Įkraunama...
Įkraunama...

UGG EMU BEARPAW

Sveikos,
Bearpaw dydžiai atitinka?Renkuosi pirmus tokio stiliaus batukus, nusižiūrėjau šiuos http://www.amazon.co...paw boots women
Koja 27cm doh.gif 41europinis
Atsakyti
QUOTE(WildWildWest @ 2013 09 19, 12:56)
Sveikos,
Bearpaw dydžiai atitinka?Renkuosi pirmus tokio stiliaus batukus, nusižiūrėjau šiuos http://www.amazon.co...paw boots women

merginos raso, kad atitinka, as kai pirkau, tai man jie atitiko ugg dydzius..su 25,5 cm peda emiau us8 ir puikiai tiko smile.gif bet jus geriau palaukit Bearpaw eksperciu komentaru.
Linamoq labai gerai del dydziu pataria thumbup.gif pagal jos komentarus nei karto neprasoviau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2013 09 19, 12:17)
merginos raso, kad atitinka, as kai pirkau, tai man jie atitiko ugg dydzius..su 25,5 cm peda emiau us8 ir puikiai tiko smile.gif bet jus geriau palaukit Bearpaw eksperciu komentaru.
Linamoq labai gerai del dydziu pataria  thumbup.gif pagal jos komentarus nei karto neprasoviau  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif Pritariu, turiu dvi poras Bearpaw, tai su eur39, us 8 idealiai smile.gif us9 su 25,5cm peda smukciotu jau... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sixty @ 2013 09 18, 12:01)
Merginos, ar UGG pirkti Dillards. com parduotuveje per tarpininkę tikrai originalus.
Kiek matau jie itraukti į Authorized Online Retailers sarašą. Gavau į AZ kaltinimą kad pardaviau "neoriginalus" man  netikusius UGG batus.  4u.gif

Sveika,ir pasakyt pirkau ir Dillards.com ugg tikrai orginalai.Pirkti ir per tarpininke buvo. thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki, praeitą žiemą turėjau Bearpaw iš Danijos ir man jie visai patiko, tik greitai susmego užkulnis ir kaip dabar suprantu - žiauriai permokėjau. Šią žiemą norėčiau įsigyti jau Emu arba Ugg Australia firmos batus. Kiek suprantu, dauguma jūsų siunčiasi batus iš Amerikos per tarpininkę. Tačiau kaip su amazon puslapiu? Kiek suprantu, jie į Lietuvą siunčia tiesiogiai - tad ar nepigiau būtų užsisakyti taip? Ar tada jau bus koks muito mokestis, o užsisakius per tarpininkes ne? Skaičiau visą temą ir nepastebėjau panašios informacijos, tad atsiprašau, jei kartojuosi.
Atsakyti
QUOTE(lahti @ 2013 09 19, 18:59)
Sveiki, praeitą žiemą turėjau Bearpaw iš Danijos ir man jie visai patiko, tik greitai susmego užkulnis ir kaip dabar suprantu - žiauriai permokėjau. Šią žiemą norėčiau įsigyti jau Emu arba Ugg Australia firmos batus. Kiek suprantu, dauguma jūsų siunčiasi batus iš Amerikos per tarpininkę. Tačiau kaip su amazon puslapiu? Kiek suprantu, jie į Lietuvą siunčia tiesiogiai - tad ar nepigiau būtų užsisakyti taip? Ar tada jau bus koks muito mokestis, o užsisakius per tarpininkes ne? Skaičiau visą temą ir nepastebėjau panašios informacijos, tad atsiprašau, jei kartojuosi.

jei siusit pati susimokesit dideli siuntimo mokesti ir muita nemaza gausit, pas tarpininkes muito nera smile.gif didzioji dalis perka daug kur pacios, jei apsimoketu pirkt paciai tarpininkiu pagalbos nereiketu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 19 rugsėjo 2013 - 18:06
QUOTE(spygliz @ 2013 09 19, 18:06)
jei siusit pati susimokesit dideli siuntimo mokesti ir muita nemaza gausit, pas tarpininkes muito nera smile.gif didzioji dalis perka daug kur pacios, jei apsimoketu pirkt paciai tarpininkiu pagalbos nereiketu  4u.gif

ačiū už atsakymą (: pasiskaičiavau muito ir siuntimo kainą, tai išties, pusę batų kainuoja biggrin.gif vadinasi, ir man teks žiūrėtis tarpininkių (:
Atsakyti
QUOTE(WildWildWest @ 2013 09 19, 12:56)
Sveikos,

10 jums, manau.
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2013 09 18, 18:56)
o as situos pamaciau ir isimylejau doh.gif  reiktu youth 6 ar 5 (25 cm pedai), gal matet tokius spalvu kur pigiau?
user posted imageuser posted image

Parduodu tokio modelio naujus,melynos spalvos UGG. Dydis: 6 (atitinka 38d. Musu)
Kaina: 390lt wink.gif jei domina galiu atsiusti ir realias nuotraukas i pm;)
Atsakyti
Ačiukas už atsakymus 4u.gif Linamog, tai sakot 10, aš jau į 11 dairiausi smile.gif Pasikliausiu jumis, nes kaip suprantu ne vienai mergaitei padėjot teisingai dydį pasirinkti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(WildWildWest @ 2013 09 21, 23:13)
Ačiukas už atsakymus 4u.gif Linamog, tai sakot 10, aš jau į 11 dairiausi smile.gif Pasikliausiu jumis, nes kaip suprantu ne vienai mergaitei padėjot teisingai dydį pasirinkti 4u.gif

Manau, tiks 10, dar kailis pasigules.
Atsakyti
bearpaw kokis dydis atitinka mūsų 37d.?...pėda kažkur 24,3cm 4u.gif
Atsakyti