Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos mylėtojų namai

Vida 777, skaitinejau senas temas, ir lyg ir neklystu, pas Jus labai mieli balti grindu apvadukai wub.gif wub.gif ?Jei taip, tai is ko jie - mediniai?
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2013 01 31, 17:58)
Vida 777, skaitinejau senas temas, ir lyg ir neklystu, pas Jus labai mieli balti grindu apvadukai wub.gif  wub.gif ?Jei taip, tai is ko jie - mediniai?

tikrai mieli, as jais labai labai patenkinta. Pusiniai, dazyti ir dar pigus thumbup.gif . Dazem patys.
Tik jokiu budu nepatarciau daryti zemesniu nei 12 cm schmoll.gif , o dar geriau - aukstesnius.
Atsakyti
jei turit augintinį,stilingas bufetas mirksiukas.gif
http://freshome.com/...y-or-practical/
Atsakyti
Skaitau pastovai jusu tema,nors mano namuose yra tik elementai is klasikinio stiliaus(pvz sviestuvai,veidrodziai ...)Vyrui nepatinka toks tikras klasikinis stilius,baldai schmoll.gif . Tai ieskom kompromisu ir darom mixa.As irgi noreciau patarimo del uzuolaidu ax.gif .Turiu nuziuretas pora sviesai beziniu dieniniu uzuolaidu su rastu panasiu kaip ir tapetai.Nezinau ar nesipjaus rastuotos su siena .Labai nenoriu vienspalviu be rasto dieniniu,bet pergyvenu ar nebus per marga g.gif .Naktines butu be rasto.Lange su iseimu i terasa planuoju kabinti naktine ir dien.uzuolaida. Siena prie sito lango( is desines) isklejuota tokais tapetais http://www.senukai.l...tai-2917_5.html Ta siena kaip ir nedidele.Kitam lange prie laiptu planuoju det medines zaliuzes.Nuotrauku ikelti nemoku blush2.gif tai keliu nuoroda kur matuosi langai http://www.sveicaris...tle=sveicariski laiptaihttp://www.sveicaris...tle=sveicariski laiptaihttp://www.sveicaris...tle=sveicariski laiptaihttp://www.sveicaris...tle=sveicariski laiptai

Dabar jau svietaine apstatyta.Baldai tamsios venge su svesi beige spalvos.Kitam lange prie laiptu planuoju det medines zaliuzes.Del zaliuziu irgi dvejoju (del spalvos) ar daryt tamsios spalvos,ar sviesesnios naturalaus medzio kaip laiptu pakuopos.Patarkyt prasau 4u.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristilav: 31 sausio 2013 - 19:44
QUOTE(vida777 @ 2013 01 31, 17:02)
visi argumentai - labai svarbus ir gryniausia teisybe. Dabar, lova renkantis tik apie tai ir tegalvoju.

Ir dar, Donna felice, aciu tau, kad padejai apsispresti del stalciaus po plautuve  4u.gif . Tu pasidziaugei, kad per atsitiktinuma toki isigijai, o as kaip tik sukau galva ka pasirinkti  smile.gif .

Vat siuo dalyku ir as labai patenkinta,o buvo laikas kai pykau,nes meistras savo nuoziura jy ydejo.
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2013 01 31, 19:32)
tikrai mieli, as jais labai labai patenkinta. Pusiniai, dazyti ir dar pigus  thumbup.gif . Dazem patys.
Tik jokiu budu nepatarciau daryti zemesniu nei 12 cm  schmoll.gif , o dar geriau - aukstesnius.

Kadangi Jus perejot jau ta plintusu etapa, tai dar man pasakykite - kaip graziai susideda tos vietos, kur kampai, ypac isoriniai??? blush2.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Barboraaa @ 2013 01 31, 19:48)
jei turit augintinį,stilingas bufetas mirksiukas.gif
http://freshome.com/...y-or-practical/

Cia labai pagal mane, kaip man tiktu ir patiktu, tik va mane kasares papjautu, jei amzinai maisto ju panosej nestovetu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2013 01 31, 15:26)

pala pala. o ten tiek daug vietos uzima virsuj??? ar ten apdirbta pas jus kazkaip... nes pas mus gaunas tieisai prie lango kabint.. ta prasme remo nisoj  g.gif

Kainos tikrai geros thumbup.gif Bet va nuliūdinsiu, nes jos pakeltos nemažai vietos užima, pas mane jos 1,65 aukščio- tai visiškai sukeltos į viršų užima 20 cm. Va kažkur tiek ir reikia turėti laisvos vietos virš lango rėmo. O jeigu į nišą kabinti g.gif tai tik praverti teišeis. Ten nieko nėra apdirbta papildomai- tokia komplektacija.
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2013 01 31, 21:12)
Kainos tikrai geros thumbup.gif Bet va nuliūdinsiu, nes jos pakeltos nemažai vietos užima, pas mane jos 1,65 aukščio- tai visiškai sukeltos į viršų užima 20 cm. Va kažkur tiek ir reikia turėti laisvos vietos virš lango rėmo. O jeigu į nišą kabinti g.gif tai tik praverti teišeis. Ten nieko nėra apdirbta papildomai- tokia komplektacija.

