Įkraunama...
Įkraunama...

Atvirukai-3

QUOTE(Sorceress @ 2013 02 01, 16:24)
Tai būtent kokio gamintojo naudoji?

Pvz http://www.spalvunam...rls-circle.html

http://www.spalvunam...heart-dove.html

http://www.spalvunam...ulti-heart.html

Visas tris turiu, normaliai kerta. O daugiau tai yra tema skrebinimo, o prie jos yra apie priemones ir technikas mirksiukas.gif
Atsakyti
Na man nei apie technikas, nei apie priemones informacijos nereikia (nebent kažkas kokį produktą peikia ar gira, tas visada padeda, nes žinai, kokio bieso vengti biggrin.gif), tai nelabai drįstu į skrebukių temas laužtis, nes pati tuo neužsiimu blush2.gif O tamstai dėkui už atsakymą smile.gif visų trijų firmų plokšteles teko matyt, dabar žinosiu, kad nereikia jų bijot smile.gif Tiesą sakant, Joy net du skirtingus dizainus į stebėjimo sąrašiuką eBay įsimetus turiu, bet vistiek širdis jaučia, kad griebsiu Spellbinders Fleur De Lis Squares, nu tokie man jie gražūs blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2013 02 01, 16:47)
Na man nei apie technikas, nei apie priemones informacijos nereikia (nebent kažkas kokį produktą peikia ar gira, tas visada padeda, nes žinai, kokio bieso vengti biggrin.gif), tai nelabai drįstu į skrebukių temas laužtis, nes pati tuo neužsiimu blush2.gif O tamstai dėkui už atsakymą smile.gif visų trijų firmų plokšteles teko matyt, dabar žinosiu, kad nereikia jų bijot smile.gif Tiesą sakant, Joy net du skirtingus dizainus į stebėjimo sąrašiuką eBay įsimetus turiu, bet vistiek širdis jaučia, kad griebsiu Spellbinders Fleur De Lis Squares, nu tokie man jie gražūs blush2.gif

Prašom, negi gaila, jei tik padėjo kuo nors mirksiukas.gif

O šiaip tai, kirtimo formelės tau priemonė su visu aparatu bugu priešaky, o va vėliavėlės ir išlankstytos rozetės- čia jau technika biggrin.gif Tai nežinau ar ten taip jau nieko gero ir įdomaus nerastum smile.gif

Atsakyti
QUOTE(*Star* @ 2013 02 01, 17:59)
Prašom, negi gaila, jei tik padėjo kuo nors  mirksiukas.gif

Padėjo padėjo, visada naudinga išgirst atsiliepimų ne iš velnias žino kur, o iš vietų, kuriose bendrauji smile.gif
O šiaip tai, kirtimo formelės tau priemonė su visu aparatu bugu priešaky, o va vėliavėlės ir išlankstytos rozetės- čia jau technika  biggrin.gif Tai nežinau ar ten taip jau nieko gero ir įdomaus nerastum smile.gif

Aš turbūt iš įpratimo kitose vietose informacijos apie techniką bei įkvėpimo ieškau, jokiu būdu nepeikiu skrebukių temos smile.gif
Atsakyti
Sorceress turiu visokiausiu firmų ir kainų formelių ir galiu pasakyti vieną, kad dažniausiai kaina ir atitinka kokybe, kuo pigesnė formelė tuo su ja mažiau gali iškirsti kokybiškų ruošinių, Spellbinders firmos formos man labiausiai patinka, dar geros man Magnolia firmos, bet kaip minėjau jos brangios, Mariaane desing man greitai susidėvi ir ten kur ploni karpiniai dažniausiai išimant nutrūksta kur nors. Joy firmos kur yra tokios šviesiai mėlynos formos irgi gerai naudojasi, o tos kur yra su tokiu kaip putplasčiu nelabai man patiko, pakirtus 100 drugių, dabar jau sunku su ta forma kirsti, nebent ją renovuoti pakeitus nauju putplasčio sluoksniu, dar man labai patinka COOTTAGE Cutz firmos formos, ir dabar naujai atradau memory box amerikos gamintojo formeles, kol kas kokybe nesiskundžiu. Na va kokį monologą parašiau, tikiuosi kuo nors padės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabiska: 02 vasario 2013 - 12:07
QUOTE(gabiska @ 2013 02 02, 13:02)

aciuks.gif manau visom pravers tavo monologas mirksiukas.gif
Atsakyti
Gabiska, labai geras monologas, man patiko biggrin.gif Ką tik prasinešiau po eBay, ieškodama tų Magnolia plokštelių, tai kainos tikrai baisinės, sakau,gal dėl to, kad neturim čia normalaus importuotojo, todėl tiek ir kainuoja, nes net baisiau už Spellbinders doh.gif Žodžiu su plokštelėm, kaip ir su viskuo - kiek moki, tą ir gauni smile.gif
Atsakyti
Prasinešk per ebay dažniau, Magnolia formoms būna gerų kainų, ypač kur siūlo siuntėjai iš JAV, aš dažniausiai UK ebay pasižiūriu.
Atsakyti
Tylu čia, tai šiek tiek romantikos atnešu. Valentino dienai. Taip sakant, amžius meilei ne kliūtis biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Iš mano pusės tyla todėl, kad laukiu naujų siuntinių, tada jau bus gaminimas, nes dabar net atviručių ruošinių nebeturiu, visi sunaudoti biggrin.gif

Tamstos menas visai smagus, labiausiai man patinka tas pašto ženklo rėmėlis, labai šarmingai atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2013 02 02, 12:21)
aciuks.gif manau visom pravers tavo monologas  mirksiukas.gif

Aš irgi taip sakau thumbup.gif

QUOTE(As sol @ 2013 02 06, 19:09)
Tylu čia, tai šiek tiek romantikos atnešu. Valentino dienai. Taip sakant, amžius meilei ne kliūtis  biggrin.gif

Labai charmant wub.gif
Atsakyti
QUOTE(As sol @ 2013 02 06, 22:09)

tu mano ikvepimo gundytoja wub.gif
na ir as pabusiu riomantiska, neiskritus is medzio, nors tema apie medzius biggrin.gif
user posted image
Atsakyti