Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos mylėtojų namai

QUOTE(kangurelesj @ 2013 01 31, 22:30)
O mes visai neseniai dejom grindjuostes, ir tas stakles turejom, na bet vis tiek jie sitaip graziai mums nesusileido, kaip kad jusu nurodytoj nuotraukoj.  Pirma, tai sienos nera idealiai lygios kaip stygos, jau milimetriniai nuokrypiai yra, o jie dedant grindjuostes butent isoriniuose kampuose labai pasijaucia.  O kitas dalykas reikia jau pries pjaunant kampukus primesti kad tos grindjuostes bus arba klijuojamos arba sukamos/kalamos prie sienu: klijavimo atveju jos koki milimetra ar 1,5 atsitraukia nuo sienos del paciu skystu viniu (kliju), taigi kampukai dar labiau "issiskecia".  Tikiuos aiskiai cia isaiskinau...  unsure.gif

na mes medinius pamenu bute dejom... sienos irgi buvo nelygios doh.gif as su 8men pilvu buvau, tai pamenu su diedu iki asaru susiedem, kai jis man aiskino kad NEINA graziai padaryt, o as jam aiskinau kad man REIKIA.... padare cool.gif tiesa... plintusu reikejo vaziuot dasipirkt cool.gif
Atsakyti
Mergaites, as siek tiek apie karnizus noriu paklaust.
Pastebejau, kad dabar juos kabina beveik iki lubu. Seniau kabindavo kiek auksciau virs lango. kazi kodel cia taip, gal aukstesnes lubos atrodo?
pvz.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Brunetike @ 2013 01 31, 10:47)

Ačiū, man labai svarbus Jūsų varpinės skambesys. 4u.gif
Viską susikonspektavau ir bandysim atrasti aukso viduriuką ax.gif
Šalia įėjimo sandėliukas su stogine. Vyras žvejys, tai jo žaislams, bei dviračiams ir t.t. Šiuo metu vyksta namo projektavimas, niekaip neprieinam prie apdailos. Dabar turiu nuspręsti ir apsispręsti...Katilinė bus tik katilinė, skalbykla II-ame aukšte. O katilinės durys į namo vidų ar patogu ? g.gif Oi WC tai jo doh.gif kliuvo ir man. Aš prašiau, kad sėdint galėtum žioplinėti per langą, o čia schmoll.gif Pritariu 100 proc. perkėlimams: WC, kriauklės ir durų (apie jas nebuvau pagalvojus). Super. Svetainės sieną irgi jau siūlė vienas žmogiukas naikinti, bet vis galvoju, kad nesmagu eiti į WC kai yra žmonių patalpoje ax.gif O ir temperatūra gal kitaip pasiskirto kai yra siena g.gif Reik svarstyt. Sandėliuko mintis thumbup.gif ir foto thumbup.gif Tas kambarys kaip poilsio, kaip svečių, mano mama dažnai atvažiuoja, mes senatvėje ten gal gyvensim jei laiptais nepalipsim tongue.gif Bet stumdomos durys kvepiančios provansu irgi puiki mintis g.gif Reikia apsvarstyti, bet ir vėl galvosūkis - tai sandėliukas ar kambario drabužinė mega_shok.gif Arba kaip TuDu siūlė daryti įėjimą g.gif
QUOTE(TuDa @ 2013 01 31, 11:45)
Net keista, kad pakankamai padorus projektas lotuliukas.gif t]

Ačiū, ačiū, trumpam pakilau link debesų. Labai ačiū už židinio pastebėjimus drinks_cheers.gif Nes siūlė naikinti, tai jau buvau apmąstymuose, bet dabar jis reabilituotas.
Iš kambario padaryti įėjimą į namą, to net nepagalvojau, bet tikrai svarstytina. Bet to sandėliuko nelabai eis patraukti, nes į sklypo kiemą numatytas įvažiavimas iš kairės pusės (nuo namo, nuo tamburo pusės) pats namas sklype siek tiek į rytus bus, o įvažiavimo kelias vakariau ...(nežinau ar aiškiai parašiau) todėl toje pusėje katilinė, įėjimas Kad su malkom ar briketais nereiktų lakstyti ax.gif Bet idėja verta dėmesio drinks_cheers.gif Dušas reikalingas vyrui,tuoj po purvinų darbų išsimaudyti, o vonia II-ame a, jau pasilepinimui. Dėl langų atidarymo, tai drinks_cheers.gif viskas užfiksuota, pasižymėta thumbup.gif

