Įkraunama...
Įkraunama...

Šunų parodos X dalis

Zemaiteki, ziurint ko jums reikia, koki nors parodini stala tai gal ir verta ten pirkti g.gif . Bet sampuna isisprasiusi nuolaida, nusipirkau brangiau nei pas tuos pacius internete be nuolaidos jis buvo biggrin.gif (Moletu parodoje). Geru dalyku antros dienos vakare gali nelikti, taigi geriau sestadieni prekintis. Siaip, jei nezinai ko reikia/nori, tai labai gerai parodoje pazioplineti/paciupineti/pasiklausineti thumbup.gif , bet jau kaip pinigine kencia doh.gif ir vistiek man tai patinka wub.gif
Atsakyti
Turiu tokį piniginį klausimą... Kaip jūs apmokate už parodas užsienyje ( jei nepriima garantinio) ar už čempionų patvirtinimą? Mano bankas už tarptautinį pervedimą paima po 30 Lt. Na, kai moki už parodas didesnę sumą, tai tiek to. Bet va dabar truputį gaila formintis čempioną už 20 EUR ir dar sumokėti vos ne pusę tiek už pervedimą...Kai kuriose šalyse yra pažįstamų, kurie padėjo, bet dabar reikia kažkaip suktis pačiai, nes EST draugų nėra... verysad.gif Gal yra galimybių išsisukti su mažesniais nuostoliais?
Atsakyti
QUOTE(mike-pukuotukas @ 2014 03 03, 15:54)
Turiu tokį piniginį klausimą... Kaip jūs apmokate už parodas užsienyje ( jei nepriima garantinio) ar už čempionų patvirtinimą? Mano bankas už tarptautinį pervedimą paima po 30 Lt. Na, kai moki už parodas didesnę sumą, tai tiek to. Bet va dabar truputį gaila formintis čempioną už 20 EUR ir dar sumokėti vos ne pusę tiek už pervedimą...Kai kuriose šalyse yra pažįstamų, kurie padėjo, bet dabar reikia kažkaip suktis pačiai, nes EST draugų nėra... verysad.gif Gal yra galimybių išsisukti su mažesniais nuostoliais?

Aš tiek už parodas, tiek už čempionų patvirtinimus visad mokėdavau savo klube.
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2014 03 03, 16:09)
Aš tiek už parodas, tiek už čempionų patvirtinimus visad mokėdavau savo klube.

O klubas ima papildomą mokestį už tarptautinį pervedimą? Ir kokiais pinigais mokat- EUR ar Lt?
Atsakyti
QUOTE(mike-pukuotukas @ 2014 03 03, 16:35)
O klubas ima papildomą mokestį už tarptautinį pervedimą? Ir kokiais pinigais mokat- EUR ar Lt?

Anksčiau neėmė tikrai. Visus CH pasitvirtinau ir už parodas mokėjau tiek, kiek registracijos formoj parašyta. Pinigus duodavau litais.
Atsakyti
QUOTE(mike-pukuotukas @ 2014 03 03, 16:54)

Čempiono patvirtinimą užsienyje visada tvarkau LKD klube pas Mildą. Net nereikia važiuoti į klubą, CACIBuose visada ji būna. O registruojuos pati, nusiunčiu garantinį raštą, kad apmokėsiu parodos metu ir visada to užtenka.
Atsakyti
QUOTE(Nikutis @ 2014 03 03, 17:28)
Čempiono patvirtinimą užsienyje visada tvarkau LKD klube pas Mildą. Net nereikia važiuoti į klubą, CACIBuose visada ji būna.

Ačiū, tada ir aš taip padarysiu. 4u.gif
Atsakyti
Girdėjau, kad per mokejimai.lt perveda pinigus smile.gif Pati nebandžiau, bet jau ne kartą kinologai rekomendavo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo silverplane: 03 kovo 2014 - 20:32
Šiandien prasideda "CRUFTS'ai" smile.gif
Tiesioginė transliacija :
http://www.crufts.org.uk/
Atsakyti
Sveiki :>
Gal bus važiuojančių į Gegužės Molėtų CACIB parodą būtent 25 dieną [sekmadienį] iš Vilniaus ir tą pačią dieną atgal? Ir norėtų priimti keleivę su šuniuku? Važiuočiau aš su Sibiro haskyte. ;>
Už kurą prisidėtume ;]
Labai lauksiu žinučių :>
Atsakyti
Ar aš akla ar kažkas kinologijoj su informacijos pateikimu negerai g.gif į parodą Jonavoje pirminė registracija jau baigėsi,bet anketos tai nėra g.gif kaip vyksta registracija tokiu atveju?
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėja @ 2014 03 12, 11:55)
Ar aš akla ar kažkas kinologijoj su informacijos pateikimu negerai g.gif į parodą Jonavoje pirminė registracija jau baigėsi,bet anketos tai nėra g.gif kaip vyksta registracija tokiu atveju?

Imkit bet kurios parodos anketą, pakeiskit pavadinimą ir siųskit. Neturėtų kilt problemos.
Atsakyti