Butu laisva vieta I Jonavos paroda bei I Kauno parodas (abi dienos). Is Vilniaus.
Gal kas važiuojate gegužės mėnesį (po 11 dienos) į Latviją ar Estiją ir galėtumėte paimti vieną žmogų su 4-5 mažiausio dydžio transporteriais (čihuahua šuniukai). Prie kelionės išlaidų prisidėsiu.
Turiu klausimą ir niekaip nerandu vieno atsakymo. gal jūs žinosit... mano šuo užsidarė LT JCH. paskaičius kinologijos puslapyje info apie čempionų titulų suteikimo lengvatas kitose šalyse likau nesupratus kokio to reikalingo sertifikato reikia. pvz. Lenkijoje kokio jo reikia CAC ar CACIB? lygiai taip kokio reikia Latvijoje ir Estijoje? gal galit paaiškinti

QUOTE(Žvaigždėja @ 2014 05 06, 13:13)
Turiu klausimą ir niekaip nerandu vieno atsakymo. gal jūs žinosit... mano šuo užsidarė LT JCH. paskaičius kinologijos puslapyje info apie čempionų titulų suteikimo lengvatas kitose šalyse likau nesupratus kokio to reikalingo sertifikato reikia. pvz. Lenkijoje kokio jo reikia CAC ar CACIB? lygiai taip kokio reikia Latvijoje ir Estijoje? gal galit paaiškinti 

Latvijoje ir Estijoje reikia po 1 Junior CAC.
Ačiū Agnnyte
tai dabar kažin kaip su Lenkija

Кто едет на цациб в Калининград, будут собирать средства и все остальное для детского дома в Краматорске - возьме пару лишних евро https://www.facebook...273035842876355
As taip supratau kad Sever raso apie Krematorska ---miestas randas rytineje Ukrainole ir vaiku namam labai reikalinga pagalba.Paprasti zmones renka ir siuncia ka gali.

SKELBIMAS NE MANO, BET DRAUGES, PAPRAŠE PAPLATINTI :>
Vaziuojam i Palangos CAC šunu paroda penktadieni vakare arba sestadieni ryte (laikas derinamas), gryztam sekamdieni vakarop. Yra laiva viena arba dvi vietos. tel. 868459923
Vaziuojam i Palangos CAC šunu paroda penktadieni vakare arba sestadieni ryte (laikas derinamas), gryztam sekamdieni vakarop. Yra laiva viena arba dvi vietos. tel. 868459923
Labai labai labai ieškau žmogaus kuris važiuotų į Ukrainą ir galėtų nuvežti boksiuką su katinu. Galbūt kasnors važiuosite ar pažįstate ar žinote ką nors kas atvažiuos į parodas iš Ukrainos, kaip susisiekti pabandyčiau surasti pati, susitarčiau irgi pati svarbu kad tik žmogus važiuotų aš jau susibendrausiu kaip nors

Gal kas nors turit Palangos katalogą? Reikia dviejų vardų

QUOTE(Agnnyte @ 2014 06 07, 22:34)
Vis dar ieškau...