Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos...

Labas, merginos 4u.gif

Nebelabai čia besirodau blush2.gif Kažkaip nebelabai aš ir beskaitau blush2.gif blush2.gif (iš užkietėjusios skaitytojos pavirtau į neskaitytoją doh.gif biggrin.gif blush2.gif ). Bet jūsų tai nepamiršau.

Galvoju, o gal susimytinam sekantį savaitgalį? Jei yra norinčių. Kol Fatimaallaa nepagimdė, norėtųsi susitikti, kaip su pagrindine mytininke smile.gif Aišku, ir su kitomis.
Atsakyti
Panos, pažiūrėkit šią laidą, kurioje rasite mano rekomendacijas vasaros skaitymams smile.gif

http://tv.delfi.lt/video/CAll8Z1C/
Atsakyti
pioneer.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2013 06 01, 12:14)
Galvoju, o gal susimytinam sekantį savaitgalį? Jei yra norinčių. Kol Fatimaallaa nepagimdė, norėtųsi susitikti, kaip su pagrindine mytininke  smile.gif Aišku, ir su kitomis.

Reiketu butinai susitikti, o tai jau nebedaug liko man cia. Po to kiek sunkiau bus isstrukti smile.gif
tai kada geriau butu meeta daryti?
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2013 06 03, 13:12)
Reiketu butinai susitikti, o tai jau nebedaug liko man cia. Po to kiek sunkiau bus isstrukti smile.gif
tai kada geriau butu meeta daryti?


Jei bus norinčių/galinčių ateinantį savaitgalį, tai aš galiu bet kurią dieną, bet kuriuo laiku prisiderinčiau smile.gif O tolimesnius pora savaitgalių tai negalėsiu (nebent dar 06.15).

O kaip kitoms?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 03 birželio 2013 - 15:38
O kas nors vasaros skaitymams gal gali parekomenduoti paauglių ir jaunimo literatūros. Gerai būtų lietuvių autorių, bet tiks ir verstinės, jei tikrai įdomios smile.gif

Man vasara - jaunatviškų knygų skaitymo metas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Skaitanti @ 2013 06 03, 21:19)
O kas nors vasaros skaitymams gal gali parekomenduoti paauglių ir jaunimo literatūros. Gerai būtų lietuvių autorių, bet tiks ir verstinės, jei tikrai įdomios smile.gif

Man vasara - jaunatviškų knygų skaitymo metas smile.gif

Aš tai vasarą ketinu vaikiškų paskaityti. Ir tu truputį užkrėtei, ir draugė, kuriai bus būtina paskaityt tokių vasarą, tai sakiau, kompaniją palaikysiu. smile.gif

O iš skirtų jaunimui/paaugliams (kai kurios ir į vaikų pusę gal net linksta), pažiūrėjusi į savo suknyga lentynas, galėčiau šias parekomenduoti. Nesakau, kad visos puikios, bet gal tiesiog įstrigusios, tai gal kuri ir patrauks dėmesį...
Nepamenu, ar J. Guillou ,,Blogis" esi skaičiusi? Nes čia buvo ji ne kartą apkalbėta. Taip pat Kevin Brooks ,,Lukas" (ši tai puiki man), J. Spinelli ,,Žvaigždė", M. Burgess ,,Kraujotvynis" (šita visai nepanaši į kitas autoriaus knygas, vos ne kaip istorinė literatūra (nors centre- paaugliai), tiesą pasakius, būtų įdomu dar kartą pačiai perskaityti), E. Goudge ,,Baltasis arkliukas" (nebepamenu turinio, tik tiek, kad patiko), H. Hagerup ,,Pienės daina" , E. Donnelly ,,Sudie, seneli, ištariau aš tyliai", A. Cassidy ,,Ieškant Džei Džei" (čia ,,mano paauglystės laikų" numylėta autorė, jos kiekviena knyga mano aplinkoje buvo skaitoma ir ilgai aptarinėjama, nors dabar visgi nežinau, kaip žiūrėčiau į jas), Angela Sommer-Bodenburg ,,Hana, mažasis Dievo angelėlis" wub.gif , Robert Swindells ,,Bjaurius". Ir dar klasika- Mažosios moterys bei Paslaptingas sodas. Kadangi lietuvių autorius visiškai ignoruodavau, tai iš jaunimui galėčiau parekomenduoti tik šias Kazys Saja ,,Kurio nieks nemylėjo" , V. Račickas ,,Baltos durys" . 4u.gif
Tiesa, apie labai gražią merginų draugystę yra A. Brashares ,,Keliaujančių kelnių seserija" ir ,,Antroji seserijos vasara" - nieko užslėpto, gilaus, tiesiog graži keturių merginų draugystė, jų nuotykiai, potyriai, meilės ir pan. 4u.gif
Atrodo, tiek daug skaityta, o kai reikia parekomenduoti, tai visai sudėtinga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laTulipe: 03 birželio 2013 - 22:15
QUOTE(Ingėnas @ 2013 06 03, 15:37)
Jei bus norinčių/galinčių ateinantį  savaitgalį, tai aš galiu bet kurią dieną, bet kuriuo laiku prisiderinčiau  smile.gif  O tolimesnius pora savaitgalių tai negalėsiu (nebent dar 06.15).

