Na ka išaiškėjo teisybė, kad robertėlis Silvestro sūnus. Tikrai Margaritai su Robertėliu nepasisekė, ot naujiena bus

dar gali būti ir Margarita auginama patėvio

Bet Robertelio tai gaila, geras berniukas, sugalvojo ta Ligita dabar, nesamone, net neidomu ..
Nezinau, bet asmeniskai man tai sitas serialas jau visai nusivaziavo...nebeturi ka rodyt...ikiso kazkokia padaveja su vyreliu, su tuo Silvestru kazkokai nesamonė, darosi neidomu. O kaip vakar Meda batus movėsi savo ofise tai ziuret baisu buvo, tai perdeta ir kazkaip pervaidinta...cia mano nuomonė

QUOTE(esmileja @ 2013 02 13, 00:03)
Bet su Silvestru, tai man visiškai niekas neaišku. Praeituose sezonuose, kai robertėlis su Margarita pradėjo draugauti, ir vis budavo Irena ateina pas Margarita, (ji su tėvu gyveno) aiškinti, kad blogą įtaką daro, o Silvestras tik išvarydavo, ją, ir jokio įvaizdžio nesukeldavo, kad yra pažįstami, taip pat seniau, nebuvo minėta, kad Silvestras butu susituokes kelis kartus, nes kalbama budavo, kad tik viena kartą, ir vis Ričardas priekaištaudavo, už ko jis savo dukrą išleido, nebet tai buvo prieš Margaritos mama. O Irena lyg kažkadą ir minėjo, kad a.a vyras Robertėlio tėvas, tai iš antros santuokos, bet žinot visko gali būti... Lauksim, kaip klostysis įvykiai toliau.
Visiškai pritariu

pirmi sezonai buvo ydomus,kadangi jie rasyti pagal knyga(teko skaityti) o dabar,kai tiek ziurovu ir reitingai neblogi,kuria toliau,nebezinodami ka dar issigalvoti,kas raso scenariju???
istempta nenormaliai,reklamu milijonas,dar ir Tulcina pasireklamavo,kazkaip ne y tema...
galai neuseina,del roberto tevo,jug matem pirmus sezonus,margo tevas su irena mates ir nebuvo nieko tokio,kad jis tavo sunus,cia su tavo dukra ir pns...cia tikrai ne moterys meluoja geriau,bet reklama kisam daugiau
jau vakarais nebeziuriu,ysijungiu slove ir turtai,nors ten isvis nesamones rodo,bet yra is ko pasijuokti

Kas kuria seriala? O gi niekas:) atrodo, kad jie ten susirenka, pavaidina, pasako kas sauna i galva ir viskas:DD
Vakar su tais vedarais ir batu movimais tai ziauriai ;DD
apie logika as jau seniai nebegalvoju, tiesiog ziuriu, lengvas serialas pries miega po sunkios dienos:D
Bet va Galinos su Koste jau pasigedau:D
apie logika as jau seniai nebegalvoju, tiesiog ziuriu, lengvas serialas pries miega po sunkios dienos:D
QUOTE(vile1897 @ 2013 02 14, 16:41)
Kas kuria seriala? O gi niekas:) atrodo, kad jie ten susirenka, pavaidina, pasako kas sauna i galva ir viskas:DD

y kostia su galina nors ydomu buvo ziuret...o cia dabar kazkokia nauja ykiso,padaveja,dar ramanauskas islindo...nebebus tuoj musu moteru,tik pavadinimas liks

Kažkaip nepatiko man tie apdovanojimai
Gal kad vedėjas netinkamas
Visai neįdomu buvo žiūrėti

QUOTE(JolaManta @ 2013 02 14, 21:39)
Kažkaip nepatiko man tie apdovanojimai
Gal kad vedėjas netinkamas

Jo su apdovanojimais tai tikrai ne kas..as net kantrybes ziuret neturejau..
Gerai cia pasaket lengvas serialas pries miega..