su ilgomis rankovemis ,man tie kabantys ranku lašiniai taip pat negražu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ointriga: 16 vasario 2013 - 15:37
QUOTE(ointriga @ 2013 02 16, 16:30)
ta jodaode vidurine visai nieko  g.gif tik papinykas per mazas  biggrin.gif

Neradau pavyzdžių tinkamesnių, bet pliaže tokių fruktų galima pamatyti,kurios veidrodžių namie tikrai netusi.
Atsakyti
Betgi musu cia susirinkusiu ir figuros ne vienodos mirksiukas.gif As kai dar neturejau vaiku irgi buvau apvalaina, tikrai ne kudena ir nesiojau atskirus maudomus. Ir galima pasirinkti tokius, kur tikrai tinka ir grazu. Dabar aisku situacija kitokia, nes ant pilvo turiu daug striju ir esu stambesne nei anksciau verysad.gif Tai dabar tik i vientisus ziuriu...
Atsakyti
QUOTE(ointriga @ 2013 02 16, 15:30)

Tai ir norejau pasakyt,jei jau apkuni tai butinai reikia nesirodyt pliaze,reikia dziaugtis saule ir jura pliaze,ir aisku maudomukas turi but ne per mazas,tada ir lasinukai neisvirs biggrin.gif
Atsakyti
[quote=shidochika,2013 02 16, 15:54]
Tai ir norejau pasakyt,jei jau apkuni tai butinai reikia nesirodyt pliaze,reikia dziaugtis saule ir jura pliaze,ir aisku maudomukas turi but ne per mazas,tada ir lasinukai neisvirs biggrin.gif
drinks_cheers.gif
ir dar mergaites tas juodas maudimukas tikrai gražus,bet ant šios moters manu jai uždėtu atskira ,ir butu gražu ,juk nieko nesimato gražus kunas ,bet relybeje viskas kitaip ,ir labai daug neimu i galva kas kaip atrodo pliaže,man kaip tik keista kai su pilnu maudimuku moterys dar sugeba degintis g.gif ,nu nepykit nesuprantu ka ten tada deginti g.gif o žiu puse dienos vartosi lotuliukas.gif ir vistiek balta namo eina doh.gif
Atsakyti