Įkraunama...
Įkraunama...

Administratorės, sekretorės ir joms prijaučiančios

QUOTE(denyxe @ 2013 07 08, 09:00)
labas rytas  smile.gif

na, merginos, dabar pasisakykit, kaip vasara einat i darba??? su kostiumeliais?  as biudzetinej dirbu, tai vasara, kadangi administracija visa beveik atostogauja, tai kazkaip leidziu sau laisviau apsirengt..  ax.gif

Aš niekad neinu su kostiumėliais smile.gif pas mus irgi šalta, nes niekad saulė nešviečia į langus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaily: 08 liepos 2013 - 10:31
Aš irgi dažniausiai su švarkeliu būnu. Ir pas mus šalta 4u.gif . Dabar tik atšilę vasarai gal koks porą savaičių, o rudenį ir kitu metu laiku drebam. Langai palubėj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MIKIENĖ @ 2013 07 08, 10:46)
Aš irgi dažniausiai su švarkeliu būnu. Ir pas mus šalta 4u.gif . Dabar tik atšilę vasarai gal koks porą savaičių, o rudenį ir kitu metu laiku drebam. Langai palubėj biggrin.gif

Na tokiom salygom jei reikia dirbti, tai su kostiumeliais nepasedesit, reikia siltu megstuku tada.
Atsakyti
Laba diena,
ar prenumeruojate ,,Biuro administravimą" ? žinau, kad viename žurnale tikrai buvo administratoriaus pareiginiai nuostatai, bet niekaip nerandu. Gal galite pasidalinti. Ačiū.
Atsakyti
Mes neprenumeruojame, brangoka. Galima juk internetiniame psl. skaityti elektronine Biuro administratorius versija, 2013 metu kovo menesio.
O pareiginiu nuostatu yra juk internete, o manau, kad kiekvienoje darbovietėje jos kažkiek skiriasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo office: 08 liepos 2013 - 11:04
QUOTE(office @ 2013 07 08, 12:02)

O pareiginiu nuostatu yra juk internete, o manau, kad kiekvienoje darbovietėje jos kažkiek skiriasi.

Man reikia būtent iš to žurnalo, o ne internetinių.
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2013 07 08, 12:38)
Man reikia būtent iš to žurnalo, o ne internetinių.

supratau, o ko jos ten ypatingos?
Atsakyti
Labas rytas,

Kaip tvarkote archyvus? Bylas dedate nuo mokslo metų pradžios (kaip ir nurodyta dokumentacijos plane) ar nuo kalendorinių metų pradžios Atėjusi dirbti radau bylas sutvarkytas pagal kalendorinius metus. g.gif
Atsakyti
QUOTE(ziwex @ 2013 07 09, 08:46)
Labas rytas,

Kaip tvarkote archyvus? Bylas dedate nuo  mokslo metų pradžios  (kaip ir nurodyta dokumentacijos plane) ar nuo kalendorinių metų pradžios  Atėjusi dirbti radau bylas sutvarkytas pagal kalendorinius metus.  g.gif

pasikeitusi tvarka, bylas reikia tvarkyti pagal kalendorinius metus mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Jole555 @ 2013 07 03, 12:31)
Tai gal kartais turite sąrašą už kokius dokumentus, koks darbuotojas atsakingas? Pas mus sėdi auditas ir pageidauja tokio sąrašo
doh.gif

O gal kas turite įstaigoje Dokumentų valdymo instrukciją? būčiau labai dėkinga, jei galėtumėte atsiųsti į el.p.

o čia įdomiau g.gif kaip Dokumentų valdymo instrukcija turėtų atrodyti? ar turit savo įstaigoje tokią?

Atsakyti
QUOTE(DdoviliuxX @ 2013 07 09, 08:53)
pasikeitusi tvarka, bylas reikia tvarkyti pagal kalendorinius metus mirksiukas.gif
Papildyta:

o čia įdomiau g.gif  kaip Dokumentų valdymo instrukcija turėtų atrodyti? ar turit savo įstaigoje tokią?

Mes neturime. Dokumentacijos plane yra nurodyta kas ir už kokius dok. atsakingas
Atsakyti
QUOTE(ziwex @ 2013 07 09, 09:11)
Mes neturime. Dokumentacijos plane yra nurodyta kas ir už kokius dok. atsakingas

na va ir aš galvojau kad dokumentacijos plano turėtų pakakti, bet gal klįstu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ziwex @ 2013 07 09, 08:11)

Ačiū už palaikymą, aš irgi auditorei pasiūliau dokumentacijos planą.
Atsakyti