Įkraunama...
Įkraunama...

Daktaro L.Chazano dieta

QUOTE(braske01 @ 2013 05 10, 06:14)
sveikutes,

savaite zalia, numesta 2,5kg

Saunuole smile.gif
Atsakyti
QUOTE(braske01 @ 2013 05 10, 09:14)
sveikutes,

savaite zalia, numesta 2,5kg

thumbup.gif saunuole kokia, reikia ir man susiimti, nors laikausi jau saziningai 5-ta diena, bet svoris atrodo mane baudzia, kiekvinas uzliptas kilas nukrenta negreitai
Atsakyti
QUOTE(brigita123 @ 2013 05 10, 10:35)
Sveikos ,pries 4m laikiausi sitos dietos ,numeciau 15kg,bet po tiek metu vel priaugau ax.gif . Tad nusprendziau vel pradeti viska is naujo , jungiuosi prie jusu nuo kitos savaites smile.gif

Labas,
Sėkmės 4u.gif
Plepam čia
Atsakyti
PENKTADIENIO ŠVIESOFORAS

first.gif first.gif first.gif ŠAUNUOLĖfirst.gif first.gif first.gif
Braske01
Laikykis ir rodyk pavyzdį kitoms.

pomidorai2.gif pomidorai2.gif pomidorai2.gif RAUDONUOJANČIOM pomidorai2.gif pomidorai2.gif pomidorai2.gif
Viliana, Indrepac, Ryte1980, Gute444
Atsakyti

Jurgine, Ski, negavau jūsų duomenų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrepac @ 2013 05 10, 10:40)
Labas rytas,
savaitė raudona . Kažkoks bardakas, niekaip negaliu stoti į vėžias. Nepadeda net tas, kad reikės pirkti naujus vasarinius drabužius. Rezultastas +0,9 kg

susiimam susiimam 4u.gif
Atsakyti
sveikos. turejau problemu ivairiausiu. bet nuo siandien vel pas jus;) 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

savaite ir vel raudona, bet jau tikiuosi paskutine, penktad ir sestad depresavau blush2.gif paskui susiemiau, na is savo priauginto per tuos raudonavimus + 3.8 liko +0.8 tai liniote keiciu, nes jau nusibodo 0 pridavineti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viliana: 17 gegužės 2013 - 05:13
Labas rytas,

savaitė pagaliau žalia . Nukrito pliusas 0,9 kg ir 1,2 kg.

Atsakyti
Labas rytas,
savaitė geltona nebuvo kelių masažų, savaitės rezultas -1,4 kg, atėjo mm turbut susikaupę skysčiai pasisalino.
Atsakyti
Labas rytas,

Savaite ir vel raudona , kazkaip sunku man grizti I vezias, bet nuo siandien vel smarkiai susiimu ir nudziuginsiu gerais rezultatais kita savaite smile.gif svoris nepakito.
Atsakyti
Labas rytas,

savaitė raudona , labai sunkiai susiimti. Buvo gimtadienis, tai ir nuklydau. O dabar taip sunku. Bendras rezultatas +1 kg. verysad.gif
Atsakyti