O koks I a. nuo grindų iki lubų aukštis turėtų būti? O kaip atrodo jeigu būtų 2 langai po 2700 (svetainėje, valgomajame ir virtuvės zonoje įdėčiau 600 g.gif II a, vietoj kriauklės manau turėtų būti WC, o vonia vietoj dušo. Tiesa namuko Naudingo ploto 150 (be lauko sandėliuko), buvau nusistačius iki 130.Gal reiktų paspausti, nors gal pats tas su tais sandėliukais...
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2013 01 31, 21:05)
Kadangi Jus perejot jau ta plintusu etapa, tai dar man pasakykite - kaip graziai susideda tos vietos, kur kampai, ypac isoriniai??? blush2.gif  blush2.gif

istrizai nusipjauna, tada susiklijuoja, tada pasisveicia jeigu reikia palyginti ir uzsidazo.
Kur sienos nelygios, tarpelius tarp sienos ir grindjuostes uzglaiste baltu silikonu. Vizualiai per normalu atstuma (jei neprikisi nosies) to tarpelio praktiskai nesimato. O jei apdulka, tai tikrai nesimato biggrin.gif .

QUOTE(TuDa @ 2013 01 31, 21:35)
Tai labai paprastai 90 laipsnių kampu pjauna- jei reikia vidinių pjauna į išorę ir suleidžia, o jei išorinių į vidų. Sakėt, kad šeimoj statybininkų yra doh.gif

ne 90, o 45.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 01 vasario 2013 - 07:55
QUOTE(vida777 @ 2013 01 31, 19:02)
visi argumentai - labai svarbus ir gryniausia teisybe. Dabar, lova renkantis tik apie tai ir tegalvoju.

Ir dar, Donna felice, aciu tau, kad padejai apsispresti del stalciaus po plautuve  4u.gif . Tu pasidziaugei, kad per atsitiktinuma toki isigijai, o as kaip tik sukau galva ka pasirinkti  smile.gif .

4u.gif smagu, kad padėjau apsispręst. bet pats verčiausias pinigų gėris man mano ūkinė spinta - kargo. Jeigu va yra kur ją pasiplanuot tai būtinai patariu. Nu nerealus dalykas.

QUOTE(kuzdaite @ 2013 01 31, 23:05)
Kadangi Jus perejot jau ta plintusu etapa, tai dar man pasakykite - kaip graziai susideda tos vietos, kur kampai, ypac isoriniai??? blush2.gif  blush2.gif
Papildyta:

Cia labai pagal mane, kaip man tiktu ir patiktu, tik va mane kasares papjautu, jei amzinai maisto ju panosej nestovetu lotuliukas.gif

mes kampus uzglaistem kai suklijavo ir nudazem, kad nebutu tu va tarpeliu kazkokiu.

QUOTE(kangurelesj @ 2013 02 01, 00:30)
O mes visai neseniai dejom grindjuostes, ir tas stakles turejom, na bet vis tiek jie sitaip graziai mums nesusileido, kaip kad jusu nurodytoj nuotraukoj.  Pirma, tai sienos nera idealiai lygios kaip stygos, jau milimetriniai nuokrypiai yra, o jie dedant grindjuostes butent isoriniuose kampuose labai pasijaucia.  O kitas dalykas reikia jau pries pjaunant kampukus primesti kad tos grindjuostes bus arba klijuojamos arba sukamos/kalamos prie sienu: klijavimo atveju jos koki milimetra ar 1,5 atsitraukia nuo sienos del paciu skystu viniu (kliju), taigi kampukai dar labiau "issiskecia".  Tikiuos aiskiai cia isaiskinau...  unsure.gif

