Įkraunama...
Įkraunama...

Daktaro L.Chazano dieta

QUOTE(Jurginė @ 2013 02 26, 16:43)
labas ir tau.

galima, jei jos yra porcijos sudėtyje.

kiek pamenu selenas Mergos dedavo del pilvuko problemu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergina_28 @ 2013 02 27, 21:53)
o tai ka daryti tom kurios poros neturi ????

o gal kas poror neturi, tai viešai pasižadam wink.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

pasisveriau siandien nes rytoj neturesiu galimybes ax.gif neturejau vienos vonios, nes neradau pas ka isibrauti sia savaite, du kartus per savaite pas uosviene maudytis kazkaip nelimpa
rezultatas -1,5kg,
gal bereikalo keikiu ta pilnati, nors reikejo stiprios valios nugaleti save ir vakarinius edimus ax.gif
Atsakyti
ką daryti, jei poros neturi?
pasiūlyti kam nors, kad ja taptų. g.gif
Atsakyti
ar pačios sau išsikeliat tikslą
numesiu ... kg iki Velykų, o jeigu ne, tai...
Atsakyti
Primenu, duomenis siunčiame tokia tvarka:

Dabartinis svoris, kiek numetėte ir kiek liko iki finišo ... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naktė': 28 vasario 2013 - 17:08
Sveikos merginos 4u.gif Aš išeinu atostogų, dėl sveikatos problemų...(skrandzio opa+nusilpes kraujas...) Kai tik atsigausiu,stengsiuos sugrizti pas jus...Sekmes visoms 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

as piktas keksas siandien, visa savaite laikiausi ir maciau savo pliusa +600 net, tai vakar per varskiadieni nusidejau, suvalgiau maza gabaliuka tinginio (buvom gimtadienyje) zodziu liko tik +100 bet vistiek pliusas, jau mane tai veda is proto, paskutiniu kg jauciu ir iki gimtadienio nenukratysiu sad.gif raudona
Atsakyti
Labas rytas,
savaite žalia per savaite nukrito 1,7 kg.
Viliana, nepasiduokit 4u.gif Mane labai ikvepia jusu liniuote blush2.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Savaite zalia,o pokytis -700gr. Atejo nelabosios,tai jauciuosi issiputus kaip balionas doh.gif
Atsakyti
Labas rytas,

na nustebino mane šiandien svarstyklės. Savaitė žalia , numečiau 2 kg thumbup.gif
Jau įlindau į priešdekretinius rūbus. Jausmas nerealus. thumbup.gif
Atsakyti
Labas, savaite raudonai raudona , viska valgiau ka norejau blush2.gif +1 kg. , jei nuo kitos savaites nesusiimsiu, eisiu atostogu. (man kartas nuo karto reikia atsivalgyti, kai pavargstu nuo galvos svaigimu, silpnumo ir problemu su wc). blush2.gif
Atsakyti