Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos mylėtojų namai

notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif Ačiū ,jau išsiunčiau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Įėjimas iš šiaurės, pagrindiniai langai pietuose, virtuvė rytuose. Prie virtuvės yra sandėliukas, bet jį galvoju uždaryti ir virtuvėje daryti dideles spintas (tarp virtuvės ir valgomojo zonos). O vietoj sandėliuko padaryti drabužinę. Ką čia pliurpu doh.gif
Laukiu kritikos bei pasiūlymų ax.gif Ar patogūs langų tokie pločiai? II-am aukšte man norisi mažinti, bet sako bus per tamsu....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rbkl: 30 sausio 2013 - 22:28
QUOTE(rbkl @ 2013 01 30, 22:20)
notworthy.gif  notworthy.gif  notworthy.gif Ačiū ,jau išsiunčiau  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Įėjimas iš šiaurės, pagrindiniai langai pietuose, virtuvė rytuose.

PDF failo ir neikelsit cia mirksiukas.gif truputi pataisau smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2013 01 30, 22:29)
PDF failo ir neikelsit cia  mirksiukas.gif  truputi pataisau smile.gif

doh.gif Ačiū thumbup.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2013 01 29, 00:43)
kazkada siuvau.... kai pasiekiau visko, ko norejau-meciau lotuliukas.gif  taip esu siuvus ir tokias... o norint kabint taip kaip nuotraukoj- virsuj vistiek reikalingas mechanizmas tiesiog visa ta romanete pakabinta ant kilpu  mirksiukas.gif

siuvote uzuolaidas.. gal turite patirties su tokio tipo kabliukais ? http://www.ebay.ie/i...=item56494e1a7c nerimsta mano sirdis, noriu persiuti uzuolaidu virsu, tiksliau naudojant siuos kabliukus butu paprasciau sumesti klosteles, gal kas nors turite kokiu atsiliepimu.. ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ribbena: 30 sausio 2013 - 23:07
QUOTE(LIR @ 2013 01 30, 22:08)
Bet, kad mane gasdina tuo, kad audinio neatlaikys mechanizmas, net jei jis ir bus reikiamo pločio  g.gif
O Jūs mano namuką matėt gyvai? Net įdomu pasidarė, kad kažkas atkreipė dėmesį.

o visuose salonuose taip sako? pasiklausinet keliuose gal g.gif

aisku maciau smile.gif pradzioj galvodavau kad apdaila nebaigta, tada uzmaciau jau virs langu saramos apdailintos. ir suvokiau kad cia jau apdaila tokia... pazinau is fone esancio vaiduoklio smile.gif o ir namukas tarp visu iskylanciu issiskiria butent apdaila netradicine, nes senosios plytos gana idomiai atrodo. kadangi patys esam statybu stadijoje tai atkreipiu demesi o ir ta gatve daznai pasivazineti tenka smile.gif

siaip as jusu vietoje langa slepciau maziau, juk kol kas ten tik masinomis pravaziuojama gatve, lengva uzuolaida ant karnizo vakarui uztraukti dienai atitraukti. nuo pagrindines gatves nelabai ten ka iziuret galima (nebent is tu kitoje puseje esanciu 9-auksciu g.gif nelabai orentuojuosi i kuria puse virtuve....)
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2013 01 31, 00:30)
o visuose salonuose taip sako? pasiklausinet keliuose gal g.gif

aisku maciau smile.gif
siaip as jusu vietoje langa slepciau maziau,

salonuose gal jau 4 klausiau, 3 net nesileido į diskusijas, kitam užsiprašė su medžiaga iki 100 Lt/ m 1600 Lt sakyčiau daugoka g.gif
Na kadangi matėt namą gyvai tai paklausiu dėl plytų, ar Jums iš šono žiūrint labai prašosi, kad plytos būtų nusmėliuotos, gerokai apvalytos. Ar galėtų likti ir šitaip?
Dėl lango nuo pagrindinės gatvės tikrai nesuku galvos, gali ir niekas nekabėti, bet ta kur tik mašinoms pravažiuojama tai nėra jau tokia tyki. Ten dažnokai slankioja abejotini tipai į tą medinį seną namą, nekartą mačiau, kad apžiūrinėja kas viduj vyksta. Taigi noriu užsidengti.

