Įkraunama...
Įkraunama...

Atvirukai-3

Kaip suprast taisyklės, tai tu dėl savęs visą šitą reikalą darai, ar kažkokios neaiškios zosės skoniui patenkint?

Na čia man topinė frazė lotuliukas.gif

Pašnekėjot čia gudriom temom, kad nei kur įsiterpti lotuliukas.gif madų niekada gyevnime nesivaikiau, nors žinau kas madoj. jei natūraliai ta mada įsipaišo man, tai ok, neįsipaišo į mano supratimą- tai ir galvos nesuku lotuliukas.gif man patinka mintis, jog mada yra tai, kas man tinka ir patinka smile.gif

Apie madas ir stilius kalbant lotuliukas.gif Visi puikūs atvirukai yra labai puikūs, bet neišvengiamai kartais ir skrebinimas kaip nesibaigiantis rezonansas. Vienam gale nuskambėjo- tai bangos ritasi toli toli ir po kelis sykius smile.gif
O aš va aptikau, kad visai įsipaišau labiausiai į latvių madą (gal sakau gyvenamoji vieta įtakos daro lotuliukas.gif ) ir nusiraminau radusi sau artimą stilių, nes žiūrinėdama daugelį blogų ir darbų, pastebėjau, kad labai daug kur smelkiasi lenkiškas ir rusiškas stilius ax.gif Man tai labai gražu pažiūrėti, viskas ok, bet galvojau gal aš kokia iš medžio iškritusi, bet kai pamačiau latvių darbus- nusiraminau ir dabar spakaina kaip belgas lotuliukas.gif ramiai galiu dėliotis savo atvirutes, kad ir kokio paprastumo jos būtų, nes žinau, kad nesu aš viena tokia, aplink kuriančių panašiai daugybė biggrin.gif

Va. O naujo atviruko ir aš neturiu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Star*: 07 vasario 2013 - 22:14
QUOTE(*Star* @ 2013 02 07, 20:11)
Pašnekėjot čia gudriom temom, kad nei kur įsiterpti  lotuliukas.gif

Nu čia dabar, prašom tik reikštis biggrin.gif
madų niekada gyevnime nesivaikiau, nors žinau kas madoj. jei natūraliai ta mada įsipaišo man, tai ok, neįsipaišo į mano supratimą- tai ir galvos nesuku  lotuliukas.gif man patinka mintis, jog mada yra tai, kas man tinka ir patinka  smile.gif

O man kaip tik patinka, kai kas nors iš mados išeina. Ant bangos prieš metus-du steampunk ir "nešvarus" vintažas buvo. Man prie širdies, bet jau taip bloga nuo jų kišimo, kad greičiau visai mada baigtųsi, tada aš sau ramiai toliau gaminčiau biggrin.gif Bet man, sakykim, ir su rūbais tas pats. Jeigu tai, kas man patinka, madoje, visada nugrūdu į tolimiausią spintos kampą ir nenešioju, kol tuntai žmogienų nenustoja taip rengtis.
O aš va aptikau, kad visai įsipaišau labiausiai į latvių  madą (gal sakau gyvenamoji vieta įtakos daro  lotuliukas.gif )

Prašau plačiau apie latvių madas pablevyzgot, nieko apie jas nežinau, tai visai įdomu kuo jie skiriasi nuo kitų smile.gif
pastebėjau, kad labai daug kur smelkiasi lenkiškas ir rusiškas stilius  ax.gif

Nežinau kaip su atvirukais, bet kitose srityse man slaviški stiliai baisiai nemieli, perkrauti be galo nejaučiant saiko. Lekiškų, tiesą sakant, porą darbų teko matyt, visai nieko pasirodė, bet, kaip minėjau, per daug man juose visko. Jeigu turi kokių ryškių to stiliaus pavyzdžių - pasidalink smile.gif Aš po blogus nelakioju, dažniausiai Pinterest'e trūnyju ax.gif
Va. O naujo atviruko ir aš neturiu  g.gif

Tai lupsim, nieko kitaip nebus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sorceress: 07 vasario 2013 - 22:54
QUOTE(Sorceress @ 2013 02 07, 20:53)
Nu čia dabar, prašom tik reikštis biggrin.gif

