QUOTE(Juma81 @ 2013 01 29, 22:07)
Kokia pas jus spalva? Ir kodėl nieko gero? Mes irgi planuojam Eternit Gotika dengt, nes čerpės dėl svorio ir stogo konstrukcijos atkrenta.
Nieko gero ta prasme, kad visada norėjau čerpių, bet dėl tos pačios priežasties kaip ir Jūs negalėjome dėti. Šiaip danga nesiskundžiu, nes nepabluko kol kas, viskas kaip ir gerai. Spalva tai ruda, jie kažkokių daugiau atspalvių ir neturėjo, turėjau galvoje į rudąją pusę
QUOTE(Latifa @ 2013 01 30, 12:08)
* pas mane panašiai ir bus

vitrinos plotis yra 4 m, o užuolaidų plotis bus 9 m
Latifa, o pas Jus karnizas jau yra? Pas mane su pločiu ir užuolaidų svoriu ta pati problema, užuolaidų salone siūlo dėti karnizą su bėgeliu
karnizai
tada svoris tolygiau pasiskirsto ir ant 3 m pločio karnizo minimum 4-5 kojeles. Tie bėgeliai leidžia stumdyti per visą ilgį, nekliūva už laikiklio. Sunkios užuolaidos su laiku laikiklius nulenkia, arba patį karnizą lanku išlenkia. Aišku ne iš karto, bet po poros metų matosi tikrai. Negražu tie laikikliai, bet dėsiu daug, kad atlaikytų svorį.
QUOTE(neinzy @ 2013 01 30, 12:58)
O austrijietes nenorit- nebutinai ta "smulkiaja lietuviska"

(pati tokia vonioj turiu)- galima is triju bangu... pvz:
galima ir ant kiekvieno langelio remo atskirai montuoti, bet nemanau,kad nors vienas LT vyras sutiks gera nauja daikta gadinti (lango rema grezti )
[
Ačiū už idėjas

Gręžti aš ir pati nesutiksiu. Del austrijieciu ir tuo pačiu dėl romanetės mane atkalbinėja užuolaidų salone, kad platus langas ir sako, kad mechanizmas nelaikys. man minimum reikia 2,6 m. Nežinau, kyla noras pačiai siūti. Nesuprantu, ar tikrai nelaikys ar tiesiog gana sudėtinga tokias pasiūti