Įkraunama...
Įkraunama...

UGG EMU BEARPAW

QUOTE(Ga-aP @ 2013 10 18, 22:37)
Turiu neoriginalius ugg, kai pirkau, dar nebuvau radusi, kad galima internetu rasti ir pigiau, o originaliams pinigeliu neturejau, mokejau 250 Lt, nesiosiu siemet 3ia sezona, nei padas nusimyne, nei nuplyso, kailis gal siek tiek susigulejo viduj. Atrodo kaip nauji, o per visa ziema neislipu is ju. Gal man pasiseke, nzn, kai pirkau, sake, patys gamintojai neatskiria, kad cia neoriginalas, nes viduj kailis naturalus, isorej versta oda.

O va drauge turejo neoriginalius, tai sake net neisvaiksciojo ziemos, o padas buvo jau issiklaipes...

drinks_cheers.gif
as ir turejau neorginalius, nes man buvo svarbu tik kad butu naturalus kailis,tvirtas padas, gera zomsa. Viskas buvo ,aisku ir mokejau apie 300LT. Laike gerai kelis sezonus.
O va kai nusipirkau po namus nesioti maximinius su vilna viduj,tai visiskai sudirbau per viena ziema,vien namie nesiojant ir pada ir vilna ir zomsa,katastrofa.

Jei pirkti ne orginalius,tai tik labai kokybiskus prototipus, kurie tiesiog zenkliuko netures,bet ju kaina tada kaip Ugg per sale,tik kad nevisi turi laiko sale kainas gaudyti..
Atsakyti
Sveikos merginos,
labai reikia Jūsų patarimo. Noriu pirkti Ugg Australia Womens Mini Bailey batukus. Nu tokius trumpučius . Sakykite kaip su dyžiais? Ar atitinka, o gal padidinti ar pamažinti? Mano koja tarp 38,5 - 39 dydžio. Turiu Ugg Greenfield ir Ugg Knightsbridge tai UDA 8 dydis. Tiko , mežesnių neina pirkti. O kaip su šiais Mini Bailey? Akropolyje matavausi tai kaip USA 8 ir didoki, reikai USA 7. Ar gali taip būti? Kaip jie nešiojasi? Iš anksto dėkoju.
Atsakyti
Reikia patarimo dėl EMU dydžių. Domina stinger lo arba mini modelis. Esu pirkus us8, dydis tinkamas buvo eur 40/41. Šįkart noriu neprašaut, mano pėda ~25,2cm. Gal kuri turit us7 ir galėtumėt išmatuoti vidpadį? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2013 10 18, 20:06)
Pirma reiktu apsibrezt, iki kokios sumos jus galite skirti batams, kad zinoti, ka siulyti.
Turiu omeny tokio tipo pada:
http://www.uggaustra...n-boots-classic
http://www.emuaustra...ear/kembla.html
http://www.bearpaw.c...05W-HICP/detail
Su Bearpaw viskas gerai, tiesiog nemazai kas su dydziais apsisove. Buvo cia masinis pigiu uzsipirkimas.

siaip noreciau pigesniu, bet kai paziurejau jusu imestas nuorodas tai svaigstu del pirmu. bet tiek pinigu nelabai gal skirciau g.gif be to kazin ar aulas tiktu?

o kaip sitie ar atlaikytu 100 kg? blush2.gif
user posted image atsiprašau už skolintą foto 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NeringaJ: 19 spalio 2013 - 20:50
Sveikos,labai reikia jusu greitos pagalbos;)Kuri dydi situ ugg batu imti,jei mano peda 24.5,nesioju 38 dydi.Busiu labai dekinga uz atsakymus;)Ugg batai
Atsakyti
QUOTE(Horna @ 2013 10 20, 11:25)
Sveikos,labai reikia jusu greitos pagalbos;)Kuri dydi situ ugg batu imti,jei mano peda 24.5,nesioju 38 dydi.Busiu labai dekinga uz atsakymus;)Ugg batai

Manau, 7,5
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2013 10 19, 12:58)
neklaidinkit, raso, kad tai zinoma padirbiniu parduotuve  biggrin.gif
o ir netikrinus, vien is pavadinimo ir puslapio dizaino matosi, kad nepatikima

Sorry, nedaskaiciau, pamaciau, kad "known" ir viskas 4u.gif
Atsakyti
ŠITIE?
mergaitės o kažin kaip šitie? gal kartais tinka platesnei blauzdai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(NeringaJ @ 2013 10 20, 16:51)
ŠITIE?
mergaitės o kažin kaip šitie? gal kartais tinka platesnei blauzdai? blush2.gif

Taip, jums turetu tikti suvarstomi modeliai, prisitaikys prie blauzdos plocio.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2013 10 20, 16:04)
Taip, jums turetu tikti suvarstomi modeliai, prisitaikys prie blauzdos plocio.

aciu uz pagalba ir kantrybę 4u.gif
Atsakyti
merginos o ugg ir bearpraw nesiojat tiesiog ant nuogos kojos ar su kojine, nu is kelniu man nuoga kojos blauzda kyso tai lyg salta, bet merginos cia dalinosi kad nuoga koja nesiot juos reik, o gal galima uzsidet nailonine kojinyte?
su sijonu tai tada timpos be galu tiktu jei nuoga
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GITALE: 20 spalio 2013 - 17:19
QUOTE(GITALE @ 2013 10 20, 18:18)
merginos o ugg ir bearpraw nesiojat tiesiog ant nuogos kojos ar su kojine, nu is kelniu man nuoga kojos blauzda kyso tai lyg salta, bet merginos cia dalinosi kad nuoga koja nesiot juos reik, o gal galima uzsidet nailonine kojinyte?
su sijonu tai tada timpos be galu tiktu jei nuoga

Kaip kam, as aviu su nestora medvilnine kojine, bet man keista, nes buna praktikuojanciu dydziu didesnius batus ir vilnone kojine ar net kelias.
Atsakyti