Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika (abdominoplastika)

QUOTE(dynute @ 2013 01 28, 21:21)
Jolantuk super, jau pilvukas tai pasaka  thumbup.gif tik tu man pasakyk, kaip tau su tuo tinimu, minejai, kad dar siek tiek patinusi? Man tai neramu, aš tai realiai normalaus vaizdo dar ir nemačiau, patinusi žiauriai. Gal čia ir nuo darbo, bet kažkaip nepatinka man ir šonai, nemaži tokie atrodo nors ir nusiurbti. g.gif

Tau žiūrėjo skysčius per echo?
Atsakyti
QUOTE(Jolantukas Z @ 2013 01 28, 21:47)
ištiesų man tinimai greit praeina, bet pradėjau dirbt tai labiau patinau  ax.gif
tu gal daug judi, gal tu per daug sūriai valgai, daug kavos geri, užsilaiko skysčiai tau turbūt  g.gif
aš tai net gerai pabaliavojus neištinstu, kaip kiti biggrin.gif aš daug guliu, namuose nieko nedarau  4u.gif

Nu judu tai tikrai daug, visa diena g.gif idomu tai kada praeis ar taip ir tinsiu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(**Leila** @ 2013 01 28, 22:14)
Tau žiūrėjo skysčius per echo?

Nu neziurejo. O kas cia turejo ziureti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(EXTRAA @ 2013 01 28, 20:41)
O tu su Katrix vis kazka man aiskinot, bet niekaip nesulaukiau atsakymo, kokias kelniates devit. Kai paaiskejo, kokias nesioja Agne, tai ir neliko ka sakyti, ane?

Extraa, baik, as sakiau kokias turiu. Apskritai, cia toks individualus reikalas, tos kelnaites. As labai zemintu, kaip Elvita idejo nuotraukoje nemegstu, nenesioju beveik, man tiesiog negrazu. Elvitos puiki figura, nori zmogus, ko gi nepadaryti, juolab kol kaina simboliska. Jolantuko randas aukstokas, bet ji kaip ir as, pvz, nelaksto pliku uzpakaliu, tai jai ir nera labai aktualus dalykas. Visi mes skirtingi. Agnes niekas neuzgavo, ji pati prisipazino, kad be reikalo supanikavo ir mes paskui ja 4u.gif Viskas gerai, juk svarbiausia kad pati kliente butu patenkinta, o ne as, tu, ar Leila 4u.gif
Beje, Agne puikiai atrodo. As jos vietoj maziausiai jaudinciausi del rando. Kai ziuriu i jos pilva, matau graziai isryskinta pilvo presa ir laiba liemeni. Tai koks sikrtumas, koks ten randas po kelnaitem g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katrix: 28 sausio 2013 - 21:56
QUOTE(**Leila** @ 2013 01 28, 19:15)
Taip, dėl Ingos  drinks_cheers.gif Buvau bjauru skaityti tokį toną. Aš manau ji atrodo puikiai, nes pati turėjau susigarankščiavusį randą, nes siuvama tirpstančiais siūlais.
O dėl tavęs, tai aš neatsimenu, ar kas būtų tave užsipuolę ir kažką įžeidžiančio pasakę. Kaip tik norėjo tau patarti. Įvyko ginčas su Extra, nes per kelis lapus su Katrix aiškinom tą patį per tą patį, o ji vistiek su tais pačiais klausimais doh.gif Ir po viso to, kiek buvo prirašyta, vėl randu postą, kad man neva kažkas napatiks doh.gif Aš jau nekalbu apie postą apie močiutės kelnaites.

Mano randui tik metai su trupučiu. Kai numesiu svorį nusifotkinsiu blush2.gif

As apie save nieko nesakau, niekas manes neizeide ir pan 4u.gif as sneku bendrai apie visas forumo dalyves smile.gif as tai esu laiminga ir apsipatenkinusi biggrin.gif Dar va pora kg numesti ir bus liux, dar treniruokli isigyti reikia butinai, kazin ka inktis slides ar dvirati g.gif
Atsakyti
QUOTE(Katrix @ 2013 01 28, 21:51)
As labai zemintu, kaip Elvita idejo nuotraukoje nemegstu, nenesioju beveik, man tiesiog negrazu.

Man tai grazu, ale turiu tik vienas tokias, is maudymuko. Visos kitos mazdaug 17cm aukscio, tai jos dengia puikiausiai randa. Nu bet nebuciau as, jei po tom rando nepaslepsiu lotuliukas.gif
Papildyta:
Bet, jei ir nepasislpes, tiek bedos irnesakyk.gif, kumpius tada daugiau pasisiurbsiu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Agnestar @ 2013 01 28, 22:06)
as tai esu laiminga ir apsipatenkinusi biggrin.gif

O as tavo vietoje koreguociau randa, kad isbales liktu tik siuliukas ax.gif Bet cia tik mano nuomone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dynute @ 2013 01 28, 22:25)

Nu neziurejo. O kas cia turejo ziureti?  g.gif

Arba tas kas operavo, arba privačiai. Man skysčių nerado nei Vaičiūnas, nei Radzevičius (pastarasis tiek mane prismaigstė, kad pusvl gaivaliojausi mašinoje). O kai nuėjau echo iškart rado, gan giliai. Nupaišė ant foto, kur tiksliai ir kokiame gylyje yra, bet Vaičiūnas vistiek nenutraukė. Tai tada ta pati echoskopuotoja su sesute per kelis kartus nutraukė.
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2013 01 28, 22:32)
Tai tada ta pati echoskopuotoja su sesute per kelis kartus nutraukė.

Primink, del ko tau jie rinkosi?
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 01 28, 23:35)
Primink, del ko tau jie rinkosi?

Toks organizmas, 25% tenka šis malonumas po op. Ir po korekcijos tas pats buvo. Taip jau yra.
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2013 01 28, 22:37)
Toks organizmas, 25% tenka šis malonumas po op. Ir po korekcijos tas pats buvo. Taip jau yra.

Supratau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 01 28, 23:49)
Supratau  4u.gif

Tai man dar nieko, nedaug palyginus buvo. Sūnėnui po op mėnesį rinkosi, turėjo ligoninėj tiek laiko būt verysad.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

mergytes gal žinot kuri, Kaikaris šeštadieniais operuoja?
Atsakyti
paskaiciau apie narkoze kur m raso. kazkaip nuramino, kad netokios jos piktos kaip anksciau smile.gif
Atsakyti