Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

4u.gif Antrokėlės, į paštą siunčiu Smartui apie žvėrių kūno dalis. Elementaru, blush2.gif bet rytdienai reikia, tai greitai sukurpiau ax.gif
Atsakyti
Vasario 16-osios proga ruošiam Lietuvos regionų (tarmių) pristatymus. Mano klasei teko Suvalkija. Gal turit kokių suvalkietiškų smagių pasikalbėjimų, eilėraščių ar pasakėlę, kad ir antrokams būtų smagu pasimokyti suvalkietiškai pakalbėti ir žinoma klausantiesiems nebūtų nuobodu klausytis.
Ačiū
Atsakyti
Ar buvote čia užsukę?
http://mokytojavilma...o.com/kolegoms/
Atsakyti
QUOTE(klaipedike @ 2013 01 27, 17:12)
Vasario 16-osios proga ruošiam Lietuvos regionų (tarmių) pristatymus. Mano klasei teko Suvalkija. Gal turit kokių suvalkietiškų  smagių pasikalbėjimų, eilėraščių ar pasakėlę, kad ir antrokams būtų smagu pasimokyti suvalkietiškai pakalbėti ir žinoma klausantiesiems nebūtų nuobodu klausytis.
Ačiū

tu geriau mane į svečius pasikviesk, tai pririesiu oi pririesiu suvalkietiškai biggrin.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(pirmokiukė @ 2013 01 27, 17:01)
4u.gif Antrokėlės, į paštą siunčiu Smartui apie žvėrių kūno dalis. Elementaru, blush2.gif  bet rytdienai reikia, tai greitai sukurpiau  ax.gif

ačiū, būtinai pasinaudosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(klaipedike @ 2013 01 27, 19:12)
Vasario 16-osios proga ruošiam Lietuvos regionų (tarmių) pristatymus. Mano klasei teko Suvalkija. Gal turit kokių suvalkietiškų  smagių pasikalbėjimų, eilėraščių ar pasakėlę, kad ir antrokams būtų smagu pasimokyti suvalkietiškai pakalbėti ir žinoma klausantiesiems nebūtų nuobodu klausytis.
Ačiū

http://mkp.emokykla....is/startas.html
Atsakyti
Šiandien susipažinau su mažais "žmogeliukais" vardu Фиксики bigsmile.gif
na labai jau simpatiški rusiški veikėjai. Vieną pavyzdį nusiunčiau į paštą. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pirmokiukė @ 2013 01 27, 17:01)
4u.gif Antrokėlės, į paštą siunčiu Smartui apie žvėrių kūno dalis. Elementaru, blush2.gif  bet rytdienai reikia, tai greitai sukurpiau  ax.gif

oi, kad smarta klasej tureciau...
vos ne vos projektoriu pradinukems dave... ir mano kabinetui paskyre!!! VALIO!!! thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliuko_mama: 27 sausio 2013 - 20:38
QUOTE(pirmokiukė @ 2013 01 27, 15:43)

Mergaitės, kurios naudojatės Smart lenta, gal galite padėti - niekaip nerandu, kur yra skaidres su nubraižytom linijom ir langeliais  ax.gif

Nusiunčiau į paštą pavyzdžius su langeliais ir linijom. Tai pasirodė paprasčiau, nei paaiškinti. Nusikopijuosi. smile.gif

Atsakyti
QUOTE(leliuko_mama @ 2013 01 27, 21:38)
oi, kad smarta klasej tureciau...
vos ne vos projektoriu pradinukems dave... ir mano kabinetui paskyre!!! VALIO!!!  thumbup.gif

o mūsų 3 pradinėse klasėse pakabino projektorius, o 3 neturim- nei pasiskolinsi, nei atsineši g.gif Kartais pasikeičiam klasėm, bet labai nepatogu.
Ryt seminaras (užsiregistravusioms), nepamirškim sudalyvaut 16.30 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduuse @ 2013 01 27, 21:44)

Ryt seminaras (užsiregistravusioms), nepamirškim sudalyvaut 16.30  biggrin.gif

Aha, svarbu nepamiršt.... thumbup.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 01 27, 16:58)
Tai kad ten nėra ką ir siųstis - chaltūra kažkokia  doh.gif . Man tai būtų gėda taip seminarą vesti  ax.gif . Maždaug - klauskit, ko norit, o jei kas paklausia, tai viso gero ir išsijungia  doh.gif . "Nuostabi" lektorė  doh.gif . O atsiliepimus gražius tai gal pati skirtingais vardais pasirašo  lotuliukas.gif . Aš jau norėjau rašyti savo atsiliepimą, bet susilaikiau - kam žmogui verslą žlugdyti  lotuliukas.gif ...

Sveikos,
bet jaučiasi, kad esat ne verslo žmonės arba verslas "iš namų". Kaip gali būti blogi atsiliepimai, jei laukia M O K A M I praktiniai užsiėmimai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergelė: 27 sausio 2013 - 21:12
Sveikutės į paštą siunčiu pateiktis 2 klasės pasaulio pažinimo, lietuvių kalbos ir matematikos pamokoms. Gal kuri pasinaudosit. smile.gif
Atsakyti