Įkraunama...
Įkraunama...

Arbūzai, melionai, moliūgai, cukinijos..

QUOTE(Regila @ 2013 01 26, 15:55)
Čia mano Olga. 9kg svorio. Sėklos be luobelės.

ech, kad būtų ten sėklų bent koks kilas iš tų devynių kg bendro svorio..
Atsakyti
Nemažai jame plonesnių sėklų. Tokias į burnąsmile.gif Sėjai kažkiek liks. Tikrai verta auginimo. Mėsą mama į sultis sunaudojo. Gal vienintelis moliūgas, iš kurio pertrintos sriubos neviriau. Mama sakė virė. Jai skani buvo, tik ne tokia oranžinė, nes mėsa nebuvo ryški.
Ant augalo buvo 2 moliūgai. Kitas apie 7kg.
Atsakyti
As moliuga dabar panaudoju mesos troskini darydama (guliasa)-moliugas sukrenta, jo ten beveik nesimato... Tik butinai idedu trintu pomidoru-kad galutinai klausimu nekiltu lotuliukas.gif

As ir auginau moliugus, kuriuose seklos be luobeles.. Ka as zinau...DEl saujos seklu neapsimokejo man ju auginti... Pats minkstimas toks kietesnis, beskonis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 26 sausio 2013 - 16:03
QUOTE(madmuazele @ 2013 01 26, 16:01)
As moliuga dabar panaudoju mesos troskini darydama (guliasa)-moliugas sukrenta, jo ten beveik nesimato... Tik butinai idedu trintu pomidoru-kad galutinai klausimu nekiltu lotuliukas.gif

aha, čia irgi idėja thumbup.gif
Atsakyti
Pasvėriau..sėklų 53gr smile.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2013 01 26, 15:47)
O tą lazaniją reiks išbandyt thumbup.gif

gali bandyt. Pas mane sakė - Skanu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 01 26, 16:48)
tikrai  smile.gif  Bet aš šituos kai augint bandžiau, tai gal tik du moliūgai gavosi, ir tie mizerni. Na, bet seniai tai buvo, turbūt nemokėjau augint. Reiks ir man darkart pabandyt.

Mergikės, o ar yra kur 'gyvai' nusipirkt tuos 'japoniškus kaštonus'/vištų ausis Vilniuje?

ax.gif kad gal visur jų būna...aš berods maximoj ar panašiai pernai pirkau...
Papildyta:
ax.gif o kiek vaisių užaugina crown princas g.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2013 01 26, 18:08)
ax.gif kad gal visur jų būna...aš berods maximoj ar panašiai pernai pirkau...
Papildyta:
ax.gif o kiek vaisių užaugina crown princas g.gif

Sėkluvoj tai tikrai nėr biggrin.gif Šiandien žiūrėjau. Kai prasidės sėklų sezonas Maximoj, pažiūrėsiu. Gal dar į e-bay akį užmesiu..

Crown princas pas mane po du vaisius turėjo.

Atsakyti
keliu hibridiniu moliugu aprasymuose skaiciau kad reikia nugnybti pagrindini stieba, tada ant soniniu po 2-3 vaisius mezga, ar cia taikytina tik hibridam artik konkreciom moliugu rusim ?
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2013 01 26, 16:55)
Čia mano Olga. 9kg svorio. Sėklos be luobelės. Skani paties vaisiaus mėsa, skanios sėklos..tinginiams tokios..Mano zuikis labai jas mėgsta, nes taip pat tingi lukštent.

O seklu jo LT galima rasti kur nors? g.gif Mano tinginiams irgi toks patiktu del seklu bigsmile.gif Mesos moliugo nevalgo jokiom formom bet cia ne beda, nes yra triusiu gauja, kuri neatsisakytu, manau smile.gif Koki viena rasciau gal kur itupdyti lauke bujoti g.gif
Atsakyti
Įsibrausiu pas jus į temą su klausimu.Gal žiūrinėdamos internetines parduotuves aptikot Gold Bar meliono sėklų?Labai užsireikė,bet radau tik JAV parduotuvėse
user posted image
Papildyta:
QUOTE(*Aukse* @ 2013 01 26, 18:40)
O seklu jo LT galima rasti kur nors?  g.gif  Mano tinginiams irgi toks patiktu del seklu  bigsmile.gif

Maximose tikrai būna moliūgų Miranda,jų sėklos irgi be luobelės.
Atsakyti
QUOTE(vasaros vėjas @ 2013 01 26, 19:56)
Maximose tikrai būna moliūgų Miranda,jų sėklos irgi be luobelės.

O, reikes pasiziurineti ax.gif Dekui 4u.gif
Atsakyti