O.dėl to paveikslo,tai išsidurs uošviz su žentu
Šeimynėlė stengiasi,bet abiem pusėm jaučiu,kad neišdegs

QUOTE(Agniska @ 2013 02 07, 08:00)
O.dėl to paveikslo,tai išsidurs uošviz su žentu
Šeimynėlė stengiasi,bet abiem pusėm jaučiu,kad neišdegs 

Juk paveikslas netikras pas Mariju su Donce

Gerai Vilių apgavo
Vargšas Robertėlis, visai jį Ligita supančios. Kai sužinojo, kad jis miškų turi, tai visai

Vargšas Robertėlis, visai jį Ligita supančios. Kai sužinojo, kad jis miškų turi, tai visai

Nepasitvirtino mano spelionės, neapgavo Sandros tas bernas
.
Įdomu kodėl mergina, kuri padėjo Ugnei nuo apsauginių išsisukti, ir prieš savo pažistąmą ją dengė.

Įdomu kodėl mergina, kuri padėjo Ugnei nuo apsauginių išsisukti, ir prieš savo pažistąmą ją dengė.
Priminki,kur esam matę naujas dvi merginas?Barmenę,ir tą kuri nukentėjo?Laabai matytos

QUOTE(Agniska @ 2013 02 08, 07:30)
Priminki,kur esam matę naujas dvi merginas?Barmenę,ir tą kuri nukentėjo?Laabai matytos 

Ta barmene tai is to serialo apie vaiku namus, geroji mokytoja (uzkrito pavadinimas tik)
O ta nukentejusioji irgi matyta, bet neatgaminu

QUOTE(Jolleee @ 2013 02 08, 00:00)
Nepasitvirtino mano spelionės, neapgavo Sandros tas bernas
.

As galvoju,kad ji bandys pasipelnyt irgi,tik beda,kad Ugne tu pinigu neturi..

Papildyta:
QUOTE(Agniska @ 2013 02 08, 08:30)

As irgi,kai pamaciau ta barmene,galvoju,kur ji taip matyta ir niekaip neatsimenu,tik tada draugas primine,kad gi ji is serialo "be namu"

Ta kita iš "Namai kur širdis" per LNK kur rodė, Vilijos dukra
Ir dar nukentėjusioji Giminėse vaidino

Kaip man ta Aiste nepatinka, jau tokia flegma, kad sakes.
Vietoj jos as kaip buciau atkelus Ligita uz plauku ir spyrus pro duris, aiskina kokia sliun..a kur nakvot seimininkei ir dar bliauna visa gerkle.
Aisku, toks herojus sukurtas, bet galetu kartais ir tokia leta savo charakteri parodyti, butu idomiau ziureti, juk moterys siame seriale dominuoja.

QUOTE(BrigitaGaf @ 2013 02 08, 06:21)
Giminese vaidinus yra