Akvilyte, gal ir ne vietoj klausiu, bet bandysiu pasikonsultuoti. Ar tikrai taip sudėtinga pasiūti 2,6 m. austrijietę ar romanetę. Jei romanetę, tai norėčiau be tų lystelių. Turiu mintį, kad teks pačiai siūti ax.gif ar geriau nerizikuoti? Ačiū
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2013 01 30, 14:03)
Merginos, kur pigiausiai prasimusete baltus grindu apvadus ir ar jie buna jau nudazyti, ar dar reikia patiems dazyti ??? blush2.gif
Pamenu vasara kazkas cia juos pardavinejo ax.gif

na as emiau baltas dazyto mdf, kur mamagabi uzrode, patenkinta. kaina priklauso nuo aukscio , pvz 10 cm aukscio - 1 m kainuoja 10 Lt. ir gamina jas tokia firmele roblux. viskas gerai, ir i terminus man tilpo, ir atveze... ir visi atkreipia demesi kad grazus apvadai wub.gif
Atsakyti
Sveikos, aš čia ne į temą truputį, kalbėjom su kolegom dabar apie lovas tai kol nepamiršau sakau duosiu praktinį patarimą toms, kas dar planuoja pirkti ar gamintis lovas. Atkreipkite dėmesį į lovos atkaltė aukštį. Aš jau senam bute turėjau žemą atkaltė, tai kai atsisėdu lovoj skaityt knygą ar žiūrėt teliką tai nuolat erzindavo lovagalis įsirėmęs man į nugarą, nei po juo tada palyst eina, nei tom pagalvėm apsikamšyt, galva į siena trini..taip, kad dabar nepaadriau klaidos - išsimatavau vyrui atisėdus aukštį, kad būtų galima pilnai remtis į atkaltė sedint lovoje ir niekas netrukdytų. Tai tiek patarimo renkančioms lovą - man šitas dalykas vienas svarbiausių pasirodė.
Atsakyti
QUOTE(Donna felice @ 2013 01 31, 08:49)
Tai tiek patarimo renkančioms lovą - man šitas dalykas vienas svarbiausių pasirodė.

Čia geras patarimas, mes su vyru tiesiog parduotuvėje sėdom į lovas ir žiūrėjom ar patogus aukštis thumbup.gif

Provanso gerbėjoms laikrodukas:
http://beta.lt/siaul...mpaign=inspired

Čia tokį pat beveik radau, bet kaina žvėriškai skiriasi doh.gif
http://www.cdstyle.l...pID/1745/lang/1
Atsakyti
na jo del visokiu neaiskiu geriau uzsidengti.... g.gif

as planuoju apsaugines zaliuzes detis, tai bent vakarais nusileidi ir ramu... bet diena langai su atspindziu tai nelabai nuo toliau kas matos.... bent taip isivaizduoju kol negyvenu hihihi.gif

bet cia ne be i tema gaunas. atsiprasau blush2.gif nors pakabu temoje ideju pasigaudau. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(LIR @ 2013 01 30, 20:30)
kaip nusivyliau sad.gif(((( Pas mane dabar kambaryje yra 6 m. bėgeliai, bet juos MB perdarinėjo, grožio nerasta, bet traukosi gerai ir tvirtinta prie lubų, taigi name jau taip nepavyks. Aš tikėjausi, kad technologija per 7 metus pasikeitė ir viskas bus ok, bet paskaičius Jūsų postus teks viską dar kartą permąstyti.

TuDa, ačiū. Mechanizmą kaip ir pagamintų, bet pačio gaminio man salone nenori siūti, tai tikriausiai teks pačiai. Tiesa, ką maton apie tą kitą dieninę užuolaidą? Ar ji visai netiks?

