QUOTE(rbkl @ 2013 01 30, 23:20)
As galiu pakomentuoti siek tiek is savo varpines

pas mus namo matmenys labai panasus, isplanavimas ... irgi siek tiek panasus
Nelabai suprantu kas ten bus sone lauke salia iejimo? kazkas lyg ir aptverta tai kaip ir terasa atkrenta
Arba praleidau, arba neparasete kokioje jus stadijoje? tik projektas ar jau ir namukas stovi?
Pradedant nuo katilines ( jei jau stovi namas) nelabai matau tinkamos vietos skalbimo masinai ( jei reikalinga ir dziovyklei) jei jos tilptu salimais duru is namo vidaus - super, jei ne tai gal kriaukle permesti i kita puse duru, o jos vietoje manau tikrai tilptu. Jei namas dar tik bus statomas duris is lauko i katiline pacentravus , visa siena butu laisva tarkim lentynom, skalbimo masinai ir viskam kitam. Keisciau ir duru atidarymo krypti is namo.
WC gal tik man , bet nejauku butu sedeti su reikalu nugara i langa
gal kas ziuri
jei lango stiklas su... nzn kaip vadinasi, na per kuri nesimato raizytas toks, tai man atrodo siek tiek tamsina patalpa o ir vaizdas.... siaip sau. Mano sprendimas: kriaukle (jei telpa) salia duso kabinos, wc vietoje kriaukles, duru krypti keiciam.
Iejima i svetaine platinciau gal net iki mazdaug tos vietos kur yra durys i wc, tik cia jau reiketu pagalvoti kaip stoves baldai, jei bus tv kur kabes/stoves. Gal dar visai patogu butu ir is svetaines isejimas i terasa?

nors nera butina.
Kas del sandeliuko prie virtuves, sakot daryti dideles spintas reiskias reikes daugiau pasidejimo, tai as geriau ta sandeliuka isnaudociau nei uzsigruzinciau erdve. Isivaizduokit taip valgomasis "susispaus" is vienos puses zidinys jei dar kokia sienele, ir is kitos puses spintos (suprantu kad ten sutvarkytos tos nuragos ar apsiutos gipsu, bet vistiek kaip siena) as pratesciau gal virtuvini ir kazka tokio daryciau gal ( pirma pasitaikiusi foto, bet ideja matosi)
http://www.foleycust...4/KITCHEN-7.jpg
o jei sandeliukas nelabai ir reikalingas tai galit padidinti kambari jo saskaita

jusu hole spinta apie 3m ilgio gaunasi, ar tikrai jums reikia dar ir drabuzines? jei tas kambarys butu jusu miegamasis tai sandeliuka darykit drabuzine, iejimas is kambario ( gal net visa siena stumdomos sistemos durimis (mergaites minejo kad jau ir klasikines/kvepiancios provansu daromos))