O kaip kitoms?


aš tik ketvirtadienį žinosiu ar šitą šeštadienį galiu blush2.gif kitas tai man jau žinau, kad tinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Skaitanti @ 2013 06 03, 20:19)
vasara - jaunatviškų knygų skaitymo metas smile.gif
Aš Lindgren galiu skaityt be galo... ax.gif
Idėja gera,nes suaugusių skyriuj nelabai ką randu.Eisiu į vaikų/jaunimo.Ačiū-laukia puiki vasara 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2013 05 28, 07:42)
man patiko, bet irgi šiek tiek gaila Ailz, kad tiek negerovių jai papuolė  ax.gif
Papildyta:
nors ir Lediniame šaltyje jai tenka nemažai išbandymų. stiprios moterys Ailz ir Rizoli  supermama.gif

O man labiau patinka jos knygos be Ailz ir Ricoli, pavyzdžiui Šėlas, dabar skaitau Užkratą, dar parsinešiau Gravitaciją. Bet labiausiai laukiu Justin Cronin Dvylika, tiesiog jau vietos neberandu smile.gif Ar kam nors jo Perėja irgi paliko didžiulį įspūdį?
Atsakyti
QUOTE(Skaitanti @ 2013 06 03, 21:19)
O kas nors vasaros skaitymams gal gali parekomenduoti paauglių ir jaunimo literatūros.

Nežinau, galbūt, esi skaičius, pora, kurios įstrigo:
V.Petkevičius "Šešiolikmečiai"
Kirsty White "Ar jis mane pamiltų, jeigu suliesėčiau?"
CH.Hussey "Paslapčių slėnis"
V.Bubnys "Arberonas.Maža išpažintis"
Suzanne Kingsbury "Vasara, kai mane mylėjo Flečeris Grylis"

O iš senų lietuviškų, gal jau esu rekomendavus, bet ir šiandien bibliotekoj palaikiau rankoj, bet tiek daug neskaitytų knygų yra:
Antanas Venclova "Draugystė" ir "Gimimo diena"

---
Dabar apie perskaitytas knygas. Jodi Picoult "Neprarask vilties" - vargiai pabaigiau, ta tema nepatiko, ir ,turbūt, čia viena iš pirmųjų jos knygų, skaitėsi nuobodžiai, ir vėl buvo teismas.

Styronas "Sofi pasirinkimas" - jau taip ruošiausi ją skaityt, vis laukiau, kad galėsiu prisėst ir rimtai atsidėt skaitymui. Bet labai nusivyliau, man tai pasirodė nesveiko žmogaus iškrypusios fantazijos. Nenustebau, perskaičius, kad jis sirgo depresija ir nusižudė. Ir ne veltui, ta knyga buvo uždrausta Lenkijoje. Čia viena pusė, kuri nepatiko. Kita, istorija apie Aušvicą, patiko. Bet šiaip, per daug ištempta.
Atsakyti
QUOTE(burokėlis @ 2013 06 04, 12:14)
Bet labiausiai laukiu Justin Cronin Dvylika, tiesiog jau vietos neberandu smile.gif Ar kam nors jo Perėja irgi paliko didžiulį įspūdį?

As kaip tik dabar einu i pabaiga su sia knyga, bet negaliu sakyti, kad butu Wauw ar kazkas. Idomi, bet kazkaip tikrai labai didelio ispudzio nepalieka.
Atsakyti