Tavo lagaminai labai gražūs
Ačiū 
*Star*, atvirukautojos leisgyvės
Labai tavo gėlytės dailios, čia pirktinės, ar pati gaminai? Dar labai patiko vidinis languotas popierius, o pati atvirutė tokia kaip iš 50-ųjų knygų apie tai, kaip būtį gera namų šeimininke, savito šarmo tikrai turi
Labai tavo gėlytės dailios, čia pirktinės, ar pati gaminai? Dar labai patiko vidinis languotas popierius, o pati atvirutė tokia kaip iš 50-ųjų knygų apie tai, kaip būtį gera namų šeimininke, savito šarmo tikrai turi
QUOTE(Sorceress @ 2013 05 12, 11:58)
*Star*, atvirukautojos leisgyvės
Ačiū ačiū
Rožytės pirktinės.
Okur tavo kūryba???Sakei prisipirkai LTU visokio gėrio,marš tik atvirukus gaminti
QUOTE(*Star* @ 2013 05 12, 12:13)
Yra yra, viena dėžė stovi pagaminta, laukia fotografavimo, o kitas užsakymas jau irgi paruoštas, bet pasibaigė raudonoji lipni juostelė
Laurencija- neblogai pas tave lagaminai į trasą eina
Atvelku savo dvi naujausias dėžes, kažkaip visi užsakovai ant dėžių pasinešę, eilinių atvirukų niekas nenori 

Daugiau nuotraukėlių, kaip visada https://www.facebook.com/godivasdream

Daugiau nuotraukėlių, kaip visada https://www.facebook.com/godivasdream
LABAI gražios dėžės, pilis superinė,kiek darbo...
Dėkui už pagyras, jau ta pilis man tiek nervų suėdė, kad aš jos akyse matyt nenoriu 
Tamstos atvirukas labai į temą besibaigiantiems mokslo metams
O dabar jau ir Lietuvoj su tokiom kepeliūšom universitetai baigiasi? Mano laikais, tai nebūdavo. Susakiau kaip kokia pensininkė čia
QUOTE(Sorceress @ 2013 05 20, 11:36)
Dėkui už pagyras, jau ta pilis man tiek nervų suėdė, kad aš jos akyse matyt nenoriu 
O dabar jau ir Lietuvoj su tokiom kepeliūšom universitetai baigiasi? Mano laikais, tai nebūdavo. Susakiau kaip kokia pensininkė čia 
Trauk iš po skverno dar kokią naujieną
QUOTE(*Star* @ 2013 05 20, 11:51)
Tik atvrirukai su tokia atributika nelabai
Kad lietuviai išvis neturi atviručių kultūros kaip po tokios, šiaip ne taip per Kalėdas porą išspaudžia, jeigu labai jau brangūs žmonės, na ir per vestuves, o daugiau kažkaip nelabai. Nors kas per daug, tas nesveika, pas mus tų atviručių tiek, kad net progos labai nereikia. Įsikraustei į naują būstą - va tau ir atvirukas, gavai vairuotojo teises - vėl atvirukas ir t.t. ir pan. Man tikrai nemaišo, bet kažkaip ne į temą tokiom progom neprogom atvirukais svaidytis.
Trauk iš po skverno dar kokią naujieną
Nuo pilių statymo pradėjai, tai baisiai įdomu kokį architektūrinį šedevrą dar pateiksi 
Turiu tėvo dienai padarius naują, šiandien eisiu pleškint, bet laukiu gal saulė išlys, dabar apsiniaukę, tai apšvietimas ne koks.