hmm... mane jau nuliudino gamintojai kad uzims 27cm sutrauktos doh.gif tai pas jus tada isvis mazai teuzima g.gif
nors pati paauglystej gyvenau su zaliuzem tai pamenu kad pilnai jas sutraukdavau tik kai noredavau langa atsidaryt.... o siaip tai tuose kambariuose langas eina per visa siena... tai jei nuo virsaus nuvogciau nuos 25cm tai gal nelabai ten pasijaustu sviesos poreikiui g.gif na reiks tikslintis vietoj,.. nes internete radau ir tikrai mazesniu tu mechanizmu g.gif

as ketinu ne i nisa o grynai ant lango kabint... ta prasme viskas prisiglaustu prie paketo. pas mus ten nemazai laisvos vietos, tai turetu tilpt.. nes ten buvo uzkabintos paprastos zaliuzes ir dar like vietos buvo.. tai gal tilptu ir tos... tai langas ir darinetusi su jom.... nu supratau...reisk naturoj apziuret... aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2013 01 31, 21:05)
Kadangi Jus perejot jau ta plintusu etapa, tai dar man pasakykite - kaip graziai susideda tos vietos, kur kampai, ypac isoriniai??? blush2.gif  blush2.gif

Tai labai paprastai 90 laipsnių kampu pjauna- jei reikia vidinių pjauna į išorę ir suleidžia, o jei išorinių į vidų. Sakėt, kad šeimoj statybininkų yra doh.gif
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2013 01 31, 22:35)
Tai labai paprastai 90 laipsnių kampu pjauna- jei reikia vidinių pjauna į išorę ir suleidžia, o jei išorinių į vidų. Sakėt, kad šeimoj statybininkų yra doh.gif

Pagal profesija, tai nera, bet siaip daug ka padare vyras, tik va su apvadais niekaip nesusisnekam, ka tik pasakiau, ka Jus parasete, tai sako, nieko nesuprantu... doh.gif doh.gif doh.gif Itariu, be foto, nieko nebus lotuliukas.gif lotuliukas.gif Bet gal zino tie, kas pardavineja ax.gif
Nors man atrodo, kad man aisku, kaip tai viskas vyksta lotuliukas.gif lotuliukas.gif O ten graziai susileidzia ar dar reikia kokio medzio spakliuko?
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2013 01 31, 21:58)
O ten graziai susileidzia ar dar reikia kokio medzio spakliuko?

nu va ziurekit:

user posted image

ir dabar isivaizduokit kad tas galas nenupjautas....tai jum graziai reik nupjaut 45laipsniu kampu biggrin.gif abi puses taip... ir graziai suglaudziat.... yra net spec stakles tam pjaustymui... seniuose apie 50lt kainavo seniai seniai.... o tai ar reiks kokio spakliuko tai priklauso nuo jusu kruopstumo... jei netingesit pazaist (su svitriniu pasveist reikiamas vietas) tai galima super idealiai suleist 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 31 sausio 2013 - 22:09
QUOTE(akvilyte @ 2013 01 31, 23:08)
nu va ziurekit:

ir dabar isivaizduokit kad tas galas nenupjautas....tai jum graziai reik nupjaut 45laipsniu kampu  biggrin.gif  abi puses  taip... ir graziai suglaudziat.... yra net spec stakles tam pjaustymui... seniuose apie 50lt kainavo seniai seniai.... o tai ar  reiks kokio spakliuko tai priklauso nuo jusu kruopstumo... jei netingesit pazaist (su svitriniu pasveist reikiamas vietas) tai galima super idealiai suleist  4u.gif

O mes visai neseniai dejom grindjuostes, ir tas stakles turejom, na bet vis tiek jie sitaip graziai mums nesusileido, kaip kad jusu nurodytoj nuotraukoj. Pirma, tai sienos nera idealiai lygios kaip stygos, jau milimetriniai nuokrypiai yra, o jie dedant grindjuostes butent isoriniuose kampuose labai pasijaucia. O kitas dalykas reikia jau pries pjaunant kampukus primesti kad tos grindjuostes bus arba klijuojamos arba sukamos/kalamos prie sienu: klijavimo atveju jos koki milimetra ar 1,5 atsitraukia nuo sienos del paciu skystu viniu (kliju), taigi kampukai dar labiau "issiskecia". Tikiuos aiskiai cia isaiskinau... unsure.gif
Atsakyti