Įkraunama...
Įkraunama...

Moterys meluoja geriau

vargšas Robertėlis bei Margo, brolis ir sesuo:)
O ir Ugnė visuomet vieniša, draugės išduota:)
Atsakyti
Hmm kažkaip nesitiki, kad brolis ir sesuo. Neaišku kiek iš vis sutuoktinių Irena turėjo. Gal iš kokios antros santuokos Robertėlis.
Labai įdomu ko Silvestras iš Irenos nori. Kodėl Irena prisibijo jo. Gal kad kokias paslaptis atskleis.
--
Gaila Ugnės, tikiuosi ką nors ji sumastys, kaip atsirevanšuoti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolleee @ 2013 02 12, 01:58)
Hmm kažkaip nesitiki, kad brolis ir sesuo. Neaišku kiek iš vis sutuoktinių Irena turėjo. Gal iš kokios antros santuokos Robertėlis.
Labai įdomu ko Silvestras iš Irenos nori. Kodėl Irena prisibijo jo. Gal kad kokias paslaptis atskleis.
--
Gaila Ugnės, tikiuosi ką nors ji sumastys, kaip atsirevanšuoti. biggrin.gif

Silvestras nori pasakyt Roberteliui,kad jis tevas jo,as taip supratau is pokalbio smile.gif
O Ugnės ir man gaila,nors tuo paciu ir ne,gal pasimokys.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(BrigitaGaf @ 2013 02 12, 08:19)
Silvestras nori pasakyt Roberteliui,kad jis tevas jo,as taip supratau is pokalbio smile.gif
O Ugnės ir man gaila,nors tuo paciu ir ne,gal pasimokys.. 4u.gif

Ir as taip supratau del Silvestro drinks_cheers.gif

O man Ugnes negaila - nu kiek galima doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mandary @ 2013 02 12, 08:24)
O man Ugnes negaila - nu kiek galima  doh.gif

istiesu, taip jai ir reikia.
Atsakyti
nu rupuze kaip nesiseka gyvenime lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vile1897 @ 2013 02 12, 22:32)
nu rupuze kaip nesiseka  gyvenime  lotuliukas.gif

svieto pabaiga lotuliukas.gif
Atsakyti
Bet su Silvestru, tai man visiškai niekas neaišku. Praeituose sezonuose, kai robertėlis su Margarita pradėjo draugauti, ir vis budavo Irena ateina pas Margarita, (ji su tėvu gyveno) aiškinti, kad blogą įtaką daro, o Silvestras tik išvarydavo, ją, ir jokio įvaizdžio nesukeldavo, kad yra pažįstami, taip pat seniau, nebuvo minėta, kad Silvestras butu susituokes kelis kartus, nes kalbama budavo, kad tik viena kartą, ir vis Ričardas priekaištaudavo, už ko jis savo dukrą išleido, nebet tai buvo prieš Margaritos mama. O Irena lyg kažkadą ir minėjo, kad a.a vyras Robertėlio tėvas, tai iš antros santuokos, bet žinot visko gali būti... Lauksim, kaip klostysis įvykiai toliau.
Atsakyti
Prajuokino Šmakovas: "Jei būtų puolę, būčiau ginęs":) Bailys:)
O Robertėlis rimtai įklimpo:)
Naujas personažas Jurgita, įdomu,kaip bus susijusi:)O ne tik ne su Donatu susimes?
Atsakyti
QUOTE(ylksis @ 2013 02 13, 00:23)
O Robertėlis rimtai įklimpo:)
Naujas personažas Jurgita, įdomu,kaip bus susijusi:)O ne tik ne su Donatu susimes?
Ir dar tas Jurgos draugas, kuriam pinigus vežė Sandros draugelis...Gal jį irgi seriale paliks , jei jau antrą kart parodė g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Manau Ugne su Jurga pataps draugemis smile.gif Bet jau kaip Jurga ta savo vaikina geniuku vadino,tai kaip prajuokino lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(esmileja @ 2013 02 13, 00:03)
Bet su Silvestru, tai man visiškai niekas neaišku.

Gal tada dar buvo nesugalvoje juos susiet lotuliukas.gif

QUOTE(ylksis @ 2013 02 13, 01:23)

Arba kai siulesi vyriskai pakalbet ir Irena pasake, kad prilups ji. Tas: "na nereikia tai nereikia" lotuliukas.gif
Atsakyti