Įkraunama...
Įkraunama...

Atvirukai-3

QUOTE(gabiska @ 2013 02 13, 14:11)
Man lenta labiau reikalinga rolleyes.gif

Abu vienodai reikalingi, abu vienodai nereikalingi hihihi.gif

Lenkimo linijas retai kada darau, nes naudoju atviručių ruošinius, o, jeigu reikia įlenkti, galima trimerio griovelį labai tvarkingai panaudot. Nelabai patogu, bet funckiją atlieka gerai. O crop-a-dile pakeičia eilini skylamušis, kai prireikia, bet kad nelabai gražu be kniedžių, tai va ir mąstau, kaip protingasis kurmis. Vistiek iki kitos algos nieko nebus, tai laiko turiu apsvarstyt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sorceress: 13 vasario 2013 - 16:51
user posted image

Nors čia cd dėkliukai,betgi jie gali būti ir atvirukais,ir dėkliuku dovanų čekiui smile.gif
Atsakyti
Oho, va šituos labai užskaitau, labai elegantiški, ypač pirmoje eilėje su širdute. Širdutės man labai dažnai banaliai atrodo, o čia visai ne, labai dailu viskas. Super smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2013 02 14, 11:56)
Oho, va šituos labai užskaitau, labai elegantiški, ypač pirmoje eilėje su širdute. Širdutės man labai dažnai banaliai atrodo, o čia visai ne, labai dailu viskas. Super smile.gif

Na tai ačiū už pagyras biggrin.gif

Reik man jų dar keletą padaryt, tai po truputį kada pribėgus doh.gif Dar vieną padariau, bet jau gal ryt įkelsiu,nes nebebus šiandien kada nufotografuot- tamsu cool.gif
Atsakyti
O dėkliukus pati darei, ar pirkai ruošinius ir beliko padekoruot pačiai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2013 02 14, 12:36)
O dėkliukus pati darei, ar pirkai ruošinius ir beliko padekoruot pačiai? smile.gif

Pati viską darau mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai tada dvigubos pagyros biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2013 02 14, 16:03)

prisidedu ir as , labai grazuciai dekliukai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2013 02 14, 13:03)

QUOTE(*dika* @ 2013 02 14, 13:08)
prisidedu ir as , labai grazuciai dekliukai  wub.gif

Ačiū,merginos, išpuiksiu biggrin.gif hi.gif
Atsakyti
Jungiuosi ir aš prie jūsų, labai nesupeikit, išbandau pergamano techniką

user posted image

user posted image

Daugiau darbų
Atsakyti
Pasaka, man velenas kažkoks stebuklas, tokio grožio prideda, o jeigu dar raižytas, tai išvis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(labanaktukee @ 2013 02 14, 15:19)
Jungiuosi ir aš prie jūsų, labai nesupeikit, išbandau pergamano techniką

bigsmile.gif man mistika kažkokia ta pergamano technika, tad va 4u.gif ,nes čia gi labai daug kruopštumo ir kantrybės reikia bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Star*: 14 vasario 2013 - 17:54