Įkraunama...
Įkraunama...

Arbūzai, melionai, moliūgai, cukinijos..

QUOTE(rytorasa @ 2013 01 25, 20:39)
aga, siaubas...  biggrin.gif ten iš kur pirkau po mažiau nebuvo..  ax.gif

bisk ne ta tema. ale vistiek idomi kokiu pirkai, gal ir mes seile pavarvinsim tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2013 01 25, 21:00)
bisk ne ta tema. ale vistiek idomi kokiu pirkai, gal ir mes seile pavarvinsim  tongue.gif

http://stores.ebay.c...=p2047675.l2563

šiuo metu krepšelis vėl sukrautas... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 25 sausio 2013 - 20:08
QUOTE(rytorasa @ 2013 01 25, 20:05)

šiuo metu krepšelis vėl sukrautas...  biggrin.gif

dar mažoka pasirodė? biggrin.gif

Aš e-bay dar naujokė, tai vis klausimų iškyla. Sakykit, ar galima prisirinkt prekių taip, kad siuntimo išlaidos kaip vieno siuntinio būtų? Bo aš jei pradedu rinktis, tai kiekvienas pakeliukas su atskiru siuntimu gaunasi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 01 25, 21:11)
dar mažoka pasirodė?  biggrin.gif

Aš e-bay dar naujokė, tai vis klausimų iškyla. Sakykit, ar galima prisirinkt prekių taip, kad siuntimo išlaidos kaip vieno siuntinio būtų? Bo aš jei pradedu rinktis, tai kiekvienas pakeliukas su atskiru siuntimu gaunasi  doh.gif

na, pomidorų jau kaip ir nebereikia... biggrin.gif Bet moliūgų noriu... unsure.gif

Reikia skaityti siuntimo informaciją, prie kiekvienos prekės ji pateikta. Smulkioms prekėms dažniausiai galima. Kraunam į krepšelį kiek norim, o mokam kaip už vienos siuntimą. Kartais būna mokestis ir už papildomas prekes, bet mažesnis. Aišku, čia kalba eina apie tą patį pardavėją.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 25 sausio 2013 - 20:21
QUOTE(Riolita. @ 2013 01 25, 17:25)
Kokiu atstumu vienas nuo kito reiktų auginti moliūgus, kad jiems vietos nebūtų per mažai ? Auginsiu 1 metro pločio lysvėje Marina di Chiogia ir Justynka. Ant pakuotės rašo, kad 1m atstumu. Ar tikrai tiek užteks ?

QUOTE(yerena @ 2013 01 25, 18:49)

Marina di Chioggia gan stipriai šakojasi ir virksčios ilgos, Justynka irgi reikalauja vietos (nors trumpesnės virksčios), ji labai panaši į Hokkaido savo skoninėmis savybėmis, tik kad hibridas- aš sodinčiau kas 2 m. O atšakos gali išeiti į šoną (to 1 m pločio) ar augs to 1 m pločio koridoriuje?

Atšakos į vieną pųsę galės eiti kiek tik nori, ten veja, o kitoje pusėje bus stop ženklas smile.gif , ten kažkas augs. O gal geriau moliūgams užleisti 2 lysves ( būtų 2m pločio) arba sodinti toje numatytoje lysvėje, bet ne viduryje, o toje pusėje arčiau vejos ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Riolita.: 25 sausio 2013 - 21:25
QUOTE(Riolita. @ 2013 01 25, 22:23)
O gal geriau moliūgams užleisti 2 lysves ( būtų 2m pločio) arba sodinti toje numatytoje lysvėje, bet ne viduryje, o toje pusėje arčiau vejos ?

Aš sodinčiau arčiau tos uždraustos zonos, virksčias nukreipčiau į veją, šachmatine tvarka (taip daugiau sutalpinsite, jei yra toks porekis), nes jų šaknų sistema yra paviršutinė ir nelabai plečiasi.
Tik apgalvokite ar neužstos/nesudarys pavėsio lapai tom kitom pasėtom/pasodintom daržovėms šalia.
Atsakyti
QUOTE(yerena @ 2013 01 25, 21:55)

Ačiū 4u.gif Padėjot ir išsirinkt moliūgus, ir "pasodint".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Riolita.: 25 sausio 2013 - 22:13
QUOTE(Riolita. @ 2013 01 25, 23:12)
Ačiū  4u.gif Padėjot ir išsirinkt moliūgus, ir "pasodint".

į sveikatą mirksiukas.gif kad tik derlius džiugintų
Atsakyti
Gal galite rekomenduoti melionu rusi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(visadaten @ 2013 01 25, 23:38)
Gal galite rekomenduoti melionu rusi 4u.gif

jungiuosi prie klausimo ax.gif
Atsakyti
Aš tik kartą sodinau, bet nieko gero verysad.gif nebuvo vaisių.
rūšies nepamenu blush2.gif
QUOTE(matuke @ 2013 01 25, 22:50)
jungiuosi prie klausimo  ax.gif

Ir aš biggrin.gif
Atsakyti
Diuni, atradau moliūgo panaudojimo būdą biggrin.gif Įtarkavau į lazaniją. Mano vaikai moliūgo - ni ni, nė už ką. O dabar tyliai įdėjau, žiūrėsiu, kaip lapnos.
Atsakyti