Labas rytas nuo sendien jungiuosi is naujo prie Jusu. Nebaigiau grikiu dietos bet nukraciau pora kg. Naujas startas 2013-02-25 Dabartinis svoris 72.8kg Tikslas 60kg
Naujas startas 2013.02.25 Ugis 167cm Pirmas etapas iki 68kg
nukopijuok liniuotės adresą, tada eik į MANO NUSTATYMAI-Redaguoti parašą-IMG
ir įklijuok ten
QUOTE(Katanielis17 @ 2013 02 25, 09:36)
Labas rytas nuo sendien jungiuosi is naujo prie Jusu.
Nebaigiau grikiu dietos bet nukraciau pora kg.
Naujas startas 2013-02-25
Dabartinis svoris 72.8kg
Tikslas 60kg
ar ne 10 kg antsvorio reikia registracijai? Papildyta: * jūsų antsvoris turi būti 10 ir daugiau kg, skaičiuojant nuo fiziologinio svorio, tik tuo atveju mes jus trauksime į oficialų besilaikančiųjų dietos sąrašą
ar ne 10 kg antsvorio reikia registracijai? Papildyta:
* jūsų antsvoris turi būti 10 ir daugiau kg, skaičiuojant nuo fiziologinio svorio, tik tuo atveju mes jus trauksime į oficialų besilaikančiųjų dietos sąrašą
kadangi jau tampa tradicija rengti konkursą be rezultatų apibendrinimų (nu toks jau aš žmogus ) ir guostis tuom, kad nugalėtojai ir taip aiškūs ir patys prisipažįsta , tenka nenusižengti tradicijomis.
mintis tokia. susirandat porininkę, su kuria norėtumėt konkuruoti iki Velykų svorio metime. ar lažinatės šiaip sau, ar iš kokio daikto, pinigų, ar paslaugos - jūsų abiejų reikalas. poras ir savo siekius surašykite čia. Papildyta: Jurginė ir Landrea. -5 kg.
kadangi jau tampa tradicija rengti konkursą be rezultatų apibendrinimų (nu toks jau aš žmogus ) ir guostis tuom, kad nugalėtojai ir taip aiškūs ir patys prisipažįsta , tenka nenusižengti tradicijomis.
mintis tokia. susirandat porininkę, su kuria norėtumėt konkuruoti iki Velykų svorio metime. ar lažinatės šiaip sau, ar iš kokio daikto, pinigų, ar paslaugos - jūsų abiejų reikalas.
poras ir savo siekius surašykite čia. Papildyta: Jurginė ir Landrea. -5 kg.