Įkraunama...
Įkraunama...

Daktaro L.Chazano dieta

Gute444,
tavo liniuote tiesiog tobula, pavydziu biggrin.gif
OK, gal tai sustimuliuos ir mane. Siandien esu pilna entuziasmo - itariu, kad vakarykstes bandeles, shokoladas ir pudingas dar neisgaravo...
Laukiu savaitgalio, kai viska pirksiu - issispausdinau nurodymus ir jusu patirti, planuosiu gyvenima smile.gif
Dekui, kad priemete ir uz palaikyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ego @ 2013 05 22, 12:32)
Gute444,
tavo liniuote tiesiog tobula, pavydziu biggrin.gif
OK, gal tai sustimuliuos ir mane. Siandien esu pilna entuziasmo - itariu, kad  vakarykstes bandeles, shokoladas ir pudingas dar neisgaravo...
Laukiu savaitgalio, kai viska pirksiu - issispausdinau nurodymus ir jusu patirti, planuosiu gyvenima smile.gif
Dekui, kad priemete ir uz palaikyma 4u.gif

Negirkit dar... tobula bus kai pasiekusi tikslą išlaikysiu svorį... taigi apie tobulumą bus galima kalbėti po kokių 5 metų...
Atsakyti
Sveikos, labai noriu prisijungti prie jusu! Man siandien 2 diena smile.gif
Pasidariau liniuote, bet matyt, kad blogai, nes jos nerodo :/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SunLover: 22 gegužės 2013 - 16:48
QUOTE(ego @ 2013 05 21, 22:10)
  Ponios, as tikrai nesifotografuosiu, neplatinsiu savo nuotrauku, tai pries mano principus.
Tai ka, tokiu atveju man atsisveikinti net nepraejus bendrauti?   g.gif

aš ne ponia. ax.gif
jeigu nesinori į albumą, nėra poreikio kitas apžiūrėt, nesifotografuok.

QUOTE(SunLover @ 2013 05 22, 17:46)
Sveikos, labai noriu prisijungti prie jusu! Man siandien 2 diena smile.gif
Pasidariau liniuote, bet matyt, kad blogai, nes jos nerodo :/

aha, blogai. ax.gif galiu padėt ax.gif

nu ką. tinstu. ėdu. nugara susukta. o kg vėl lipa. reikia motyvacinį laišką sau parašyt. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurginė: 22 gegužės 2013 - 17:20
QUOTE(Jurginė @ 2013 05 22, 18:11)
aš ne ponia.  ax.gif
jeigu nesinori į albumą, nėra poreikio kitas apžiūrėt, nesifotografuok.
aha, blogai.  ax.gif galiu padėt  ax.gif

nu ką. tinstu. ėdu. nugara susukta. o kg vėl lipa. reikia motyvacinį laišką sau parašyt.  doh.gif

Labai malonu butu sulaukti pagalbos smile.gif
Atsakyti
surašyk duomenis:
buvusį svorį, esamą ir siekiamą. 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

pagaliau savaite zalia clap.gif ir nors visa sav buvo is kazkur pliusas uzkiles, bet po vakar sunkio ir alinancio varskiadienio visgi turiu -0.9 kg smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viliana: 24 gegužės 2013 - 05:05
labas rytas;) savaite zalia. vvisa savaite po 40 min sportavau, grieztai laikiausi, bet tik snd prasidejo mmm. turbut nuo skysciu rezultatas 0. juaciuosi dar patinusi;(
Atsakyti
Labas rytas,
savaitė žalia -1,5 kg, sveriu 70,5 kg.
Merginos o kaip su tom sriubom ir sultiniais? vakar pagalvojau, kad gal kaip uzsisaldau dalį daržovių taip užšsaldyti ir sultinio ar sriubos davinį? O ar nieko tokio jei mano sriubos ir sultinio dienos eis viena po kitos, tarkim sestadinį sultinys, sekmadienį sriuba? Ar tarp jų visgi turi būti tarpas?
Atsakyti
Mano savaite raudona,kaip pirma savaite laikausi dietos neatsispiriau kelioms bulkutems ax.gif , bet -2kg
Atsakyti
QUOTE(brigita123 @ 2013 05 24, 08:57)
Mano savaite raudona,kaip pirma savaite laikausi dietos neatsispiriau kelioms bulkutems ax.gif , bet -2kg

kai jau kitą kartą neatsispirsite kažkam tai geriau tegul tai būna kažkas naudigo, pvz kvadračiukas juodo šokolado, šaukstelis medaus, riesutukai keli, puse obuolio ar pan...
Manęs dabar jau net netraukia jokie sausainiai, spurgos, bandelės... Jei jau noriu nukrypti, tai taip, kad bent kažką gero iš to gaučiau.
Atsakyti
Labas rytas,
Savaitė raudona. Savaitgalis sode, vasaros sezono atidarymas ir neatsilaukiau. Tai va rezultatas, bent jau 0.
Jurgine, laukiu viešo motivacinio laiško smile.gif Žinau, tu moki.
Atsakyti