Įkraunama...
Įkraunama...

Arbūzai, melionai, moliūgai, cukinijos..

QUOTE(saintlina @ 2013 01 26, 16:03)
Diuni, atradau moliūgo panaudojimo būdą  biggrin.gif  Įtarkavau į lazaniją. Mano vaikai moliūgo - ni ni, nė už ką. O dabar tyliai įdėjau, žiūrėsiu, kaip lapnos.

speju kad lapnos, as visad dedu daug moliugo i mesine lazanja-labai tinka pritinka , kad net vienakart dariau vegetariska moliugu pagrindu-na ir buvo SUPERINE bigsmile.gif

O dabar daug maciusiu ir auginusiu noriu paklausti atsiliepimu apie sias veisles
Konfetka F1
Rouge vif d'etampes
Small sugar
Atsakyti
Man patiko mano šiltnamyje augintas melionas Zolotaja kruglaja. Ant 1 augalo buvo 4vaisiai. 2-1kg su trupučiu, kiti du iki kg. Sultingas, saldus.
user posted image
user posted image
Atsakyti
koks grožis wub.gif , seilė tysta smile.gif
Atsakyti
Aha ir man taip, kai fotro pamačiau..Taip užsinorėjau, nes tikrai skanus buvo..Šiemet vėl jį sėsiu.
Atsakyti
o sėklytes kur pirkote?
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2013 01 26, 15:10)
speju kad lapnos, as visad dedu daug moliugo i mesine lazanja-labai tinka pritinka , kad net vienakart dariau vegetariska moliugu pagrindu-na ir buvo SUPERINE  bigsmile.gif

na, jei vegetariška bus, tai teks pačiai ir valgyt smile.gif Bet dabar į tą Bolognese padažą prie maltos mėsos - nu super thumbup.gif Tirštas toks gavosi, pomidorų padaže to moliūgo nė pėdsako nesimato lens.gif
Reiks ir kitam sezonui šito Crown Prince pasisodint, patinka jis man wub.gif Ir žalias dabar skanus, morką primena.
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2013 01 26, 16:25)
Aha ir man taip, kai fotro pamačiau..Taip užsinorėjau, nes tikrai skanus buvo..Šiemet vėl jį sėsiu.

ar verta megint lauke?
Atsakyti
Šiemet pirmą kartą bandysiu auginti molūgus, kurių sėklos be lukštų bigsmile.gif , negi tikrai taip yra? Tai būtų super atradimas, nes sėklas visi labai mėgstame essen.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 01 26, 16:03)
Diuni, atradau moliūgo panaudojimo būdą  biggrin.gif  Įtarkavau į lazaniją. Mano vaikai moliūgo - ni ni, nė už ką. O dabar tyliai įdėjau, žiūrėsiu, kaip lapnos.

thumbup.gif
aš vienąkart bandžau padaryti tokį receptą- vienžo padažas spagečiams , ten visai be mėsos...tai viena ir valgiau doh.gif
O tą lazaniją reiks išbandyt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2013 01 26, 15:43)
Šiemet pirmą kartą bandysiu auginti molūgus, kurių sėklos be lukštų bigsmile.gif , negi tikrai taip yra? Tai būtų super atradimas, nes sėklas visi labai mėgstame  essen.gif

tikrai smile.gif Bet aš šituos kai augint bandžiau, tai gal tik du moliūgai gavosi, ir tie mizerni. Na, bet seniai tai buvo, turbūt nemokėjau augint. Reiks ir man darkart pabandyt.

Mergikės, o ar yra kur 'gyvai' nusipirkt tuos 'japoniškus kaštonus'/vištų ausis Vilniuje?
Atsakyti
Čia mano Olga. 9kg svorio. Sėklos be luobelės. Skani paties vaisiaus mėsa, skanios sėklos..tinginiams tokios..Mano zuikis labai jas mėgsta, nes taip pat tingi lukštent.
user posted image
Melionas vargu ar augins vaisius lauke. Manyčiau, kad neverta, bent jau šio..Jo sėklas iš Rusijos atsiuntė.
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2013 01 26, 17:55)
Čia mano Olga. 9kg svorio. Sėklos be luobelės. Skani paties vaisiaus mėsa, skanios sėklos..tinginiams tokios..

thumbup.gif Mes prie tų tinginių lotuliukas.gif , kad tik užaugtų ax.gif
Atsakyti