Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika (abdominoplastika)

Dija, imesk prasau nuoroda, kazkaip nerandu blush2.gif Tegu buna temoj, jui naudinga info 4u.gif

Elvita, kaip sveikatele? Pasiruosei sturmui, maudymke supakuota? Oj, noreciau nors akies krasteliu pamatyt K reakcija bigsmile.gif

Vakar man ausyse skambejo Elvitos zodziai - pasiurbk, busi ledine, pasiurbk, busi ledine.... Raganaite biggrin.gif Pavariau vakar pratimu galife, vos neuzsilenkiau. Uzsikepiau su tuo siurbimu, vyras kaip ir pasventino si reikala, bet nusprendziau pradzioje pabaigti masazus. Pas mane ir celiulitas, visai pamirsau per musu pokalbi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Katrix @ 2013 01 29, 09:57)
*Elvita, kaip sveikatele? Pasiruosei sturmui, maudymke supakuota? Oj, noreciau nors akies krasteliu pamatyt K reakcija bigsmile.gif

**Vakar man ausyse skambejo Elvitos zodziai - pasiurbk, busi ledine, pasiurbk, busi ledine.... Raganaite biggrin.gif

*Sveikatele vis geryn, tikiuosi iki rytojaus nebesusirgsiu smile.gif Jooo, maudymke supakuota, valerijonas K paruostas lotuliukas.gif

**Siurbk siurbk, tikrai bus liuks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Katrix @ 2013 01 29, 10:57)
Dija, imesk prasau nuoroda, kazkaip nerandu  blush2.gif Tegu buna temoj, jui naudinga info 4u.gif

Elvita, kaip sveikatele? Pasiruosei sturmui, maudymke supakuota? Oj, noreciau nors akies krasteliu pamatyt K reakcija bigsmile.gif

Vakar man ausyse skambejo Elvitos zodziai - pasiurbk, busi ledine, pasiurbk, busi ledine.... Raganaite biggrin.gif Pavariau vakar pratimu galife, vos neuzsilenkiau. Uzsikepiau su tuo siurbimu, vyras kaip ir pasventino si reikala, bet nusprendziau pradzioje pabaigti masazus. Pas mane ir celiulitas, visai pamirsau per musu pokalbi doh.gif

cia kur grozis ir kosmetika, klausk plastikos chirurgo.
Atsakyti
QUOTE(dija @ 2013 01 29, 10:15)
cia kur grozis ir kosmetika, klausk plastikos chirurgo.

Imetu nuoroda http://www.supermama...?...84725&st=24
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 01 29, 11:13)
*Sveikatele vis geryn, tikiuosi iki rytojaus nebesusirgsiu smile.gif Jooo, maudymke supakuota, valerijonas K paruostas  lotuliukas.gif

**Siurbk siurbk, tikrai bus liuks  thumbup.gif

*Sekmes tau dideliausios, laika kumscius. Tikiuosi K aparpuolio negaus biggrin.gif

** Uzsikepiau ne juokais, zinok g.gif Sakyk, o darbingumui siurbimas itakos neturi? Jeigu pvz penkadieni padaryt, pirmadieni i darba galeciau? Ar per daug optimistiska?

QUOTE(Elvita @ 2013 01 29, 11:26)

Aciu, nu vsio, dar labiau prireike. doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Katrix @ 2013 01 29, 10:35)
** Uzsikepiau ne juokais, zinok g.gif Sakyk, o darbingumui siurbimas itakos neturi? Jeigu pvz penkadieni padaryt, pirmadieni i darba galeciau? Ar per daug optimistiska?

Manau, kad drasiai pirmadieni i darba zygiuotum g.gif Gal kiek daugiau kojytes patine butu, bet jei turi kokias laisvesnes kelnes ar sijonuka, sarafaniuka, tai drasiai.
Atsakyti
man tas siurbimas visai nebaisu smile.gif svarbu, kad pilna narkoze butu. cia kazkuriai su daline nuo pilvo siurbe, sake garsai nemaloniausi. smile.gif geriausia, kai uzmiegi, o pabundi kai viskas baigta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 01 28, 23:21)

O as tavo vietoje koreguociau randa, kad isbales liktu tik siuliukas  ax.gif Bet cia tik mano nuomone  4u.gif

as del korekcijos net neabejoju, bet velgi, o kas garantuos, kada vel neatsiras striju ant rando? zodz, kai nuvaziuosiu pas K bus viskas aisku,.
Atsakyti
Panos, baikit kurstyt. Jau ir taip dega siknoj lauzas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnestar @ 2013 01 29, 11:08)
as del korekcijos net neabejoju, bet velgi, o kas garantuos, kada vel neatsiras striju ant rando? zodz, kai nuvaziuosiu pas K bus viskas aisku,.

Niekas schmoll.gif

QUOTE(Katrix @ 2013 01 29, 11:09)

hihihi.gif
Atsakyti
nebutu tos temos, maziau butu pagundu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Katrix @ 2013 01 29, 11:09)

Manau, kad jis jau ir neuzges lotuliukas.gif
As tai jau turbut tavo vietoj bent i konsultacija varyciau paziuret ka sakytu, kiek kainuotu ir pan.

Papildyta:
O siaip tai as irgi jau koks menuo kai save vis apziurineju veidrodyj ir nervinuos, is tikro tai nezinau ar turiu tas jojiko kelnes ar ne, bet kazkiek paplateje ant slaunu tai tikrai, tik nezinau ar cia norma, ar jau per daug.
Tai todel irgi sakiau, kad eisiu i tuos masazus, bet va ir bijau, jei nepades, tai geriau jau is karto eit siurbti ir pinigu nemetyti.
Todel lauksiu tavo komentaru po masazu kurso.
Atsakyti