Įkraunama...
Įkraunama...

Atvirukai-3

QUOTE(OJE @ 2013 02 07, 05:50)
tu mano ikvepimo gundytoja  wub.gif
na ir as pabusiu riomantiska, neiskritus is medzio, nors tema apie medzius  biggrin.gif 

ploja.gif NUOSTABUS. Tikrai, net išsižiojau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Star* @ 2013 02 07, 09:05)
ploja.gif NUOSTABUS. Tikrai, net išsižiojau  wub.gif

isiziojai ar isimylejai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2013 02 07, 06:06)
isiziojai ar isimylejai  lotuliukas.gif

Išsižiojau lotuliukas.gif

Čia štampukai medžio ir paukščiuko, ar pati piešei? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Star* @ 2013 02 07, 09:38)
Išsižiojau  lotuliukas.gif

Čia štampukai medžio ir paukščiuko, ar pati piešei?  bigsmile.gif

cia nuotrauka - kuria sudirbau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2013 02 07, 06:40)
cia nuotrauka - kuria sudirbau  rolleyes.gif

blink.gif blink.gif Nesuprantu ką ten sudirbai ar pridirbai lotuliukas.gif Bet rezultatas nerealus 4u.gif
Atsakyti
Nu va, prigyrė panos visaip, o aš paklausiu iš kokios kolekcijos tas juodai-baltai dryžuotas popierius, labai man jisai fainuolinis, bet nė vienam rinkiny neteko matyt.

Ir dar visų paklausiu, čia šiaip, kad pokalbis kiek vystytųsi ir nebūtų tyla smile.gif Ar naudojatės kompaktiniais diskais, kurdamos atvirutes ar su albumais dirbdamos? Pas mus visur juos kiša, o man jie tokie nemieli. Kas kad vaizdeliai įvairūs ir kartais tikrai įdomūs, išskirtiniai, bet gi niekad namudiniu printeriu atspausdintas popierius nebus tokios kokybės ar svorio kaip gamyklinis. Padiskutuokit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2013 02 07, 16:01)
Nu va, prigyrė panos visaip, o aš paklausiu iš kokios kolekcijos tas juodai-baltai dryžuotas popierius, labai man jisai fainuolinis, bet nė vienam rinkiny neteko matyt.

Ir dar visų paklausiu, čia šiaip, kad pokalbis kiek vystytųsi ir nebūtų tyla smile.gif Ar naudojatės kompaktiniais diskais, kurdamos atvirutes ar su albumais dirbdamos? Pas mus visur juos kiša, o man jie tokie nemieli. Kas kad vaizdeliai įvairūs ir kartais tikrai įdomūs, išskirtiniai, bet gi niekad namudiniu printeriu atspausdintas popierius nebus tokios kokybės ar svorio kaip gamyklinis. Padiskutuokit smile.gif

tu cia manes klausi g.gif Jis ten ne baltas/juodas - jis tooks sendintas geltonas su rudu is Lost& Found wub.gif firma My minde“s Eye ....
As aplamai jau metai laiko su stalciu svarinimo programa, noriu isnaudoti viska viska ka turiu prikaupus biggrin.gif tad visos senienos eina .. net nestebiu kokia dabar mada - nenoriu visai jokiu pagundu ax.gif
Kas tie kompaktiniai diskai g.gif as nenaudoju vadinas ..
O kas del kokybe - kam kokios reikia ... jei reikia gamyklines perki prekyboj .. jei reikia savos.. darais sava .... as spausdinuos namuose .. ziauri kaina rasalo.. bet pagal savus ismatavimus .... gerai kokybei renku kokybiska popieriu ... O kasdienai tai labai liuksiskai eina lazerinis popierius, labai patinka rezultatas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2013 02 07, 13:42)
tu cia manes klausi  g.gif  Jis ten ne baltas/juodas - jis tooks sendintas  geltonas su rudu is Lost& Found  wub.gif  firma My minde“s Eye  ....

Dabar geriau įsižiūrėjau ir tikrai akyse suraibuliavo kad juodai baltas, vistiek dėkavoju už atsakymą, patinka man tas popieras smile.gif
net nestebiu kokia dabar mada - nenoriu visai jokiu pagundu  ax.gif

O man tos mados buvę-nebuvę, vistiek aš darau tai, kas patinka man arba gavėjui. Pas mus ant bangos dabar lazeriu kirpti atvirukai, tai visi žurnalai tik apie tai ir bubina, bet lazeriu pats neiškirpsi, tai tiesiog dizainas kita spalva atspausdintas nei kad popierius apačioj doh.gif
Kas tie kompaktiniai diskai  g.gif  as nenaudoju vadinas .. 

