UGG
QUOTE(spygliz @ 2013 09 17, 19:26)
Manau Spygliz ekspertas ant uggu
QUOTE(spygliz @ 2013 09 17, 19:26)
Tai gal ir del valyklos pasisakytumete. Ar verta klasikinius uggsus nesti i valykla?
QUOTE(doruta @ 2013 09 17, 20:08)
Tai gal ir del valyklos pasisakytumete. Ar verta klasikinius uggsus nesti i valykla?
linamoq minejo, kad valo kazkokia valykla jei nemaisau. As pati su ugg plovikliu plaunu
Kaip reiketu ivertint ta "verta" ar "neverta"?
QUOTE(linamog @ 2013 09 17, 21:54)
Kaip reiketu ivertint ta "verta" ar "neverta"?
Ar juos isvalo? Nieko nenutinka, nesugadina?
QUOTE(doruta @ 2013 09 17, 21:57)
Ar juos isvalo? Nieko nenutinka, nesugadina?
nepigu kiek zinau ~50lt. Del sugadinimo aisku sakys neatsako, nes nersbprieziuros etiketes...vale mergina kazkuri sake labai patenkinta, gal atsilieps ir pasakys kur nes ne visos valyklos priima...man gerai ir su plovikliu issiplauna, tik reik instrukciju laikytis! Kaip nauji nebebuna aisku...
Spygliz, tai tie uggai mano ikelti fake jo?
QUOTE(Adora_ @ 2013 09 17, 23:21)
Spygliz, tai tie uggai mano ikelti fake jo?
Visiski fake
Merginos, ar UGG pirkti Dillards. com parduotuveje per tarpininkę tikrai originalus.
Kiek matau jie itraukti į Authorized Online Retailers sarašą. Gavau į AZ kaltinimą kad pardaviau "neoriginalus" man netikusius UGG batus.
Kiek matau jie itraukti į Authorized Online Retailers sarašą. Gavau į AZ kaltinimą kad pardaviau "neoriginalus" man netikusius UGG batus.
QUOTE(Sixty @ 2013 09 18, 12:01)
Merginos, ar UGG pirkti Dillards. com parduotuveje per tarpininkę tikrai originalus.
Taip, su dillards.com viskas gerai.
o as situos pamaciau ir isimylejau
reiktu youth 6 ar 5 (25 cm pedai), gal matet tokius spalvu kur pigiau?