Na va pvz http://www.scrapbook...v/ru/scraproom/
Pas juos forume master class užeinu pasižvalgyti.
na man tiesiog artimiau čia pakaišioti nosį blush2.gif O per forumą ir į latvių blogus įlindau.
Pinterest man dar kažkokia neatrasta žemė biggrin.gif
Atsakyti
o kam cia tas skirstymas, lenkai , lietuviai, anglai , kinaiir t.t ? cia juk ne eurovizija ...
Kiekvienas yra savaip unikalus ... kiekviename darbe bus milijonas nuomoniu .... esme buti savimi ir daryti tai kas miela ir kaip miela sirdziai bigsmile.gif
user posted image
Siunciu si atviruka ka tik gimusei mergytei
Atsakyti
QUOTE(*Star* @ 2013 02 07, 21:23)

Peržiūrėjau, viskas labai įdomu, bet ne man. Manau, eiliniam Baltijos šalių gyventojui, visai net pagal skonį darbeliai smile.gif Nesakau, kad atvirutės negražios, nes būčiau baisi melagė, bet tokios visiškai neįsimenančios, prabėga pro akis ir tiek, trųksta cinkelio. Bet iš kitos pusės, sąvitumą ne taip lengva išgauti, man rodos, kad jis ateina su laiku, čia bet kurioj meno srity - rašyme, piešime, šokyje ir t.t. Man pačiai jo reikia nusipirkt kažkur, kad galėčiau pritaikyt ir papuošalų daryme, ir popierizmuose, gal kas parduodat? biggrin.gif
Pinterest man dar kažkokia neatrasta žemė  biggrin.gif

Žinok, geriau ir neatrask, nes, kai įneri ten, tai paskui nebeišneri valandų valandas. Pradedį į vieną dalyką žiūrėt, paskui netyčia į visai kitą sferą nunseša ir taip ilgai ilgai biggrin.gif Geras daiktas, bet laiko suėda irgi gerai.
QUOTE(OJE @ 2013 02 08, 11:55)
o kam cia tas skirstymas, lenkai , lietuviai, anglai , kinaiir t.t  ?  cia juk ne eurovizija ...

Ne, nu kodėl, taigi tendencijos skirtingos, už tai ir skirstoma, nieko tame blogo nėra. Imkim, kad ir dailųjį čiuožimą, turim rusiškąją mokyklą, japoniškąją, amerikietiškąją ir t.t. ir visos geros, bet visos skirtingos. Nereikia visko į vieną suplakt, gerai tas skirtingumas, nes žinai iš kurio pasaulio galo atkeliavęs smile.gif
esme buti savimi ir daryti tai kas miela ir kaip miela sirdziai  bigsmile.gif 

Va, geriau nė pati nebūčiau pasakius smile.gif Juk kalbam apie užsiėmimą, kuris teikia malonumo, tai įtikti kažkam kitam, bet nepatirti džiaugsmo pačiam būtų visai ne kas!

- - - - -

Gavau šiandien antspaudėlių ir sendinimo rašalo, oi oi kaip nagai niežti eit išbandyt, bet turiu šiandien reikalų vidury dienos, tai nebežinau ar prieš išlekiant spėsiu. Vieni antspaudai pranoko lūkesčius. Suplojau už juos bele kiek, bet pasaka jie, dabar nebesigailiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2013 02 08, 11:55)

Siunciu si atviruka ka tik gimusei mergytei

bigsmile.gif O tai iš kur širdelė šitoj formelėj? biggrin.gif Ar čia jau kokia pagerinta vežimėlio formelė, ar pati pridėjau, nebesuprantu biggrin.gif
Nu gaivus, ryškus, žaismingas, labai fainuoliškas 4u.gif

