Įkraunama...
Įkraunama...

UGG EMU BEARPAW

QUOTE(Semilga @ 2013 10 16, 08:16)
drinks_cheers.gif Jau ne karta temose mineta,kad nera, o kai vaiksto kitos su gariuniniais, tai atsiranda dar daugiau norinciu lotuliukas.gif
Kiek girdejau gariunuose 250Lt kaina, ar verta tiek moketi uz kopija doh.gif  blush2.gif

bet kai merginos savo kopijas antram sezonui issitrauke tai dieve padek doh.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2013 10 09, 10:15)
Su 17,3 cm pedute koki dydi siu Bearpaw imti?
Bearpaw mastau apie 11 smile.gif 12 manau nereikia  4u.gif

kokybiski sie? gal vaikui uzteks siu, vis kaina ne ugg'u smile.gif
Atsakyti
QUOTE(driu @ 2013 10 16, 09:16)
kokybiski sie? gal vaikui uzteks siu, vis kaina ne ugg'u smile.gif

be abejones uztektu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kaktusas @ 2013 10 15, 10:30)
Gal galite patarti del dydzio?

http://www.uggaustra...en-new-arrivals

jei nesioju 39 dydzio batus, tai koki dydi reiketu imti?

busiu be galo dekinga!!! smile.gif

O, koks padas. Gal ir slidu būtų mažiau, nei su klasikiniais lygiu padu?
Dėl dydžio ir pačiai įdomu, internete atsiliepimų nerandu.
Atsakyti
QUOTE(zomša @ 2013 10 16, 13:50)
O, koks padas. Gal ir slidu būtų mažiau, nei su klasikiniais lygiu padu?
Dėl dydžio ir pačiai įdomu, internete atsiliepimų nerandu.

Neslidu. Imti 8 dydi.
Atsakyti
merginso su, su 23 cm peda , kokio dydzio reiketu 6 ar 7 ? https://www.shoemetr...a-short-ii.aspx
Atsakyti
QUOTE(Lin1 @ 2013 10 16, 17:15)
merginso su, su 23 cm peda , kokio dydzio reiketu 6 ar 7 ? https://www.shoemetr...a-short-ii.aspx

tai jau tikrai ne 7
Atsakyti
ačiū, merginos, aš jau vakar išsiaiškinau, kad neoriginalūs, o gaila, man jie visai simpotni..
QUOTE(Semilga @ 2013 10 16, 07:16)
drinks_cheers.gif Jau ne karta temose mineta,kad nera, o kai vaiksto kitos su gariuniniais, tai atsiranda dar daugiau norinciu lotuliukas.gif
Kiek girdejau gariunuose 250Lt kaina, ar verta tiek moketi uz kopija doh.gif  blush2.gif

sorriuks, temų neseku, nelabai turiu kada blush2.gif

bet va manodrabužiuose ir tarpmūsų mergaičių kur parduoda, tai rašo, kad natūralus kailis, natūrali vertsa oda ir viduj natūrali vilna, tai gal vis gi verta mokėt, gal kokybiški? tik žnekliuko gal nebūtų to UGG, man irgi nepatinka padirbiniai..
Atsakyti
Turiu klausimeli ir iskart atsiprasau, jei yra kazkur atsakymas, o as jo nespejau uzskaityt ax.gif.
Sivakar gavau naujus sviesiai pikus Bearpaw ir kol jais dziaugiaus po virtuve vaikstinedama netycia ispyliau piena ir keli jo lasai uzlasejo ant bato ir liko demeles doh.gif. Kazin kaip juos valyti ir kuo geriausia butu impregnuoti? unsure.gif Ar imanoma taip juos paruosti, kad butu galima nesioti per lietu? g.gif Is anksto dekui uz atsakymus 4u.gif.
Atsakyti
Sveikos, reikia jusu patarimo. Planuoju uzsisakyt uggsus klasikinius, short modelio ir neapsisprendziu, koki us dydi imti. Siaip nesioju europini 39-40, zieminius gal labiau 40. Pedos ilgis cm 25, 5-25, 8. Oficialaus ugg puslapio dydziu lentelej eur 40 atitinka 9 us dydis, kas centimetrais butu 25, 1 ir atrodytu mazoka, bet 25, 9=10us=41eur, centimetru kaip ir pakanka, taciau 41 eur niekad nesu pirkusi, ar nebus dideli? Aciu uz atsakyma ir atsiprsau, jei si tema kalbeta apkalbeta :-)
Atsakyti
QUOTE(Miglenė @ 2013 10 17, 00:18)
Sveikos, reikia jusu patarimo. Planuoju uzsisakyt uggsus klasikinius, short modelio ir neapsisprendziu, koki us dydi imti. Siaip nesioju europini 39-40, zieminius gal labiau 40. Pedos ilgis cm 25, 5-25, 8. Oficialaus ugg puslapio dydziu lentelej eur 40 atitinka 9 us dydis, kas centimetrais butu 25, 1 ir atrodytu mazoka, bet 25, 9=10us=41eur, centimetru kaip ir pakanka, taciau 41 eur niekad nesu pirkusi, ar nebus dideli? Aciu uz atsakyma ir atsiprsau, jei si tema kalbeta apkalbeta :-)

jei daugiau i 40, imkit 9 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(eglaite2 @ 2013 10 16, 19:43)
Turiu klausimeli ir iskart atsiprasau, jei yra kazkur atsakymas, o as jo nespejau uzskaityt ax.gif.
Sivakar gavau naujus sviesiai pikus Bearpaw ir kol jais dziaugiaus po virtuve vaikstinedama netycia ispyliau piena ir keli jo lasai uzlasejo ant bato ir liko demeles doh.gif. Kazin kaip juos valyti ir kuo geriausia butu impregnuoti? unsure.gif Ar imanoma taip juos paruosti, kad butu galima nesioti per lietu? g.gif  Is anksto dekui uz atsakymus 4u.gif.

per lietu jie nelabai tinkami mano galva smile.gif bet kokiu atveju impregnuokite pries nesiojima 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(kaktusas @ 2013 10 15, 09:30)
Gal galite patarti del dydzio?

http://www.uggaustra...en-new-arrivals

jei nesioju 39 dydzio batus, tai koki dydi reiketu imti?

busiu be galo dekinga!!! smile.gif

pagal mane tai cia tokie kaip klasikiniai, tik padas kitoks, as imciau 8 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2013 10 16, 20:18)
bet va manodrabužiuose ir tarpmūsų mergaičių kur parduoda, tai rašo, kad natūralus kailis, natūrali vertsa oda ir viduj natūrali vilna, tai gal vis gi verta mokėt, gal kokybiški? tik žnekliuko gal nebūtų to UGG, man irgi nepatinka padirbiniai..

Žinot, nors nesu labai susidomėjusi gyvūnų teisėmis, bet man fantaziją labiausiai atmušė vienu metu pasirodę tokio tipo straipsniai apie tuos natūr kitaicų fabrikėliuose gaminamus padirbinius. smile.gif Galima, aišku, veltis į diskusijas, kad ne visi ir ne visur, bet na.
Ne karvę ir originalai kainuoja akcijas pamedžiojus. O kokie Bearpaw ir taip pigūs...

Dar dėl klasikinių UGG dydžių. Anksčiau čia plaukiodavo informacija, kad anie yra dydžiu didinti. Tai vis dėlto nėra, jei siūloma su 39 imti 8 dydį?
Atsakyti