Įkraunama...
Įkraunama...

Atvirukai-3

*Ciau ciau*- visi popieriukai daryti specialia technika mirksiukas.gif , tiek su tais dailiais iškilimais,tiek ir detalės iškirstos aparatu, ir kraščiukai iškirsti skylamušiais. Rankomis vargu ar galima būtų taip dailiai išgauti tokį efektą... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Star*: 26 balandžio 2013 - 21:23
*Star*, o jau kad pasidarbavai, tai tinginyste niekaip neapkaltinsi biggrin.gif Man paskutinis labiausiai patiko, visas embosingas dailiai atrodo ir dar tos tamsios gėlės -skanu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2013 04 26, 19:26)
*Star*, o jau kad pasidarbavai, tai tinginyste niekaip neapkaltinsi biggrin.gif Man paskutinis labiausiai patiko, visas embosingas dailiai atrodo ir dar tos tamsios gėlės -skanu smile.gif

Ačiū mirksiukas.gif Na čia vienam pažįstamam fotografui aprūpinimas visam sezonui eina biggrin.gif

O man dilema-laikas eina,vaikštau ratais ir negaliu apsispręsti kokius kvietimus savo vaiko krikštynoms daryti doh.gif Sau kaip visada man- pats sunkiausias darbas kažką sugalvoti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Star*: 26 balandžio 2013 - 21:53
QUOTE(*Ciau ciau* @ 2013 04 26, 22:00)
Sveikos darbstuolytes, 

paprasykit Virginijos, nes cia jos dezute ir gausis pigiau nei paciai susipirkti visus prietaisus vienai dezutelei pasidaryti mirksiukas.gif .. Vien tam krasteliui padaryti prireiks skylamusio kurio kaina tikrai nemaziau 50 lt ... plius tas ant virsaus popierius embosintas be tam tirko aparato nepasidarysit...
Galit pasidaryti kazka panasaus su spalvotu popieriumi ir nekirptais krasteliais mirksiukas.gif
Cia
STAR- sukies kaip bitute mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo OJE: 26 balandžio 2013 - 22:22
QUOTE(OJE @ 2013 04 26, 20:20)

STAR- sukies kaip bitute  mirksiukas.gif  thumbup.gif

Ačiū mirksiukas.gif O ką darysi-visko norisi,o kad gautum visko,reik kažką ir pačiai pajudėt,pasidarbuot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Star* @ 2013 04 26, 23:24)
Ačiū  mirksiukas.gif O ką darysi-visko norisi,o kad gautum visko,reik kažką ir pačiai pajudėt,pasidarbuot  mirksiukas.gif

sakai VISKO .. va pas mane tai visko noris ir megzti, ir siuti ir siuvineti ir zaislus gaminti ir biseriauti ir virtuvej kazka skanaus pagaminti ... ir eigoj atrodo kad nieko nepadariau ka norejau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2013 04 26, 20:35)
sakai VISKO .. va pas mane tai visko noris ir megzti, ir siuti ir siuvineti ir zaislus gaminti ir biseriauti  ir virtuvej kazka skanaus pagaminti ...  ir eigoj  atrodo kad nieko nepadariau ka norejau  lotuliukas.gif

Taipjau būna- devyni amatai,dešimtas badas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Star* @ 2013 04 26, 23:42)
Taipjau būna- devyni amatai,dešimtas badas  lotuliukas.gif

deje ne visada,10 buna -uzsimanytas pyragas ir jokio bado lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Star* @ 2013 04 26, 22:06)
*Ciau ciau*- visi popieriukai daryti specialia technika  mirksiukas.gif , tiek su tais dailiais iškilimais,tiek ir detalės iškirstos  aparatu, ir kraščiukai iškirsti skylamušiais. Rankomis vargu ar galima būtų taip dailiai išgauti tokį efektą...  4u.gif

Aciu Star uz ats. Skylamusiu su tam tikromis formomis radau net po 10Lt ! bigsmile.gif na o popieriaus jau tinkamo atviruciu gamybai radau va kur
http://www.popieriau...mu-gamybai.html
kaip tik Vilniuje. Super, reikes nuvykti ten. Zinoma butu lengviau uzsakyti ir pagamintu, bet noriu iteikti Savo ranku darba. Aciu dar karta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Ciau ciau* @ 2013 04 27, 12:32)
Aciu Star uz ats. Skylamusiu su tam tikromis formomis radau net po 10Lt !  bigsmile.gif  na o popieriaus jau tinkamo atviruciu gamybai radau va kur
http://www.popieriau...mu-gamybai.html
kaip tik Vilniuje. Super, reikes nuvykti ten. Zinoma butu lengviau uzsakyti ir pagamintu, bet noriu iteikti Savo ranku darba. Aciu dar karta  4u.gif

Bandykite 4u.gif Sėkmės kūryboje mirksiukas.gif
Atsakyti
Kur visos atvirukautojos?biggrin.gif

Keliu temutę į viršų

user posted image
Atsakyti
Star, grazus atvirukas labai

Neturiu laiko kada nufotografuoti kai kuriu atviruku sad.gif

Keletas naujų
Atvirukai - lagaminėliai
user posted image
user posted image