Tuos kur tvirtinas prie lubu as ir turiu vaiko kambary. Jie pas mane i nisa imontuoti, tiksliau vienas ten begelis, tai ten viskas super, praktiskai geriausiai is visu karnizu veikia. biggrin.gif As sakyciau gal tam salone yra galimybe realiai pabandyti su uzuolaidom ir sudurimais. Sakau, gal per ta laika jau ir patobulejo kazkiek tas reikalas, nes siaip idejiskai jis tikrai geras sprendimas dideliem langam ir klasikiniam interjerui. Beto, jeigu jie jum ir montuotu, tai tada galetumet reiksti pretenzijas. 4u.gif
Papildyta:
Ai, dar Kudzaite klause del plintusu aukstu, tai mes irgi pirkom pagal Mamagabi nuoroda is Roblux. Viskas buvo ciki su jais ir terminai ir kokybe, net daugiau tu plintusu pristate. biggrin.gif Tik va, kadangi patys dejom, tiksliau vyras, tai jis keiksnojo ta MDF'a -medis butu geriau. Is kitos puses - MDF labai kietas, kokia pusis tikrai zyyymiai minkstesne, o kitu medienu jau kaina visai kita.. 4u.gif Tai va, tik profilio pasirinkimas pas juos menkas - 2 rusys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistukas: 31 sausio 2013 - 09:23
QUOTE(rbkl @ 2013 01 30, 23:20)
notworthy.gif  notworthy.gif  notworthy.gif Ačiū ,jau išsiunčiau  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Įėjimas iš šiaurės, pagrindiniai langai pietuose, virtuvė rytuose. Prie virtuvės yra sandėliukas, bet jį galvoju uždaryti ir virtuvėje daryti dideles spintas (tarp virtuvės ir valgomojo zonos). O vietoj sandėliuko padaryti drabužinę. Ką čia pliurpu  doh.gif
Laukiu kritikos bei pasiūlymų  ax.gif Ar patogūs langų tokie pločiai? II-am  aukšte man norisi mažinti, bet sako bus per tamsu....

As galiu pakomentuoti siek tiek is savo varpines ax.gif pas mus namo matmenys labai panasus, isplanavimas ... irgi siek tiek panasus biggrin.gif
Nelabai suprantu kas ten bus sone lauke salia iejimo? kazkas lyg ir aptverta tai kaip ir terasa atkrenta g.gif
Arba praleidau, arba neparasete kokioje jus stadijoje? tik projektas ar jau ir namukas stovi?
Pradedant nuo katilines ( jei jau stovi namas) nelabai matau tinkamos vietos skalbimo masinai ( jei reikalinga ir dziovyklei) jei jos tilptu salimais duru is namo vidaus - super, jei ne tai gal kriaukle permesti i kita puse duru, o jos vietoje manau tikrai tilptu. Jei namas dar tik bus statomas duris is lauko i katiline pacentravus , visa siena butu laisva tarkim lentynom, skalbimo masinai ir viskam kitam. Keisciau ir duru atidarymo krypti is namo.
WC gal tik man , bet nejauku butu sedeti su reikalu nugara i langa gal kas ziuri doh.gif jei lango stiklas su... nzn kaip vadinasi, na per kuri nesimato raizytas toks, tai man atrodo siek tiek tamsina patalpa o ir vaizdas.... siaip sau. Mano sprendimas: kriaukle (jei telpa) salia duso kabinos, wc vietoje kriaukles, duru krypti keiciam.
Iejima i svetaine platinciau gal net iki mazdaug tos vietos kur yra durys i wc, tik cia jau reiketu pagalvoti kaip stoves baldai, jei bus tv kur kabes/stoves. Gal dar visai patogu butu ir is svetaines isejimas i terasa? g.gif nors nera butina.
Kas del sandeliuko prie virtuves, sakot daryti dideles spintas reiskias reikes daugiau pasidejimo, tai as geriau ta sandeliuka isnaudociau nei uzsigruzinciau erdve. Isivaizduokit taip valgomasis "susispaus" is vienos puses zidinys jei dar kokia sienele, ir is kitos puses spintos (suprantu kad ten sutvarkytos tos nuragos ar apsiutos gipsu, bet vistiek kaip siena) as pratesciau gal virtuvini ir kazka tokio daryciau gal ( pirma pasitaikiusi foto, bet ideja matosi)
http://www.foleycust...4/KITCHEN-7.jpg
o jei sandeliukas nelabai ir reikalingas tai galit padidinti kambari jo saskaita biggrin.gif jusu hole spinta apie 3m ilgio gaunasi, ar tikrai jums reikia dar ir drabuzines? jei tas kambarys butu jusu miegamasis tai sandeliuka darykit drabuzine, iejimas is kambario ( gal net visa siena stumdomos sistemos durimis (mergaites minejo kad jau ir klasikines/kvepiancios provansu daromos))
ax.gif
Atsakyti