Įkraunama...
Įkraunama...

Atvirukai-3

[photo id=rqkdfstkrtkfwdqxwtttfksfsbgss type=vi style=1 align=no link=photo]
paprastutis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Serendipity @ 2013 04 24, 14:18)

nerodo tavo nuorodos ax.gif
Man jauciu pareina popierinis etapas biggrin.gif nes reikia dezutes padaryti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2013 04 23, 20:42)
Star, tuos vyriškus antspaudus ne kartą mačius esu, labai man jie šaunūs smile.gif O dar jeigu tą manekeną nuspalvinus markeriais, tai išvis pasaka būtų, jau čia svaigstu, nes pati pabandyčiau biggrin.gif

Abi kaip susitarusios tą pačia formelę kirtimo naudojot biggrin.gif

Mano fronte kūryba sustojus, nes viešim Vilniuje, bet jau spėjau nusiaubti porą parduotuvių, užgriebiau popieriaus perlamutrinio ir visokių nėrinukų, jau nagai niežti, noriu išbandyt, bet visi įrankiai už jūsų marių sad.gif

Žinok viena mergaitė turgelin kaiišmetė juos pardavimui,tai man seilė iškart iki žemės ir nenurimau kol nenupirkau smile.gif

Ir šitos formelės,kur su Laurencija abi naudojam- man irgi visai fainos.

O skrebinimas-tikrai kaip narkotikas.Pradedi,negali sustoti. Būna štilis,bet paskui jauti,kad nagai niežti- būtinai turi prisėst pamedituoti biggrin.gif Tad vadinas tave jau pagavo tas virusiukas. Lauksim kai grįžus jau kažką apsirodysi

QUOTE(OJE @ 2013 04 24, 09:22)
saunuoles Star ir laurencija81  4u.gif  labai liuks
p.s laurencija81,  tu turi kokia galerija ar FB ?

Ačiū, Oje

QUOTE(OJE @ 2013 04 24, 13:03)
Man jauciu pareina popierinis etapas  biggrin.gif nes reikia dezutes padaryti  bigsmile.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Star*: 24 balandžio 2013 - 15:22
QUOTE(OJE @ 2013 04 24, 11:22)
saunuoles Star ir laurencija81  4u.gif  labai liuks
p.s laurencija81,  tu turi kokia galerija ar FB ?

turiu FB ir bloga, bet nera laiko blogo tvarkyti, susirask mane Laura Vale per fb

Ačiū už pagiriančius žodžius. Star, labai patiko man tavo žalias atvirukas
Atsakyti
Šis bei tas naujo dar

Didelio šokolado dėklas ir vokelis pinigams
RAUDONIS

user posted image
user posted image

Vokelis pinigams
ROŽINIAI RAŠTAI

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Laurencija, nieko sau tempai bigsmile.gif . Na man tokių kiekių nepavyksta daryti. Bet šį bei tą parodyti taip pat turiu smile.gif

user posted image
Atsakyti
As sol, tenka padirbeti, kai reikia, mane tai papirko ir suzavejo tavasis atvirukas super
Atsakyti
As_sol, fainiai smile.gif Tinklelis gražus koks, jaučiu betraukdama iš plokštelės suplėšyčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(As sol @ 2013 04 25, 19:21)

wub.gif nuostabus
Atsakyti
Assol,žavingas wub.gif
Atsakyti
Atnešu kelis naujus cd dėkliukus/čekiams dėkliukus/ atvirukus/rėmelius biggrin.gif:D

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Sveikos darbstuolytes,

Arteja vyro pusbrolio vestuves, todel labai noriu padaryti tokia dezute ideti pinigeliams, ten pat ir mini atvirute. Gal galite patarti, jus visviena cia su patirtimi, cia kaip suprantu tas auksinis(gelsvas) popierius su rastu jau toks buvo nupirktas ir iskirptas ir priklijuotas, o kaip padaryti dezutes dangtelyje tuos iskirpimus? Su peiliuku ispjauti turbut neimanoma, ypac tu rutuliuku. Pati dezute yra sulankstyta Origami technika.
user posted image
Is vidaus atrodo taip-
user posted image
Man labai grazu wub.gif Labi noreciau padaryti tokia dezute.
Atsakyti