QUOTE(Sorceress @ 2013 02 08, 12:28)
Peržiūrėjau, viskas labai įdomu, bet ne man. Manau, eiliniam Baltijos šalių gyventojui, visai net pagal skonį darbeliai smile.gif Nesakau, kad atvirutės negražios, nes būčiau baisi melagė, bet tokios visiškai neįsimenančios, prabėga pro akis ir tiek, trųksta cinkelio.
Gavau šiandien antspaudėlių ir sendinimo rašalo, oi oi kaip nagai niežti eit išbandyt, bet turiu šiandien reikalų vidury dienos, tai nebežinau ar prieš išlekiant spėsiu. Vieni antspaudai pranoko lūkesčius. Suplojau už juos bele kiek, bet pasaka jie, dabar nebesigailiu smile.gif

drinks_cheers.gif Sutinku. Iš tikro kaip ne kaip, vis vien pasirenkam stilių į kurį krypsti. savitumas, originalumas, malonumas- ok viskas, bet nori nenori- dviratis jau išrastas biggrin.gif tad kaip ten bebūtų, vis vien į kokią stilistiką labiau lenki, į tokią. Bet kuriam kontekste čia tas tinka.

Aš šiandien irgi gavau baisiai prašmatnaus popieriuko, formeles, tai jau nagai niežti bigsmile.gif Tik bijau, kad kol išbandysiu ir naktis ateis, nes kitaip tai vaikai ant galvos sulips biggrin.gif
Atsakyti
Tai pasigiriam, pasigiriam, kokia popieriaus kolekcija nukauta buvo ir kokios plokštelės? smile.gif
Atsakyti
http://www.craftsupe...ug-37-1938.html

Žiūriu nebėra nuolaidos, buvo 18 sv kai pirkau smile.gif
http://www.spellbind...arge/S5-041.jpg

O popieruko krafte ir nebėra smile.gif Man labai gražus. Puse su gliter lapais, kita pusė be blizgio, bet dvipusi. smile.gif

http://www.simonsays...NK-GREEN/Detail
Atsakyti
Tai jau piniginė nepadėkojo biggrin.gif

Popieriuks šitas smagus smile.gif Pas mus vis kanceliarinių prekių parduotuvėj šito gamintojo kolekcijų užveža, bet man vis spalvos netinka biggrin.gif Labiausiai patiko Spring Feast, spalvos malonios, bet man ten pasirodė per daug popierių su gėlėm, man kažkaip nelimpa jos. O tie pablizginimai, kur minėjai, tai gana prabangiai atrodo, man patiko smile.gif

Aš šią savaitę sulaukiau Prima Nature Garden. Kai kurie lapai tiesiog stebuklingi, bet kai kurie, toks jausmas, kad kūrėjam bac ir baigėsi fantazija, tai įmetė šiaip bele ko, pasendinto liniuoto popieriaus doh.gif MB sako, gal tiks į atviručių vidų įklijuot, sveikinimui parašyt. Tiesą sakant, su rinkiniais visada kažkokia loterija, nes dar neturėjau nė vieno rinkinio, kuriame kiekvienas lapas patiktų 100%. Arčiausiai to turbūt buvo Graphic 45 priėję su [url=http://www.g45papers.com/products/happy-haunting-category]Happy Haunting[/quote] rinkiniu, va tas tai pasaka buvo, pirkčiau dar kartą smile.gif

O, sakykit, ką jūs, moteros, darot su popieriumi, kuris tikrai jums nelimpa? Ar vistiek sunaudojat, ar atiduodat kam nors? Aš, sakau, būtų taip smagu pasikeist su kuo nors.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sorceress: 08 vasario 2013 - 18:52
Sorceress, tas prima popieriukas tai labai gražus smile.gif Aš irgi svaigstu dėl g45 biggrin.gif

Šiandien keliausim sveikint mano mamytės su gimtadieniu, tai ta proga išbandžiau formeles biggrin.gif Ir sumeistravau atviruką vokelį smile.gif

user posted image
Atsakyti
Labai grazu 4u.gif
Atsakyti
Star, matau, su Washi draugauji, o aš vis praeinu parduotuvėj pro jas, pavėpsau ir palieku ramybėj, nemoku aš jų pritaikyt biggrin.gif

Savaitgalį atvirukinaus, dabar laukiu tik perliukų klijuojamų, kad galėčiau pilvai visą meną užbaigt smile.gif
Atsakyti