Įkraunama...
Įkraunama...

Administratorės, sekretorės ir joms prijaučiančios

QUOTE(office @ 2013 07 02, 08:39)
Sveikutes, čia šiaip rašau prasiblaškymui. Bandžiau susirašyti kiek darbų tenka atlikti man dirbant administratore mokykloje. Tai priskaičiavau 39 punktus. Įdomu kiek jūs atliekate? Pareigybėse tiek tikrai nėra. čia gaunasi, kad vienas darbuotojas atlieka 9 žmonių darbus. nu jo nemažai. smile.gif

Gal galite čia įmesti tą darbų sąrašėlį? Kažkaip niekada nesusimasčiau apie tai.
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

QUOTE(jusda @ 2013 07 03, 11:31)
Gal galite čia įmesti tą darbų sąrašėlį? Kažkaip niekada nesusimasčiau apie tai.

o pas mus kasmet yra patvirtinamas isakymu kiekvieno administracijos darbuotojo funkciju pasiskyrstymas... jame irasomi darbai, kuriuos darom... doh.gif
Atsakyti
[quote=MIKIENĖ,2013 06 28, 19:21]
Dar nauja aš, bet pakankamai kad pamatyčiau darželių sistemą biggrin.gif
O kada čia taip gavot?Bent aš nemačiau niekur pašte g.gif

Birželio 20 d. nuo Valentino Šapalo.

[quote=denyxe,2013 07 02, 11:14]
na, gal perdedat? pas mane irgi darbu daug.. bet jei jau tikrai matau, kad darbas ne mano, tai taip ir pasakau - gkad galbut sis darbas geriau butu skiriamas tam ir tam... nes taip butu paprasciau smile.gif)
tai va, o pasakyt norejau ta, kad darbu turiu nemazai, bet.. tikrai speju ir internete pasedet, ir patinginiaut ax.gif
[/quote]

Dirbu metus laiko darželyje. Užtenka to laiko ir viską spėju, išskyrus archyvo tvarkymą. Dirbu visus darbus, kad ir nepriklauso biggrin.gif
[quote=MIKIENĖ,2013 07 02, 22:17]
O kurios jūsų Vilniaus darželiuose dirba? ax.gif
Ar baigėt jau priėmimą naujų vaikų?
[/quote]
Priėmimo dar nebaigėme, nes grupės nepilnai sukomplektuotos. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(denyxe @ 2013 07 03, 10:48)
Labas rytas  smile.gif
o pas mus kasmet yra patvirtinamas isakymu kiekvieno administracijos darbuotojo funkciju pasiskyrstymas... jame irasomi darbai, kuriuos darom...  doh.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas  smile.gif
o pas mus kasmet yra patvirtinamas isakymu kiekvieno administracijos darbuotojo funkciju pasiskyrstymas... jame irasomi darbai, kuriuos darom...  doh.gif

Tai gal kartais turite sąrašą už kokius dokumentus, koks darbuotojas atsakingas? Pas mus sėdi auditas ir pageidauja tokio sąrašo
doh.gif

O gal kas turite įstaigoje Dokumentų valdymo instrukciją? būčiau labai dėkinga, jei galėtumėte atsiųsti į el.p.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jole555: 03 liepos 2013 - 11:40
QUOTE(denyxe @ 2013 07 03, 11:48)
Labas rytas  smile.gif

Pas mus irgi daromi tokie įsakymai, bet jie realiai neatitinka tikrovės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ugnele78 @ 2013 06 18, 15:29)
Laba visom smile.gif vienos koleges klausimas priverte mane suabejoti savo ziniomis smile.gif)) zinau kad pagal DK viena is atosotgu daliu turi buti ne mazesne kaip 14 dienu. Cia tos 14 dienu per visa laikotarpi, ar per einamus metus?? As taip suprantu kad tarkim uz laikotarpi 2012 07 01 -2013 07 01 viena is atosotgu  daliu turi buti 14 dienu, ar tos 14 dienu turi buti uz einamus metus pvz. zmogus 2013 m. atosotgavo 5, 9, ir butinai turi imti didese dali nei 14 dienu??

Kai klausimai liečia Darbo kodeksą, na susiję su darbo teise, geriau rašykit į buhalterių temą, užtikrintai gausit atsakymą, nes ten moterims tokie klausimai kasdienybė smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo suknele123: 03 liepos 2013 - 19:42
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo office: 03 liepos 2013 - 20:23
QUOTE(Jole555 @ 2013 07 03, 07:18)
Aš jau ketvirti metai darbuojuos globos namuose. ax.gif

QUOTE(office @ 2013 07 03, 20:19)

Atsakyti
QUOTE(jusda @ 2013 07 03, 10:31)

Jusda paziurejau tavo darbelius, auksines rankas turi, tiek visko primezgusi.Ir kada suspeti reikia?
Papildyta:
Jole- kaip sekasi globos namuose darbuotis?
Papildyta:
Labas rytas  smile.gif

Ar atitinka realybe, ka pasitvirtinate, ir ka darote? Man atrodo, kad visada primes darbu, kuriu tau nereiketu daryti, paskui nebespeji. Bet reikia ismokti pasakyti, ne derasysiu, nes nespeju.
Manes net prase, kad filmuka i youtube ikelciau kaip reklama, sakau nemoku, bet istikro tuo momentu ir nesumasciau kad galeciau ikelti, paskui po kiek laiko paklausiau kitu zmoniu kaip ikelti, oi galvoju tikrai mokejau, bet tada toks prasymas kartosusi daznai, kai taves laukia svarbesni darbai, nei filmuku kilnojimas i youtube.
Atsakyti
labas rytas smile.gif

as su klausimu iskart.. ar vaikui iki 18 m. darbo sutartis tokia pat kaip ir visiems kitokiems? suprantu, kad darbo salygos tik kitokios, taip?
Atsakyti
[quote=office,2013 07 03, 20:33]

Papildyta:
Jole- kaip sekasi globos namuose darbuotis?

Globos namuose darbas pakankamai specifinis. Čia net ūkio darbuotojai yra "soc." Šalia personalo dokumentų yra ugdytinių bylos. Jų nei saugojimas, nei formavimas kaip ir niekur nereglamentuotas. Mes tvarkome ne pagal švietimo nurodymus. Na bet jau baigiu viską išsiaiškinti. Daug dokumentų vaikų teisių tarnyboms, bet juos priverčiau rašyti socialines, ir visus kitus raštus susijusius su vaikais. Personalo nėra daug ir beveik nesikeičia, tai darbais nesu užsivertusi.
Atsakyti