Įkraunama...
Įkraunama...

Atvirukai-3

QUOTE(Minimyma @ 2013 02 11, 14:49)
Labai grazu  4u.gif

Ačiū ax.gif

QUOTE(Sorceress @ 2013 02 11, 14:55)
Star, matau, su Washi draugauji, o aš vis praeinu parduotuvėj pro jas, pavėpsau ir palieku ramybėj, nemoku aš jų pritaikyt biggrin.gif

Savaitgalį atvirukinaus, dabar laukiu tik perliukų klijuojamų, kad galėčiau pilvai visą meną užbaigt smile.gif

Iš pradžių man jos atrodė mistika, bet kaaaaai pradėėėjau lotuliukas.gif Čia gal visoms taip- ramiai praeni pro šalį, kol kartą kitą nepabandai mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Pagaliau atvelku savo dvi atvirutes, darytos tėvelių gimtadieniams. Kadangi gimtadieniai vienas po kito, tai ir atvirutės panašios smile.gif Rudoji apačioje nukreivota, bet nebenorėjau visko lupt lauk, nes rudo popieriaus fonui nebeturėjau, taip kad velnius neims tongue.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Čia tie štampukai, kuriais gyreisi? bigsmile.gif LAAABAI gražu. Subtilu, nors ir paprasta, bet labai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Star* @ 2013 02 12, 15:45)
Čia tie štampukai, kuriais gyreisi?  bigsmile.gif LAAABAI gražu. Subtilu, nors ir paprasta, bet labai  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Nea, už šituos daug nemokėjau, bet man jie tokie fainuoliniai pasirodė, ypač tas, kur ant rausvos atvirutės panaudotas. Kalbėjau apie tuos, kurių pora matosi rausvos atvirutės viršuje. Va ŠITAS rinkinukas smile.gif

Dėl paprastumo - neturiu dar visų priemonių (pvz. daug antspaudų, karšto embosingo kaitintuvo ir pan.), tai dirbu su tuo, ką turiu savo gėrybių dėžėj smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sorceress: 12 vasario 2013 - 17:51
QUOTE(Sorceress @ 2013 02 12, 15:49)
Nea, už šituos daug nemokėjau, bet man jie tokie fainuoliniai pasirodė, ypač tas, kur ant rausvos atvirutės panaudotas. Kalbėjau apie tuos, kurių pora matosi rausvos atvirutės viršuje. Va ŠITAS rinkinukas smile.gif

Dėl paprastumo - neturiu dar visų priemonių (pvz. daug antspaudų, karšto embosingo kaitintuvo ir pan.), tai dirbu su tuo, ką turiu savo gėrybių dėžėj smile.gif

Tikrai labai gražučiai anspaudukai wub.gif . Kažkaip aš tokių nesu užmačius g.gif
O dėl priemonių- aš irgi neembosinu karštai, na kad viskam išbandyt tai reik pajėgumų nemažai biggrin.gif Taigi kai pradedi daryt po truputį ir susirankioji, kam skubėti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2013 02 12, 18:16)

drinks_cheers.gif thumbup.gif o tu ne vien pliurpti moki biggrin.gif
Povydziu stampu - juos visus susipirkciau ... gerai kad viso internetinio linko neimetei, buciau jau neatsispyrus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2013 02 12, 20:08)
drinks_cheers.gif  thumbup.gif  o tu ne vien pliurpti moki  biggrin.gif 
Povydziu stampu - juos visus susipirkciau ... gerai kad viso internetinio linko neimetei, buciau jau neatsispyrus  biggrin.gif

Na tai prašom , gi nesunku jei nori rast tongue.gif lotuliukas.gif
http://www.flower-so...?ProductID=1609

Na man jie irgi superiniai wub.gif Pirmąkart į šį tinklapį užėjau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2013 02 12, 20:08)
drinks_cheers.gif  thumbup.gif  o tu ne vien pliurpti moki  biggrin.gif 

Nu matai, man asmeniškai, vien paveiksliukai neįdomu, o kai jų nėra (kasdien juk naujų nieks neprikraus po 50), tai įdomu į temą padiskutuot.
Povydziu stampu - juos visus susipirkciau ... gerai kad viso internetinio linko neimetei, buciau jau neatsispyrus  biggrin.gif

Kad per ebay pirkau, tai pastovaus linko ir nėr biggrin.gif
QUOTE(*Star* @ 2013 02 12, 21:03)
Na tai prašom , gi nesunku jei nori rast  tongue.gif  lotuliukas.gif
http://www.flower-so...?ProductID=1609

Na man jie irgi superiniai  wub.gif Pirmąkart į šį tinklapį užėjau  bigsmile.gif

Aš juos pirkau todėl, kad man reikėjo kažko gana neutralaus, kad gimtadieniams naudoti galėčiau ir šitie patys priimtiniausi buvo, nepatinka man visokie vos ne vaikišku šriftu pripeckioti, o šitie su vijokliais kaip tik man pagal skonį pasitaikė smile.gif Beje, FlowerSoft'as pas mus gana populiarus, bent jau TV kanale apie atvirukus ir kitokius darbus.
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2013 02 13, 00:46)

tu cia apie tokius Diskus kazkada minejai ?
http://www.flower-so...?ProductID=1615
atrodo patraukliai
Papildyta:
QUOTE(*Star* @ 2013 02 13, 00:03)
Na tai prašom , gi nesunku jei nori rast  tongue.gif  lotuliukas.gif 

uzkabino... bet ne stampai tongue.gif
sian isigijau 7 naujus stampus , ne paveiksliukai, tik uzrasai ... bet uz juokinga kaina thumbup.gif

Papildyta:
na o cia yra prasom kiekvienai dienai po atviruka, kazkada buvo labai uzkabine, bet kaikurios temos buvo neikandamos doh.gif
http://365cards.blogspot.com/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo OJE: 13 vasario 2013 - 00:28
QUOTE(OJE @ 2013 02 12, 22:27)

uzkabino... bet ne stampai  tongue.gif
sian isigijau 7 naujus stampus , ne paveiksliukai, tik uzrasai ... bet uz juokinga kaina  thumbup.gif

Papildyta:
na o cia yra  prasom kiekvienai dienai po atviruka, kazkada buvo labai uzkabine, bet kaikurios temos buvo neikandamos  doh.gif

Aš gal tada ieškot ten nemoku, nes tik štampai man krito į akį smile.gif

O čia ir tu dalyvauji? bigsmile.gif Tas tavo atvirukas tai tikrai superinis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2013 02 12, 22:27)

Taip taip, labai juos visur kiša pas mus, net žurnalas specialiai kūrybai su CD yra paskirtas. Man, kaip jau minėjau, nelimpa, nors tu ką, gal dėl to, kad pažįstu žmonių, kurie su spaustuvėm reikalų turi ir žinau spausdinimo kokybės skirtumą g.gif O šiaip, kam tas reikalas tinka, tai tikrai pasirinkimo iki ausų ir kainos prieinamos.
na o cia yra  prasom kiekvienai dienai po atviruka, kazkada buvo labai uzkabine, bet kaikurios temos buvo neikandamos  doh.gif

Na tai čia jau blogas, žmonės iš viso svieto ir matyt ir dalyvaut gali, visai kita situacija smile.gif

Apie pirkimus užšnekėjot, plėšaus tarp įlenkimo rėžimo lentos (scoring board) ir Crop-a-Dile, abu reikalingi, nežinau, kuris svarbiau. Neturėjo boba vargo, nusipirko paršelį doh.gif
Atsakyti
Man lenta labiau reikalinga rolleyes.gif
Atsakyti