Kaip kas, laikmena, diskas, į kurį informacija surašyta smile.gif
O kas del kokybe - kam kokios reikia ... jei reikia gamyklines perki prekyboj .. jei reikia savos.. darais sava .... as spausdinuos namuose .. ziauri kaina  rasalo.. bet pagal savus ismatavimus ....  gerai kokybei renku kokybiska popieriu ... O kasdienai tai labai liuksiskai eina  lazerinis popierius, labai patinka rezultatas    wub.gif

O man va nelimpa visai šitas reikalas namudinis. Gamyklinis, tai žinai, kad gamyklinis ir spausdinimas bus, bet, žinoma, ir moki brangiau už tą malonumą, o su CD, nusiperki porą, susimoki, kiek jau ten prašo, ir į trasą, naudoji n kartų, niekad nesibaigia, tik kad va ta kokybė man nea.
Atsakyti
[quote=Sorceress,2013 02 07, 17:02

O man tos mados buvę-nebuvę, vistiek aš darau tai, kas patinka man arba gavėjui. Pas mus ant bangos dabar lazeriu kirpti atvirukai, tai visi žurnalai tik apie tai ir bubina, bet lazeriu pats neiškirpsi, tai tiesiog dizainas kita spalva atspausdintas nei kad popierius apačioj doh.gif

[/quote]
Pas jus cia kokiam Uk ?
Na man patinka mada ... patinka naujos idejos ir nauji dalykiukai- tik kad bais viskas komerciska doh.gif tipo jei neidejai naujo popieriuko, stampuko ir t.t neisleidai glebio pinigu tai tavo ideja liks neivertina verysad.gif cia kaip sakant zaidimo taisykles tokios , nori zaidi, nori ieskais bendraminciu sukitomkiom zaidimo salygom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2013 02 07, 14:26)
Pas jus cia kokiam Uk ?

Aha smile.gif
Na man patinka mada ... patinka  naujos idejos ir nauji dalykiukai- tik kad bais viskas komerciska  doh.gif  tipo jei neidejai naujo popieriuko, stampuko ir t.t neisleidai glebio pinigu  tai tavo ideja liks neivertina  verysad.gif cia kaip sakant zaidimo taisykles tokios , nori zaidi, nori ieskais bendraminciu  sukitomkiom zaidimo salygom  biggrin.gif

Kaip suprast taisyklės, tai tu dėl savęs visą šitą reikalą darai, ar kažkokios neaiškios zosės skoniui patenkint? g.gif O idėja įvertinta kieno turi būti? Mano atviručių gavėjai tikrai nežino, kokios jų mados, jiems arba gražu, arba negražu, kaip ir teisingas kriterijus. Aš lygiai taip pat į visą reikalą žiūriu. Man gali kad ir visos naujausios madų tendencijos sukištos, jeigu negražu, tai bus negražu, o kažkam patiks. Kūryba, mano nuomone, ne pagal madas vertinama turi būti. Va tavo paskutinis atvirukas visiškai ne mano skonio, nes per daug meniškas, bet va 100% galiu įvertinti kuopštumą, darbo įdomumą, spalvų suderinamumą, idėją, mežiagų pasirinkimą ir t.t. Koks čia dar gali būt madinga-nemadinga. Fu kaka, tokioj kompanijoj net būt nenorėčiau, jeigu pro tokią prizmę žiūrima.
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2013 02 07, 17:47)
Aha smile.gif

Kaip suprast taisyklės, tai tu dėl savęs visą šitą reikalą darai, ar kažkokios neaiškios zosės skoniui patenkint? g.gif O idėja įvertinta kieno turi būti? Mano atviručių gavėjai tikrai nežino, kokios jų mados, jiems arba gražu, arba negražu, kaip ir teisingas kriterijus. Aš lygiai taip pat į visą reikalą žiūriu. Man gali kad ir visos naujausios madų tendencijos sukištos, jeigu negražu, tai bus negražu, o kažkam patiks. Kūryba, mano nuomone, ne pagal madas vertinama turi būti. Va tavo paskutinis atvirukas visiškai ne mano skonio, nes per daug meniškas, bet va 100% galiu įvertinti kuopštumą, darbo įdomumą, spalvų suderinamumą, idėją, mežiagų pasirinkimą ir t.t. Koks čia dar gali būt madinga-nemadinga. Fu kaka, tokioj kompanijoj net būt nenorėčiau, jeigu pro tokią prizmę žiūrima.

as nepardavineju, klijentu nekuriu, del to man patinka konkursai ir kaip tu sakai kazkieno kito skonio savoka - ir pries ta visa piestu nesistoju, tiesiog atsirenku tai kas man patinka ir malonu ... mada ne vienas plaukas.. ji yra visokiu rusiu ir skoniu ....
Jei tu esi uzsakove tai ir ivertinimas tavo ...
Gerai pamirsk mada dek atviruka- nes tuoj si tema bus i pievas .... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2013 02 07, 15:33)
Gerai pamirsk mada dek atviruka- nes tuoj si tema bus i pievas ....  biggrin.gif

Neturiu nieko po kol kas, nes laukiu medžiagų, šiandien jau daviau velnių siuntėjams, kad dar neišsiųsti mano rašalai ir antspaudai, tai susizgribo pagaliau, atsiprašinėjo visaip biggrin.gif Realiai, atvirukas jau kaip ir suplanuotas, vakar kokią valandą prie jo sėdėjau, belieka įgyvendint, tai jau, kai bus, tai įmesiu smile.gif

O tema į pievas nebus, neįdomu gi tik paveiksliukus dėt, įdomu ir padiskutuot, kad ir apie tas Zoses, kurios kažkodėl nevertina darbo, jei ne pagal madas wink.gif
Atsakyti