Įkraunama...
Įkraunama...

JCrew

QUOTE(Dideja @ 2013 02 05, 07:10)
turiu tokius rozinius, tik dar nedevejau, bet siaip man jie labai thumbup.gif

gal galima tu marskinuku nuorodele?
ir su 97-98cm krutine ir placiais peciais M geras butu g.gif turbut melsvu noreciau smile.gif

ir dar gal kas nors turite nuorodele factory mergaitiskos maikutes, kur su mergaite, kurios sukneles sijonas pasiuvinetas blizguciais?
neissisaugojau nuorodos blush2.gif

ir gal kas zinote, sparkle row cami 8 ir 10 dydziai kokiai krutinei blush2.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Letali @ 2013 02 05, 12:19)
o Jums ilgis geras buna? nes as visad perku tik del rankoviu ir bendro ilgio S ir tada tiesiai pas siuveja siaurint,

dazniausiai , tai man rankoves buna per trumpos ax.gif Bet butent tu factory marskinuku ir rankoviu ilgis XS dydzio kaip tik 4u.gif

QUOTE(LOCKETS @ 2013 02 05, 14:18)
gal galima tu marskinuku nuorodele?
ir su 97-98cm krutine ir placiais peciais M geras butu g.gif turbut melsvu noreciau smile.gif

nuoroda http://factory.jcrew...~~~~~/92909.jsp
Na, sunku man patarti del dydzio Jums , galiu tik pasakyti, kad su normaliais peciais ir krutine ~90 cm, man XS dydis kaip tik smile.gif

Papildyta:
QUOTE(melynake28 @ 2013 02 05, 12:11)
Sveikutes,atnese siandien kriaysyte man,nezinau gal noreciau visai S,nors siaip geras ir xs tikrai manau,bet gal noretusi ciut laisvesnio,veliau imesiu jusu teismui smile.gif

tai ir man tuomet bus mazokas unsure.gif
butinai imeskit foto 4u.gif

kaip siaip pirmas ispudis, patiko? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 05 vasario 2013 - 13:57
Siaip fainutis minkstutis toks tikrai,bet jau ant tamsiu rubu tai tikrai pukuosis.
Atsakyti
As ir kriause gaudziau xs,bet per klaida nusiunciau S ir pagavo,galvojau,kad teks pardavinet.Bet dabar isejo i gera labai- aptempto nenoreciau schmoll.gif Tai S man super.
Atsakyti
QUOTE(**Iris** @ 2013 02 05, 14:31)
Kas turit sia maikute, kaip dydziai? Didinta? Atrodo trumpa  g.gif
http://www.jcrew.com...30459/30459.jsp

rase, kad trumputi didinta ir teisingai, ji labai trumpute, vakar matavaus su savo maikute normalaus ilgio, tai gal 8 cm trumpesne
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2013 02 05, 15:04)
rase, kad trumputi didinta ir teisingai, ji labai trumpute, vakar matavaus su savo maikute normalaus ilgio, tai gal 8 cm trumpesne

Bet juk matosi ant manekenes, kad vaizdas kaip "isaugtines"
mane tai ir atbaide nuo jos pirkimo. Man tai trukumas.
QUOTE(RII @ 2013 02 05, 15:07)
Gavau,irfoto padariau,tik galimybes ikelt dabar neturiu,gal po kiokios val.

Nekantriai laukiam, tik prasau pasirodyti ne 15 min. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arelija: 05 vasario 2013 - 14:10
QUOTE(LOCKETS @ 2013 02 05, 15:18)
ir dar gal kas nors turite nuorodele factory mergaitiskos maikutes, kur su mergaite, kurios sukneles sijonas pasiuvinetas blizguciais?
neissisaugojau nuorodos blush2.gif
aciu 4u.gif

Prasau (jei sios norejot) 4u.gif
http://factory.jcrew...p;bmUID=jNNfVZI
Atsakyti
nu va gryzau viska pasimatavau, tai cafe capri in colorblock Tall2 man didokos per klubus ir kojas , blink.gif per liemeni gerai, bet galvoju gal po skalbimo pasitrauks, ar traukiasi jos kas turit? g.gif

Factory marskinuku medziagyte fantastine 70% medvilne 30% silkas, plonyciai, lengvi, tik aisku S dydis platus man nesiu siaurint biggrin.gif

Jcrew geltonas tippi S dydzio kaip ir visi, kol neskalbtas didokas, bet zinau kad pasitrauks ir bus kaip tik, o spalva geltona labai grazi wub.gif

Dar buvau parsisiuntusi merino golfuka XS dydzio retro jade tai akivaizdziai mazas man buvo ir pats trumpas ir rankoves trumpos, bet pavyko susikeisti i S dydi ir net tos pacios spalvos, tai tiko idealiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Letali @ 2013 02 05, 15:09)
nu va gryzau viska pasimatavau, tai cafe capri in colorblock Tall2 man didokos per klubus ir kojas , blink.gif  per liemeni gerai, bet galvoju gal po skalbimo pasitrauks, ar traukiasi jos kas turit?  g.gif

Factory marskinuku medziagyte fantastine 70% medvilne 30% silkas, plonyciai, lengvi, tik aisku S dydis platus man nesiu siaurint  biggrin.gif

Jcrew geltonas tippi S dydzio kaip ir visi, kol neskalbtas didokas, bet zinau kad pasitrauks ir bus kaip tik, o spalva geltona labai grazi  wub.gif

Dar buvau parsisiuntusi  merino golfuka XS dydzio retro jade tai akivaizdziai mazas man buvo ir pats trumpas ir rankoves trumpos, bet pavyko susikeisti i S dydi ir net tos pacios spalvos, tai tiko idealiai  thumbup.gif

console.gif mirksiukas.gif, matyt teks abiem eksperimentuot ir skalbimo būdu šiek tiek mažint cafe capri in colorblock. Man ta pati problema su jom. Bet toks įspūdis, kad 0 dydis jau būtų mažokas, bet 2 šiek tiek per laisvas.
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2013 02 05, 16:18)
console.gif  mirksiukas.gif, matyt teks abiem eksperimentuot ir skalbimo būdu šiek tiek mažint cafe capri in colorblock. Man ta pati problema su jom. Bet toks įspūdis, kad 0 dydis jau būtų mažokas, bet 2 šiek tiek per laisvas.

man lygiai tas pats, 0 tikrai butu per mazas per liemeni verysad.gif
matyt teks skalbt ir ziuret kas bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(wetriuke @ 2013 02 05, 12:35)
http://factory.jcrew...~~~~~/93549.jsp sis didintas ar ne? su xs-s bus geras xs ar xxs imti?

XXS tarp pažastų 39x2 cm mirksiukas.gif. Jei XS-S nešiojat, gal geras XS bus, nes S jau krūtinės apimčiai apie 88 cm 4u.gif.
Atsakyti
Nu va imetu mergaites ant greicio kriausyte xs,kaip sakot ar reikia didesnio?
user posted image
Atsakyti