QUOTE(*Star* @ 2013 02 07, 21:23)
Peržiūrėjau, viskas labai įdomu, bet ne man. Manau, eiliniam Baltijos šalių gyventojui, visai net pagal skonį darbeliai

Nesakau, kad atvirutės negražios, nes būčiau baisi melagė, bet tokios visiškai neįsimenančios, prabėga pro akis ir tiek, trųksta cinkelio. Bet iš kitos pusės, sąvitumą ne taip lengva išgauti, man rodos, kad jis ateina su laiku, čia bet kurioj meno srity - rašyme, piešime, šokyje ir t.t. Man pačiai jo reikia nusipirkt kažkur, kad galėčiau pritaikyt ir papuošalų daryme, ir popierizmuose, gal kas parduodat?
Pinterest man dar kažkokia neatrasta žemė
Žinok, geriau ir neatrask, nes, kai įneri ten, tai paskui nebeišneri valandų valandas. Pradedį į vieną dalyką žiūrėt, paskui netyčia į visai kitą sferą nunseša ir taip ilgai ilgai

Geras daiktas, bet laiko suėda irgi gerai.
QUOTE(OJE @ 2013 02 08, 11:55)
o kam cia tas skirstymas, lenkai , lietuviai, anglai , kinaiir t.t ? cia juk ne eurovizija ...
Ne, nu kodėl, taigi tendencijos skirtingos, už tai ir skirstoma, nieko tame blogo nėra. Imkim, kad ir dailųjį čiuožimą, turim rusiškąją mokyklą, japoniškąją, amerikietiškąją ir t.t. ir visos geros, bet visos skirtingos. Nereikia visko į vieną suplakt, gerai tas skirtingumas, nes žinai iš kurio pasaulio galo atkeliavęs
esme buti savimi ir daryti tai kas miela ir kaip miela sirdziai
Va, geriau nė pati nebūčiau pasakius

Juk kalbam apie užsiėmimą, kuris teikia malonumo, tai įtikti kažkam kitam, bet nepatirti džiaugsmo pačiam būtų visai ne kas!
- - - - -
Gavau šiandien antspaudėlių ir sendinimo rašalo, oi oi kaip nagai niežti eit išbandyt, bet turiu šiandien reikalų vidury dienos, tai nebežinau ar prieš išlekiant spėsiu. Vieni antspaudai pranoko lūkesčius. Suplojau už juos bele kiek, bet pasaka jie, dabar nebesigailiu