Įkraunama...
Įkraunama...

Administratorės, sekretorės ir joms prijaučiančios

Pildau darbuotojų asmens korteles. Iškilo klausimas: Ar reikia, kad darbuotojai pristatytų naujai gautus asmens dokumentus. Juk kortelėse dažnai yra negaliojančių pasų duomenys? Kai yra pas jus? Ar dedate į bylas naujų asmens kortelių kopijas?
Atsakyti
QUOTE(office @ 2013 07 03, 20:33)
Jusda paziurejau tavo darbelius, auksines rankas turi, tiek visko primezgusi.Ir kada suspeti reikia?

Čia nervų raminimas smile.gif

QUOTE(Jole555 @ 2013 07 04, 10:21)
Pildau darbuotojų asmens korteles. Iškilo klausimas: Ar reikia, kad darbuotojai pristatytų naujai gautus asmens dokumentus. Juk kortelėse dažnai yra negaliojančių pasų duomenys? Kai yra pas jus? Ar dedate į bylas naujų asmens kortelių kopijas?

Mes dedame.
Atsakyti
QUOTE(jusda @ 2013 07 04, 22:24)
Mes dedame.

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jole555 @ 2013 07 04, 10:21)

Mes nepildome darbuotoju korteliu, o ka ten rasote i jas?

Kažkaip tingisi kažką daryti, dirbti, gal oras veikia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo office: 05 liepos 2013 - 10:28
Mergaites kaip archyvuojate mokiniu bylas pvz 10 klases ar atskirai pagal mokinius ar i viena? Juk saugomos jos ilgai?
Atsakyti
QUOTE(spurga_m @ 2013 07 08, 07:55)
Mergaites kaip archyvuojate mokiniu bylas pvz 10 klases ar atskirai pagal mokinius ar i viena? Juk saugomos jos ilgai?

aš į vieną pagal klases 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas, smile.gif

kaip savaitgalis?
Aš pratinginiavau visą savaitgalį, tiesa į kelias parduotuves nuėjau, bet nieko sau neradau nusipirkti- norėjau batelių kiekvienai dienai į darbą, ar šiaip ką užmatysiu, tai ir palikau be pirkinių. Sakiau šiandien reiks užsukti dar pasižvalgyti.

Archyvuojam į vieną pagal klases.
Atsakyti
QUOTE(office @ 2013 07 08, 09:42)
Labas rytas,  smile.gif

kaip savaitgalis?
Aš pratinginiavau visą savaitgalį, tiesa į kelias parduotuves nuėjau, bet nieko sau neradau nusipirkti- norėjau batelių kiekvienai dienai į darbą, ar šiaip ką užmatysiu, tai ir palikau be pirkinių. Sakiau šiandien reiks užsukti dar pasižvalgyti.

Archyvuojam į vieną pagal klases.

aš irgi jau pradėjau mąstyti apie rudeninį garderobą, reikės po truputį jau atsišviežinti biggrin.gif
Atsakyti
labas rytas smile.gif

na, merginos, dabar pasisakykit, kaip vasara einat i darba??? su kostiumeliais? as biudzetinej dirbu, tai vasara, kadangi administracija visa beveik atostogauja, tai kazkaip leidziu sau laisviau apsirengt.. ax.gif
Atsakyti
Aciu mergaites:)
Atsakyti
QUOTE(denyxe @ 2013 07 08, 10:00)
labas rytas  smile.gif

na, merginos, dabar pasisakykit, kaip vasara einat i darba??? su kostiumeliais?  as biudzetinej dirbu, tai vasara, kadangi administracija visa beveik atostogauja, tai kazkaip leidziu sau laisviau apsirengt..  ax.gif

aš taip pat vasarą leidžiu sau laisviau apsirengti, bet švarkelį stengiuosi visada pasiimti biggrin.gif (pas mus labai šalta) biggrin.gif
Atsakyti
As uz tai, kad rengtis tik laisviau, aisku svarkelis tai po ranka buna.

DdoviliuxX-kur tu dirbi, kad pas tave salta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo office: 08 liepos 2013 - 09:51