Įkraunama...
Įkraunama...

Atvirukai-3

Ačiū smile.gif

Tavo lagaminai labai gražūs smile.gif
Atsakyti
*Star*, atvirukautojos leisgyvės biggrin.gif

Labai tavo gėlytės dailios, čia pirktinės, ar pati gaminai? Dar labai patiko vidinis languotas popierius, o pati atvirutė tokia kaip iš 50-ųjų knygų apie tai, kaip būtį gera namų šeimininke, savito šarmo tikrai turi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2013 05 12, 11:58)
*Star*, atvirukautojos leisgyvės biggrin.gif

Labai tavo gėlytės dailios, čia pirktinės, ar pati gaminai? Dar labai patiko vidinis languotas popierius, o pati atvirutė tokia kaip iš 50-ųjų knygų apie tai, kaip būtį gera namų šeimininke, savito šarmo tikrai turi smile.gif

Ačiū ačiū mirksiukas.gif Čia a la manekenė mirksiukas.gif iš www.7dotsstudio.com mirksiukas.gif
Rožytės pirktinės.

Okur tavo kūryba???Sakei prisipirkai LTU visokio gėrio,marš tik atvirukus gaminti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Star*: 12 gegužės 2013 - 14:15
QUOTE(*Star* @ 2013 05 12, 12:13)
Okur tavo kūryba???Sakei prisipirkai LTU visokio gėrio,marš tik atvirukus gaminti  biggrin.gif

Yra yra, viena dėžė stovi pagaminta, laukia fotografavimo, o kitas užsakymas jau irgi paruoštas, bet pasibaigė raudonoji lipni juostelė doh.gif Tai laukiu, kol atsiųs, kad suklijuot viską galėčiau.
Atsakyti
Ir vėl aš su lagaminėliu
Vestuvėms
AUKSO ŽYBSNIS
user posted image
user posted image
Atsakyti
Laurencija- neblogai pas tave lagaminai į trasą eina biggrin.gif
Atsakyti
Atvelku savo dvi naujausias dėžes, kažkaip visi užsakovai ant dėžių pasinešę, eilinių atvirukų niekas nenori biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Daugiau nuotraukėlių, kaip visada https://www.facebook.com/godivasdream smile.gif
Atsakyti
LABAI gražios dėžės, pilis superinė,kiek darbo... 4u.gif bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Na tai visos vasara mėgaujatės? biggrin.gif Keliu temutę į viršų smile.gif

Su savo šiokia tokia naujiena smile.gif

user posted image
Atsakyti
Dėkui už pagyras, jau ta pilis man tiek nervų suėdė, kad aš jos akyse matyt nenoriu biggrin.gif

Tamstos atvirukas labai į temą besibaigiantiems mokslo metams smile.gif O dabar jau ir Lietuvoj su tokiom kepeliūšom universitetai baigiasi? Mano laikais, tai nebūdavo. Susakiau kaip kokia pensininkė čia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2013 05 20, 11:36)
Dėkui už pagyras, jau ta pilis man tiek nervų suėdė, kad aš jos akyse matyt nenoriu biggrin.gif

Tamstos atvirukas labai į temą besibaigiantiems mokslo metams smile.gif O dabar jau ir Lietuvoj su tokiom kepeliūšom universitetai baigiasi? Mano laikais, tai nebūdavo. Susakiau kaip kokia pensininkė čia biggrin.gif

biggrin.gif Nugi sakau ir aš pabandysiu su kepeliūšu lotuliukas.gif Taip taip, jau ir pas mum tos mantijos labai madoj mirksiukas.gif Tik atvrirukai su tokia atributika nelabai smile.gif

Trauk iš po skverno dar kokią naujieną mirksiukas.gif Nuo pilių statymo pradėjai, tai baisiai įdomu kokį architektūrinį šedevrą dar pateiksi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Star* @ 2013 05 20, 11:51)
Tik atvrirukai su tokia atributika nelabai  smile.gif

Kad lietuviai išvis neturi atviručių kultūros kaip po tokios, šiaip ne taip per Kalėdas porą išspaudžia, jeigu labai jau brangūs žmonės, na ir per vestuves, o daugiau kažkaip nelabai. Nors kas per daug, tas nesveika, pas mus tų atviručių tiek, kad net progos labai nereikia. Įsikraustei į naują būstą - va tau ir atvirukas, gavai vairuotojo teises - vėl atvirukas ir t.t. ir pan. Man tikrai nemaišo, bet kažkaip ne į temą tokiom progom neprogom atvirukais svaidytis.
Trauk iš po skverno dar kokią naujieną  mirksiukas.gif Nuo pilių statymo pradėjai, tai baisiai įdomu kokį architektūrinį šedevrą dar pateiksi  thumbup.gif

Turiu tėvo dienai padarius naują, šiandien eisiu pleškint, bet laukiu gal saulė išlys, dabar apsiniaukę, tai apšvietimas ne koks.
Atsakyti