Įkraunama...
Įkraunama...

UGG EMU BEARPAW

QUOTE(zomša @ 2013 10 17, 13:17)
Dar dėl klasikinių UGG dydžių. Anksčiau čia plaukiodavo informacija, kad anie yra dydžiu didinti. Tai vis dėlto nėra, jei siūloma su 39 imti 8 dydį?

Nuo pedos ilgio priklauso.
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2013 10 16, 20:18)
ačiū, merginos, aš jau vakar išsiaiškinau, kad neoriginalūs, o gaila, man jie visai simpotni..

sorriuks, temų neseku, nelabai turiu kada  blush2.gif

bet va manodrabužiuose ir tarpmūsų mergaičių kur parduoda, tai rašo, kad natūralus kailis, natūrali vertsa oda ir viduj natūrali vilna, tai gal vis gi verta mokėt, gal kokybiški? tik žnekliuko gal nebūtų to UGG, man irgi nepatinka padirbiniai..

matet kaip jie atrodo, kai merginos issitrauke pernykscius ir siemet nesioja doh.gif baisu doh.gif

QUOTE(zomša @ 2013 10 17, 13:17)
Žinot, nors nesu labai susidomėjusi gyvūnų teisėmis, bet man fantaziją labiausiai atmušė vienu metu pasirodę tokio tipo straipsniai apie tuos natūr kitaicų fabrikėliuose gaminamus padirbinius. smile.gif Galima, aišku, veltis į diskusijas, kad ne visi ir ne visur, bet na.
Ne karvę ir originalai kainuoja akcijas pamedžiojus. O kokie Bearpaw ir taip pigūs...
Dar dėl klasikinių UGG dydžių. Anksčiau čia plaukiodavo informacija, kad anie yra dydžiu didinti. Tai vis dėlto nėra, jei siūloma su 39 imti 8 dydį?

omg blink.gif
as siaip su 25,5 cm peda visus kitus batus perku us 9 smile.gif o situos us 8, pagal mane jie dydziu didinti, nes us8 nei vienu kitu batu neturiu 4u.gif
Atsakyti
su 38.5 (25 cm peda) koki dydi rekomenduotumet Bearpaw? 7 ar 87? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2013 10 17, 15:43)
su 38.5 (25 cm peda) koki dydi rekomenduotumet Bearpaw? 7 ar 87?  g.gif

Bearpaw US7 dydis tinka 37-37,5 (man su 24cm pedai tai tik) 4u.gif .
Atsakyti
Merginos, man, su 23,5cm pėda, kokio dydžio Emukus pirkti?? 7 dydis man per didelis bus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2013 10 17, 15:43)

US 8, pati aviu su 38,5 dydzio peda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2013 10 17, 14:42)
matet kaip jie atrodo, kai merginos issitrauke pernykscius ir siemet nesioja  doh.gif baisu  doh.gif
omg  blink.gif

nemateu biggrin.gif čia gal temoj foto kokia buvo? smile.gif
Atsakyti
Mergaitės reikia patarimo, noriu pirkti kažką iš vadinamų uggų. esu stambi svoris didelis, blauzda stora kažin kurie geriau būtų EMUU UGG ar BEARPAW. bijau kad nuo svorio padas "nesusiplotu" ir ar ant stambios blauzdos rasciau ilgesnius o ne tikvadinamus short.
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2013 10 17, 23:47)
nemateu biggrin.gif čia gal temoj foto kokia buvo? smile.gif

user posted image
user posted image
Papildyta:
QUOTE(NeringaJ @ 2013 10 18, 07:56)
Mergaitės reikia patarimo, noriu pirkti kažką iš vadinamų uggų. esu stambi svoris didelis, blauzda stora kažin kurie geriau būtų EMUU UGG ar BEARPAW. bijau kad nuo svorio padas "nesusiplotu" ir ar ant stambios blauzdos rasciau ilgesnius o ne tikvadinamus short.

Rinkciaus modelius su tvirtesniu padu, ne tuo is putos. Pvz, UGG Broome modelis jau siauresnei arba vidutinei blauzdai, su skinny dzinsais i juos nebelabai tilpciau.
Atsakyti
QUOTE(eglaite2 @ 2013 10 17, 22:39)
Bearpaw US7 dydis tinka 37-37,5 (man su 24cm pedai tai tik) 4u.gif .

QUOTE(cheeky-monkey @ 2013 10 18, 00:34)
US 8, pati aviu su 38,5 dydzio peda 4u.gif

aciuuu 4u.gif
Atsakyti
Sakykite, ar niekas nebandėte dažyti UGG'ų? Ar nesąmonę sugalvojau? Yra dukros šviesiai rožiniai, bet taip greitai murzinasi doh.gif Ir šiaip jau spalvą praradę kažkokie. Sakau, gal išeitų užpurkšti kokia tamsia spalva? Dar kažkiek patarnautų tada... nors padas vis tiek šviesus liks... Ar pirkti priežiūros rinkinį ir bandyti valyti?
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2013 10 17, 14:43)

Siandien atejo mano Bearpaw. Su 38 europietisku dydziu 8 tiko idealiai smile.gif
Atsakyti