Įkraunama...
Įkraunama...

Daktaro L.Chazano dieta

Labas vakaras 4u.gif
noreciau ir as prisijungti prie Jusu burelio,startuosiu nuo rytojaus ax.gif
Atsakyti
Laba diena, merginos. Aš taip pat noriu į Jūsų būrį. Vienai laikantis dietos visada pritrūksta rimtesnės motyvacijos. Tikiuosi, kad su Jumis pavyks pasiekti gerų rezultatų.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nauja: 04 vasario 2013 - 10:18
QUOTE(nauja @ 2013 02 04, 11:10)
Laba diena, merginos. Aš taip pat noriu į Jūsų būrį. Vienai laikantis dietos visada pritrūksta rimtesnės motyvacijos. Tikiuosi, kad su Jumis pavyks pasiekti gerų rezultatų.

prasom prasom merginos, kartu bus lengviau, as cia taip pat nauja, neseniai pradejus:)
Atsakyti
Laba vakara,na va ir as pradejau nuo ryto valgyti pagal sita dienta,ziuresim kaip seksis toliau smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LaukiamStebuklo... @ 2013 02 04, 19:34)
Laba vakara,na va ir as pradejau nuo ryto valgyti pagal sita dienta,ziuresim kaip seksis  toliau smile.gif  4u.gif

trūksta ūgio prie liniuotės. plepam bistro. http://www.supermama...;#entry60749741
Atsakyti
QUOTE(Jurginė @ 2013 02 04, 20:38)
trūksta ūgio prie liniuotės. plepam bistro. http://www.supermama...;#entry60749741

Pasitaisiau 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif savaite zalia, o tik -0,3 kg na tokiu cirku pirma karta metant nebuvo, bet nieko po truputi gal isijudinsiu, matyt cia per tuos raudonavimus man taip...beje gal dar roll masazai prisidejo, vel pradejau eiti, na tk 10 k, galvojau si karta gal svoris nestrigines, ale akurat, visgi man jie netinka kol metu svori smile.gif
Atsakyti
labas rytas, savaite zalia ir irgi tik -300 schmoll.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laimingamama23: 08 vasario 2013 - 06:55
Labas rytas,
mano savaite zalia [COLOR=green]zalia[COLOR=green], bet kazkodel svoris tik -700 gr... net nezinau ar galima tai laikyti pokyciu, o dar tik trecia savaite verysad.gif
Atsakyti
Labas rytas,

savaitė raudona, koją pakišo kolegės nepakartojamo Napoleono mažas gabaliukas.
Numečiau 1,100 kg thumbup.gif Pagaliau normaliai pajudėjo svoris.

Gute,
pasitaisyk liniuotę. Turi būti tavo startinis svoris ir kokio sieki svorio. Negi 0 nori būt? g.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Neišeina man ir vėl žaliuoti... savaitė raudona palikau pusryčius vieną rytą namie, o su pietukais niekaip neištaikau normaliai pavalgyti verysad.gif pastoviai ne laiku doh.gif gerai, kad nors minusas yra blush2.gif -1,100 kg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *tigriukas*: 08 vasario 2013 - 08:15
Labas rytas, mano savaitė žalia. Numečiau 3,5 kg.
Bet manau, kad čia tiesiog skysčiai išėjo iš organizmo, nors vistiek malonu.

P.S. man nevisada pavykta su liniuotės parodymu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nauja: 08 vasario 2013 - 08:42