butinai silikoninkite tarpus esancius atrp sienos ir grindjuostes - pamatysite kaip bus kitas vaizdas. As labai abejojau silikonint ar ne, vieni sake pliusus, kiti trukumus, bet labai dziaugiuosi, kad uzdejo silikono, dabar atrdodo ir sienos lygios ir nekrenta i akis tie tarpai skirtingi visur, nes tinkuotojai musu buvo truputi kreivom rankom doh.gif dar bande statybininkai dazyt ta vieta silikono spalva, bet po pirmo bandymo nusprendem kad lai jie lieka balti.

Ir dar merginos, vakar man dejo roletus. Uzsakiau as juos Isveta firmoj, jie man paskaiciavo beveik per pus pigiau nei Dextera. darbu ir kokybe esu patenkinta, tik va man meistriukas bekabinant prasitare, kad jis uzdarbiauja papildomai ir dar gali pigiau padaryt roletus. Tai jeigu kas planuos detis Vilniuje, galesiu duot kontaktus.
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2013 01 31, 21:05)

Cia labai pagal mane, kaip man tiktu ir patiktu, tik va mane kasares papjautu, jei amzinai maisto ju panosej nestovetu lotuliukas.gif

bigsmile.gif kas čia per žvėris? (ne į temą bet įdomu) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Barboraaa @ 2013 02 01, 11:55)
bigsmile.gif kas čia per žvėris? (ne į temą bet įdomu) ax.gif

kiek suprantu kate g.gif
Atsakyti
QUOTE(Donna felice @ 2013 02 01, 10:00)
kiek suprantu kate  g.gif

tai va, neįsivaizduoju schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Barboraaa @ 2013 02 01, 12:04)
tai va, neįsivaizduoju schmoll.gif

na, kašarais bet mano gimtajam Alytuj visi vadindavo katinus.
Atsakyti
QUOTE(Donna felice @ 2013 02 01, 10:06)
na, kašarais bet mano gimtajam Alytuj visi vadindavo katinus.

ir aš iš to pat,reikės sulaukt kol prisijungs ir paaiškins smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Donna felice @ 2013 02 01, 09:55)
4u.gif  smagu, kad padėjau apsispręst. bet pats verčiausias pinigų gėris man mano ūkinė spinta - kargo.
Ir dar merginos, vakar man dejo roletus. Uzsakiau as juos Isveta firmoj, jie man paskaiciavo beveik per pus pigiau nei Dextera.

Man labai aktualu, kuo konkrečiai gera Jūsų ūkinė spinta? Ar turite omenyje tokią, kur su ištraukiamais konteineriais?

Beje, kokios konkrečiai medžiagos roletus išsirinkote ir koks vaizdas realybėje?

Atsakyti
Na, kasaras tai tikrai katinas ar kate -as pati taip vadinu biggrin.gif O ta ideja su stalciuku tokia prikolna thumbup.gif ale reik inetelektualaus gyvuno, kad dar ir stalciu moketu atsidaryti ir paedes uzdaryti. biggrin.gif Mano maze dar tikrai nesugebetu biggrin.gif

Kudzaite, del plintusu. Mes su vyru dar visai nesniai dejom, tai man labai gyvi prisiminimai lotuliukas.gif Oi kiek mano vyras visko apie juos pasake...bet as ir nenusileidau, sakiau, kad man turi but graziai ir baigta. Aisku, pati paskui silkoninau, glaisciau. Silikoninimas praktiskai labai geras dalykas, nes vis viena maskuoja, kad ir mikro plysiukus, tada gaunas idealus vaizdas. Siaip tai vis viena nepakanka supjauti 45 laipsniu kampus, sienu nelygumai duoda savo paklaida. Reikia dar paskui juos tobulinti.Kuo sienos kreivesnes , tuo sunkiau. Galima siaip ir youtube pasiziuret filmuku, kaip deda. Vidiniam kampam yra kitas pjovimo budas, pjauti pagal profili. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistukas: 01 vasario 2013 - 10:21