Įkraunama...
Įkraunama...

Moterys meluoja geriau

bet juokingai, patiko draugių susivienijimas:)
Atsakyti
O.dėl to paveikslo,tai išsidurs uošviz su žentu lotuliukas.gif Šeimynėlė stengiasi,bet abiem pusėm jaučiu,kad neišdegs doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniska @ 2013 02 07, 08:00)
O.dėl to paveikslo,tai išsidurs uošviz su žentu lotuliukas.gif Šeimynėlė stengiasi,bet abiem pusėm jaučiu,kad neišdegs doh.gif

Juk paveikslas netikras pas Mariju su Donce lotuliukas.gif kazin kaip baigsis.
Atsakyti
Gerai Vilių apgavo biggrin.gif

Vargšas Robertėlis, visai jį Ligita supančios. Kai sužinojo, kad jis miškų turi, tai visai biggrin.gif
Atsakyti
Nepasitvirtino mano spelionės, neapgavo Sandros tas bernas biggrin.gif .
Įdomu kodėl mergina, kuri padėjo Ugnei nuo apsauginių išsisukti, ir prieš savo pažistąmą ją dengė.
Atsakyti
Priminki,kur esam matę naujas dvi merginas?Barmenę,ir tą kuri nukentėjo?Laabai matytos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniska @ 2013 02 08, 07:30)
Priminki,kur esam matę naujas dvi merginas?Barmenę,ir tą kuri nukentėjo?Laabai matytos biggrin.gif

Ta barmene tai is to serialo apie vaiku namus, geroji mokytoja (uzkrito pavadinimas tik)
O ta nukentejusioji irgi matyta, bet neatgaminu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolleee @ 2013 02 08, 00:00)
Nepasitvirtino mano spelionės, neapgavo Sandros tas bernas biggrin.gif
Įdomu kodėl mergina, kuri padėjo Ugnei nuo apsauginių išsisukti, ir prieš savo pažistąmą ją dengė.

As galvoju,kad ji bandys pasipelnyt irgi,tik beda,kad Ugne tu pinigu neturi.. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Agniska @ 2013 02 08, 08:30)

As irgi,kai pamaciau ta barmene,galvoju,kur ji taip matyta ir niekaip neatsimenu,tik tada draugas primine,kad gi ji is serialo "be namu" biggrin.gif Cia ji kazkaip daug geriau atrodo thumbup.gif O ta nukentejusioji,tai man nematyta lyg ir... g.gif
Atsakyti
Ta kita iš "Namai kur širdis" per LNK kur rodė, Vilijos dukra
Atsakyti
Ir dar nukentėjusioji Giminėse vaidino ax.gif
Atsakyti
Kaip man ta Aiste nepatinka, jau tokia flegma, kad sakes. doh.gif Vietoj jos as kaip buciau atkelus Ligita uz plauku ir spyrus pro duris, aiskina kokia sliun..a kur nakvot seimininkei ir dar bliauna visa gerkle. schmoll.gif Aisku, toks herojus sukurtas, bet galetu kartais ir tokia leta savo charakteri parodyti, butu idomiau ziureti, juk moterys siame seriale dominuoja. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BrigitaGaf @ 2013 02 08, 06:21)
O ta nukentejusioji,tai man nematyta lyg ir... g.gif

Giminese vaidinus yra
Atsakyti