Labai norėčiau arbūzų 'Sniegiai' sėklyčių, gal žinote kur jų galėčiau nusipirki?
Laba diena,
Labai norėčiau arbūzų 'Sniegiai' sėklyčių, gal žinote kur jų galėčiau nusipirki?
gal kas renka savu išaugintu sėklu arbuzu melionu ir gali pasidalinti ar apsikeisti?
QUOTE(saintlina @ 2013 01 30, 22:19)
čia Jūs turbūt apie moliūgus?.. Bo iš arbūzų kaži ar sriuba gausis
Bet vistiek ir tuos, ir tuos - į indelius.
Moliūgus turbūt reik žiūrėt pagal vegetacijos laiką. Kur trumpesnis, galima sėt ir į lauką tiesiai (bent jau aš sėju ir užauga. Matyt, pataikiau su veislėm
). Kur laikas ilgas, užaugt ir subręst nespės, reik būtinai daigint namie indelyje.
O arbūzus tai jau būtinai į indelius..
Bet vistiek ir tuos, ir tuos - į indelius.
Moliūgus turbūt reik žiūrėt pagal vegetacijos laiką. Kur trumpesnis, galima sėt ir į lauką tiesiai (bent jau aš sėju ir užauga. Matyt, pataikiau su veislėm
O arbūzus tai jau būtinai į indelius..
na jo man akyse moliūgai šiuo metu, tai nė nežiūriu kas parašyta
QUOTE(saintlina @ 2013 01 31, 13:21)
arbuzus tai as lauke auginu, ten ir persodinu.
as visad nesiau i siltnami, bet nelabai dideli uzaugdavo. siemet nesiu tada darzan
Mergaitės, mano vienas moliūgas virtuvėje po stalu puikuojasi, visi sako - kam ta kamuolį šokinėti virtuvėje po stalu laikai
. O ten moliūgas, na pats didžiausias apie 30 kg buvo jis ir dar keli , o kitus pelėnai sugraužė
.
Tai, va ką norėjau paklaust ar nebus jis man jau koks išpendėjęs - pirmi metai užaugo- niekad neturėjau. Turbūt jau reik prapjaut ir sukišt kameron, ane
Ačiū už ats
Tai, va ką norėjau paklaust ar nebus jis man jau koks išpendėjęs - pirmi metai užaugo- niekad neturėjau. Turbūt jau reik prapjaut ir sukišt kameron, ane
Ačiū už ats
QUOTE(Juračiuks @ 2013 02 02, 12:54)
Mergaitės, mano vienas moliūgas virtuvėje po stalu puikuojasi, visi sako - kam ta kamuolį šokinėti virtuvėje po stalu laikai
. O ten moliūgas, na pats didžiausias apie 30 kg buvo jis ir dar keli , o kitus pelėnai sugraužė
.
Ačiū už ats
Ačiū už ats
Valgyti reikia
Gal bus atsiliepimu apie melionus EMIR H
QUOTE(vasarema @ 2013 02 02, 14:45)
Valgyti reikia
, o tik likuti i kamera. Jeigu nera gedimo pozymiu, demeliu kokiu, gali guleti ir iki pavasario. Tokiam dideliam daug vietos kameroj reikia.
Tai va, padalinsiu visoms - mamai, sesei, draugėms, o kas liks - kameron .Kitais metais noriu mažesnių
Merginos, o moliūgai BIG MAX, ATLANTIC GIANT ir MAMMOTH GOLD yra panašūs savo skoniu ir panaudojimu? Turiu visų galvoju ar verta kiekvieno po daigą pasisodint ar geriau kažkurių daugiau. Gal iki jų sėjos kažkaip apsispręsiu
QUOTE(sann @ 2013 01 31, 15:44)
Laba diena,
Laba diena,
Sėklyčių nebereikia, su viena mamyte jau sutariau
QUOTE(matuke @ 2013 02 02, 13:57)
Emir pernai man užaugo lauke. Labai saldūs, oranžinis vidus, minkštoki truputį pasirodė. Gal kai pernokę. Prieš šalnas nuskyniau ir dar kurį laiką valgėme. Paskui gęsti pradėjo. Tiesa nedideli. Kumščio dydžio. Jei sėsiu, tai sėsiu tik šituos. Labiausiai pasiteisino. Esu bandžiusi ir kitokius, bet visų tų nenoriu jau.
QUOTE(matuke @ 2013 02 02, 13:57)
Jei neapsigaunu, tai turejau sia veisle, tai nuostabi veisle, labai sultinga, skani, aromatinga. Pagal dydi, tai nemazi uzaugo. Cia kazkadais rodziau foto.
Siais metais vel butinai sesiu. Bus daugiau melionu nei agurku