QUOTE(Brunetike @ 2013 01 31, 10:47)
Ačiū, man labai svarbus Jūsų varpinės skambesys.
Viską susikonspektavau ir bandysim atrasti aukso viduriuką
Šalia įėjimo sandėliukas su stogine. Vyras žvejys, tai jo žaislams, bei dviračiams ir t.t. Šiuo metu vyksta namo projektavimas, niekaip neprieinam prie apdailos. Dabar turiu nuspręsti ir apsispręsti...Katilinė bus tik katilinė, skalbykla II-ame aukšte. O katilinės durys į namo vidų ar patogu ?

Oi WC tai jo

kliuvo ir man. Aš prašiau, kad sėdint galėtum žioplinėti per langą, o čia

Pritariu 100 proc. perkėlimams: WC, kriauklės ir durų (apie jas nebuvau pagalvojus). Super. Svetainės sieną irgi jau siūlė vienas žmogiukas naikinti, bet vis galvoju, kad nesmagu eiti į WC kai yra žmonių patalpoje

O ir temperatūra gal kitaip pasiskirto kai yra siena

Reik svarstyt. Sandėliuko mintis

ir foto

Tas kambarys kaip poilsio, kaip svečių, mano mama dažnai atvažiuoja, mes senatvėje ten gal gyvensim jei laiptais nepalipsim

Bet stumdomos durys kvepiančios provansu irgi puiki mintis

Reikia apsvarstyti, bet ir vėl galvosūkis - tai sandėliukas ar kambario drabužinė

Arba kaip TuDu siūlė daryti įėjimą
QUOTE(TuDa @ 2013 01 31, 11:45)
Net keista, kad pakankamai padorus projektas

t]
Ačiū, ačiū, trumpam pakilau link debesų. Labai ačiū už židinio pastebėjimus

Nes siūlė naikinti, tai jau buvau apmąstymuose, bet dabar jis reabilituotas.
Iš kambario padaryti įėjimą į namą, to net nepagalvojau, bet tikrai svarstytina. Bet to sandėliuko nelabai eis patraukti, nes į sklypo kiemą numatytas įvažiavimas iš kairės pusės (nuo namo, nuo tamburo pusės) pats namas sklype siek tiek į rytus bus, o įvažiavimo kelias vakariau ...(nežinau ar aiškiai parašiau) todėl toje pusėje katilinė, įėjimas Kad su malkom ar briketais nereiktų lakstyti

Bet idėja verta dėmesio

Dušas reikalingas vyrui,tuoj po purvinų darbų išsimaudyti, o vonia II-ame a, jau pasilepinimui. Dėl langų atidarymo, tai

viskas užfiksuota, pasižymėta
O koks I a. nuo grindų iki lubų aukštis turėtų būti? O kaip atrodo jeigu būtų 2 langai po 2700 (svetainėje, valgomajame ir virtuvės zonoje įdėčiau 600

II a, vietoj kriauklės manau turėtų būti WC, o vonia vietoj dušo. Tiesa namuko Naudingo ploto 150 (be lauko sandėliuko), buvau nusistačius iki 130.Gal reiktų paspausti, nors gal pats tas su tais sandėliukais...