kiek pamaciau nuotrauku man ir patiko, jauciasi, kad profas ranka pridejo, o ne megeju darytas interjeras

Sitiek komentaru ir diskusiju - o paziuret ir ner i ka, praziopsojau

QUOTE(akvilyte @ 2013 01 28, 17:12)
nusiperkat sena komodą, duodat baldininkam kad profesionaliai nudazytu ir viskas... daugiau 1000 nekainuos....
as tai buvau pakraupus dubingiuose esanciu valgomojo komplektu
jau taip atmestinai dazytas....
bandau isivaizduot kaip jie valosi
nes yra baltu pavirsiu kurie valosi ir kurie deja deja... nors gal kas turit ir galit pakomentuot???

Pavydziu baltai kas moka taip prasisukt

esu pvz macius panevezy internete neblogu daikteliu, bet jus sakykit ka norit, bet transportas (samdytas, nes kitokio neturiu) iki vln, tada vel nuo vilniaus tike pat kiek is panevezio man tikrai kainuos ne 100 lt....
be to tik internetu matytu pirkt nesinori, reik paciai pirmyn atgal vaziuot.
nu prirasiau tai kaip vargse bobute

beje, jei kas turit tokiu baldininku kurie puikiai perdazo baldus ir atrestauruoja - pasidalinkit. nes maniskis turetas kur kedes dare, tai nebeatsiliepia:(
del DUBINGIU. taigi as cia ta kuri turi stala ir kedes.....siaip man jie kokybiski, tvirti, ir man tas dazymas toks tel lep akiu nebado, tinka

bet siaip antra kart turbut nepirkciau, nes dabar nuolat su staltiese, kitaip plemai nuo bet ko......
QUOTE(daffni @ 2013 01 28, 17:06)
o nebandet klaust pas baldininkus, kiek kainuotu pagamint?
QUOTE(akvilyte @ 2013 01 28, 17:12)
nusiperkat sena komodą, duodat baldininkam kad profesionaliai nudazytu ir viskas... daugiau 1000 nekainuos....
jau taip atmestinai dazytas....
bandau isivaizduot kaip jie valosi
nes yra baltu pavirsiu kurie valosi ir kurie deja deja... nors gal kas turit ir galit pakomentuot???

tai kad dabar tų senienų kainos užlankstytos

Mūsų valgomojo stalas ir kėdės baltos, lietuvių gamintojų, valosi puikiai, paviršius matinis, bet "slidus"- dažuose visai nenusimanau, tai toks ir komentaras

Iš tokios kolekcijos (mūsų stačiakampis su 8 kėdėm):

Užtat virtuvėje meistras matyt užmiršo nulakuoti kaip visur matiniu laku vidines durelių puses, tai jau nuo skuduro dryžiai matosi

Beje, taip netyčia gavosi, kad visi baldai - lietuviški iš lietuviško medžio

QUOTE(vilze @ 2013 01 28, 17:26)
o nebandet klaust pas baldininkus, kiek kainuotu pagamint?
is tikro tai ne

masciau apie tai, bet vis tikiuosi rast kazka kas tiks:))
ta gamyba toks reikalas...is vienos puses patinka, nes kaip ir pasidarai ko nori (dazniausiai

Kaip pasakytu kai kurie senbuviai, matyt dar ne taip reikia, jei tiek daug problemu randu

as tai ieskau kavos staliuko paskirti atliekancios "skrynios" (cia kazkaip vyrui i galva sove at skrynios mintis, tai pasizadejau paieskot). gal kas matet?
QUOTE(daffni @ 2013 01 28, 16:26)
Pavydziu baltai kas moka taip prasisukt
bet stalo valymas problema

bet stalo valymas problema

mes langus pirkom medinius naudotus... prie ju reikejo priderint dvejas balkono duris... vienas is to pacio vyrioko nupirkom uz 80lt.... medines skandinaviskos be paketo.... na nusveiciau ar tas duris (sveiciau ziauriai ilgai ir nuobodziai).... reikejo pritaikyt aliejaus spalva kad tiktu prie langu (langai- naturalus tikas) tai pirkau aliejaus man rodos 5 bankes po 20lt, nes spalvos niekaip nepritaikiau... galu gale sumaisius kelias spalvas gavau ko reikia... paskui uzsisakem paketa.. diedas apsizioplino ir paketas dviem cm per ilgas... 200lt kaip i .... reikia nauja uzsakinet... plius apsaugine plionke... zodziu tos duryt jau net nebeskaiciuoju kiek kainuos

nu, va pasirodo ne be reikalo man taip ten atrode

Papildyta:
QUOTE(femme @ 2013 01 28, 16:27)
tai kad dabar tų senienų kainos užlankstytos 

tas tai irgi tiesa

*infected* buvo tokia faina indauja... aisku reik tvarkyt ja, bet kaina juokinga

dar pamenu apziurinejom viena sodyba pirkimui... tai ten tvarte tiek visko primesta buvo

Papildyta:
QUOTE(femme @ 2013 01 28, 16:27)
Mūsų valgomojo stalas ir kėdės baltos, lietuvių gamintojų, valosi puikiai, paviršius matinis, bet "slidus"- dažuose visai nenusimanau, tai toks ir komentaras

labai smagus

jei neklystu tai : http://www.kedes.lt/
QUOTE(Brunetike @ 2013 01 28, 16:54)
aha ir as paskui paziurejau

QUOTE(akvilyte @ 2013 01 28, 17:51)
jei stalas 2t kainuoja tai kokio velnio man ji staltiese dengt?? nusiperku paprasta stala ir paslepiu po staltiese 

vat aš dabar staltiese uždengus, tai pusės stalo grožio nesimato - nors gamintojas įtikinėjo, kad paviršius karščiui atsparus, bet išbandyt nedrįstu

vis nerandu kur nusipirkti patiesaliukų, o užsakyt pasiūt nerandu laiko... Norėčiau medžiaginių, su sinteponiniu paminkštinimu, persiūtų visokiais raštais

Vienintelė vieta, kur mačiau panašius - kaip nekeista, Maxima

jei kas matėt kur, pasidalinkit

Taip, komplektas Jasevičiaus baldų - ta pati firma, kaip ir Rumšiškių baldai, kur senienas veža-restauruoja

QUOTE(Liniuxxx @ 2013 01 28, 17:26)
Vos viska perskaiciau

Balta komodele ir mane domina, tik man gerokai mazesnes ir kiek aukstesnes reiketu