Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(leliuko_mama @ 2013 01 26, 19:55)
man tam sarase nerodo ikt, o stesa rodo... nors abu jau praeje
kai ieini i savo profili, tai puslapio apacioj yra sarasas

drinks_cheers.gif Pas mane taip pat mirksiukas.gif
Atsakyti
Dabar ką tik pažiūrėjau, tai rodo pas mane būsimus du seminarus, į kuriuos registravausi, o praėjusių neberodo mirksiukas.gif .
Atsakyti
Sveikutės, mergaitės, labai jau jūs greitos. Tik nepažiūrėk vieną dieną, o jau ir kituose namučiuose atsidursi. Smagu matyti tokias ryškias citrinas.
Per užgavėnes pas mus taip pat atostogos. Valio...
Streso valdymo seminaro pažymų dar nėra. Rodo, kad dar ruošiama. Manau, kad gausim. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 01 25, 19:54)
Pas mus atostogos nuo 11 dienos, bet pasirodo 18 ir 19  atostogaus visi, išskyrus pradinukus ( bent jau pas mus), nes dabar grįžom vėliau už didelius vaikus  doh.gif . Nu gerai atrodys  doh.gif

Pas mus irgi tai būtų buvę, bet laiku pastebėjom ir nusprendėm savo atostogas 2 dienom pavėlint, nes nevežios autobusai 18 ir 19, tad pradėsim atostogaut nuo 13 d.
Atsakyti
QUOTE(Vildinga @ 2013 01 26, 19:59)
Lutute, turiu prašymą, kai kitą kartą ten įlįsi, jei nesunku, susirask mane vildinga ir pažiūrėk, kur aš dlyvauju. Dėkui 4u.gif

Žvilgtelėsiu, tikrai nesunku. Kad tik sklerozė nepavestų... smile.gif
Atsakyti
4u.gif Sveikutės, greitai registruojuos ir aš naujuose namučiuose thumbup.gif , nes labai jau sparčiai plepate lotuliukas.gif

Mergaitės, kurios naudojatės Smart lenta, gal galite padėti - niekaip nerandu, kur yra skaidres su nubraižytom linijom ir langeliais ax.gif

Atsakyti
[QUOTE][quote=Vildinga,2013 01 26, 21:49]
Ane blink.gif O tai kodėl pas mane tuščia? Nors savo el. pašte gavau patvirtinimus apie dalyvavimus. Nebesuprantu g.gif Ai, kaip bus - taip mirksiukas.gif
[/quote]

pas mane ir tuščia. bet ne tas svarbiausia, svarbu, pažymėjimus turiu. thumbup.gif
o matėt, kokių gražių komentarų- atsiliepimų parašyta po streso valdymo seminaro? doh.gif nesuprantu, kaip žmonėms tiko ir patiko, gal tik aš viena tokia neišmanėlė. g.gif

[quote=gabija4,2013 01 26, 22:59]
Sveikutės, mergaitės, labai jau jūs greitos. Tik nepažiūrėk vieną dieną, o jau ir kituose namučiuose atsidursi. Smagu matyti tokias ryškias citrinas.
Per užgavėnes pas mus taip pat atostogos. Valio...
Streso valdymo seminaro pažymų dar nėra. Rodo, kad dar ruošiama. Manau, kad gausim. smile.gif
[/quote]

koks gražus piešinukas - avataras.
kodėl man kai kurių piešinių neleidžia pasikeisti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alaizy: 27 sausio 2013 - 15:30
Sveikutės 4u.gif

Mes per Užgavėnias dirbam - savo noru nukėlėm atostogas cool.gif Dar man organizuot, tai dabar galvoju - nu kvanka esu tikra...Mažai dar darbo doh.gif biggrin.gif Bet kaip nors. Suorganizuosim ax.gif Svarbu Morę pasidaryt, keletą žaidimų, šokiukų pramoks ir bus gerai thumbup.gif Penktadienį pradėjome su vaikais kaukes ant stiklainių darytis... vajei, sunkiai gaunasi labai unsure.gif Kaip čia spėsim, neaišku, jei tokiais tempasi klijuos unsure.gif

Su tėvais 2-3 kartus per metus susitinkam. Kalėdos, Mamos ar Šeimos šventei, kartais dar kas išlenda ax.gif
Atsakyti
QUOTE(alaizy @ 2013 01 27, 15:29)
pas mane ir tuščia. bet ne tas svarbiausia, svarbu, pažymėjimus turiu. thumbup.gif
o matėt, kokių gražių komentarų- atsiliepimų parašyta po streso valdymo seminaro?  doh.gif nesuprantu, kaip žmonėms tiko ir patiko, gal tik aš viena tokia neišmanėlė. g.gif

jau turi ir streso pazyma?
Atsakyti
QUOTE(leliuko_mama @ 2013 01 27, 16:13)
jau turi ir streso pazyma?

Aš tai niekur nerandu dar g.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 01 27, 16:38)
Aš tai niekur nerandu dar  g.gif

ir man raso, kad ruosiama. o pateikciu tai gal net nebus, nes paziurejau prie anksciau kur sis seminaras buves, tai ir tik pazyma
Atsakyti
QUOTE(leliuko_mama @ 2013 01 27, 16:53)
ir man raso, kad ruosiama. o pateikciu tai gal net nebus, nes paziurejau prie anksciau kur sis seminaras buves, tai ir tik pazyma

Tai kad ten nėra ką ir siųstis - chaltūra kažkokia doh.gif . Man tai būtų gėda taip seminarą vesti ax.gif . Maždaug - klauskit, ko norit, o jei kas paklausia, tai viso gero ir išsijungia doh.gif . "Nuostabi" lektorė doh.gif . O atsiliepimus gražius tai gal pati skirtingais vardais pasirašo lotuliukas.gif . Aš jau norėjau rašyti savo atsiliepimą, bet susilaikiau - kam žmogui verslą žlugdyti lotuliukas.gif ...
Atsakyti