Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika (abdominoplastika)

QUOTE(e.v.a @ 2013 01 29, 12:23)
Manau, kad jis jau ir neuzges  lotuliukas.gif
As tai jau turbut tavo vietoj bent i konsultacija varyciau paziuret ka sakytu, kiek kainuotu ir pan.

Papildyta:
O siaip tai as irgi jau koks menuo kai save vis apziurineju veidrodyj ir nervinuos, is tikro tai nezinau ar turiu tas jojiko kelnes ar ne, bet kazkiek paplateje ant slaunu tai tikrai, tik nezinau ar cia norma, ar jau per daug.
Tai todel irgi sakiau, kad eisiu i tuos masazus, bet va ir bijau, jei nepades, tai geriau jau is karto eit siurbti ir pinigu nemetyti.
Todel lauksiu tavo komentaru po masazu kurso.

jei celiulito ant koju yra, tai tie masazai bent jau ji aptvarkys tiksliai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 01 29, 09:13)
valerijonas K paruostas  lotuliukas.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif thumbup.gif lotuliukas.gif thumbup.gif lotuliukas.gif nebegaliu kaip sujuokinai lotuliukas.gif SEKMES TAU !!!
Papildyta:
QUOTE(dija @ 2013 01 29, 10:19)
nebutu tos temos, maziau butu pagundu smile.gif

ir daktarai darbo maziau turetu lotuliukas.gif
Atsakyti
Imeciau kelias akrobatines nuotraukas 4u.gif
Ekspertes, paziurekit, prasau biggrin.gif Siurb ar ne, ka manot?
Ar geriau sutaupyti ir vietoj ausu pilva su frakciniu lazeriu paslifuoti? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katrix: 29 sausio 2013 - 12:45
ziuriu vis dar pasipesat ir klausimai vis tie patys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Katrix @ 2013 01 29, 12:43)
Ar geriau sutaupyti ir vietoj ausu pilva su frakciniu lazeriu paslifuoti?  g.gif  biggrin.gif

Kad akrobatines tai tikrai biggrin.gif

Nu nezinau, ziurejau kelis kartus foto, na kad labai normaliai atrodai. Gal kad is toliau fotografuota, nes ten kur ankstesnes pilvo foto is arti, tai tikrai atrode slaunys platesnes. Na bendras vaizdas tai man visai patinka.

O ka tas lazeris duotu pilvui? Cia tipo randas, kad maziau matytusi ar strijos? As tai pilvo neslifuociau, arba slaunis tada siurbciau arba is vis kitam kokiam reikalui pataupyciau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo e.v.a: 29 sausio 2013 - 13:01
E.v.a, aciu kad pasisakei. Is tikruju, kur is arciau kumpiakai geeeri. Bet is toliau bendras vaizdas matosi, proporcijos visos. Man pasirode, kad atrodo ne taip baisiai kaip tikejausi isvysti biggrin.gif Netgi labai nieko biggrin.gif
O lazeris atseit panakina strijas, jos labai gilios pas mane. Cia butent apie frakcini kalbu. Atseit naujiena kazkokia. Pvz, pernau klausiau M, ar galima randa panaikinti lazerio pagalba, tai jis pasake, kad ne. Man tas randas nerupi, isbluks ir gerai bus. O strijos nelabai, nelabai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Katrix @ 2013 01 29, 14:43)
Ar geriau sutaupyti ir vietoj ausu pilva su frakciniu lazeriu paslifuoti?  g.gif  biggrin.gif

As nieko kojom nedaryciau schmoll.gif , manau uztektu masazu mirksiukas.gif , padailins ir gana. O is toli, tai is vis labai gerai atrodo biggrin.gif
Atsakyti
jezus marija,katrix, ko tu dar nori is svao figurytes?a? viskas cia gerai, nesiurbciau schmoll.gif su masazais apsieiciau 4u.gif
Atsakyti
Sakot nereikia? Man irgi is nuotraukos pasirode, kad ne taip viskas baisu. Gal pabaigsiu masazus, bus matyti g.gif
Tuoj ateis Elvita ir sudirbs mano kumpius tongue.gif
Atsakyti
prameciau greit akimis - NEUZKA NESIURBCIAU NIEKO ,susigadino tik verysad.gif JOKIU BUDU NESIURBKITE - JOKIU BUDU .na nebent mirtinai reikia,nes - viskas atauga ,dar daugiau nei buvo .ir Elvitai manau ataugo...Elvita,ar apimtys skiriasi dabar ir po op ? va cia esme - ne kg o apimtys .as niekada tokio uzpakalio ir sonu neturejau ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 29 sausio 2013 - 15:07
QUOTE(liomi @ 2013 01 29, 16:04)
prameciau greit akimis - NEUZKA NESIURBCIAU NIEKO ,susigadino tik  verysad.gif  JOKIU BUDU NESIURBKITE - JOKIU BUDU .na nebent mirtinai reikia,nes - viskas atauga ,dar daugiau nei buvo .ir Elvitai manau ataugo...Elvita,ar apimtys skiriasi dabar ir po op  ? va cia esme - ne kg o apimtys .as niekada tokio uzpakalio ir sonu neturejau ...

Liomi, koks liemuo dabar? Buvo po op 60, jei neklystu. Padidejo? Ir svoris tas pats?

Is tikruju, tie pazadai kad neatauga ir tolygiai pasiskirsto man irgi atrodo dramliuko svajones biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Katrix @ 2013 01 29, 14:10)
E.v.a, aciu kad pasisakei. Is tikruju, kur is arciau kumpiakai geeeri. Bet is toliau bendras vaizdas matosi, proporcijos visos. Man pasirode, kad atrodo ne taip baisiai kaip tikejausi isvysti biggrin.gif Netgi labai nieko biggrin.gif
O  lazeris atseit panakina strijas, jos labai gilios pas mane. Cia butent apie frakcini kalbu. Atseit naujiena kazkokia. Pvz, pernau klausiau M,  ar galima randa panaikinti lazerio pagalba, tai jis pasake, kad ne. Man tas randas nerupi, isbluks ir gerai bus. O strijos nelabai, nelabai biggrin.gif

Nesiurbčiau ir lazerio nenaudočiau (logikos nematau, kaip gali strijas naikint, o rando ne, jei strija baisiau už randą g.gif ) schmoll.gif Gerai atrodai, džiaukis savim ir neieškok šiknoj sliekų 4u.gif
Atsakyti