Įkraunama...
Įkraunama...

JCrew

Issimatavau naujai :
172-173(buvo 173,dabar gal zemesne cm.)
89-69(bet cia ir pora cm.per pietus plius,pora minus)-96

del tu dzinsiuku.27 .As sakiausi regular.Ir neprameciau-man patinka virs kauliuku.Nes kai iki kauliuku,tada man nesiziuri,lyg noretusi dar ilgesniu,toks ilgis belekoks...Man prie baletkiu,sportbaciu turi buti ilgis virs kauliuku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RII: 05 vasario 2013 - 16:50
QUOTE(LOCKETS @ 2013 02 05, 17:54)
o sijonelis mane irgi domina - kur pirkote? ax.gif

sijonelis Zara.Pirktas gal pries 3m.Su juo visad atsiranda deriniu.
Papildyta:
QUOTE(melynake28 @ 2013 02 05, 16:32)
Nu va imetu mergaites ant greicio kriausyte xs,kaip sakot ar reikia didesnio?

Na,dar ir poza fotkinimo pakele megztuka.
Plotis kazkaip ne XSo g.gif O gal tiesiog pabandyk nufotkint taip rankos neiskelus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RII: 05 vasario 2013 - 17:01

RII, graziai atrodote 4u.gif
Man tik kazkaip blythe in polka dot labai jau boyfriendiskai atrodo, truksta mazo "iliemenavimo". Suprantu,kad jos toks modelis, bet vis delto...
Kriausyte taip "skaniai" atrodo 4u.gif
Atsakyti
RII wub.gif labai viskas dailu
Dekui, kad pasirodet wub.gif
o bateliai ir Jcrew ? pakomentuokit dydi 4u.gif
Atsakyti
Vis domiuosi, bet gal neturit tokiu nei viena??? g.gif
Merginos, o tokias kelnes su 90cm klubais, per pilva 73, liemuo 69cm , koki dydi imti? as pasiemiau 24, bet jauciu permazos gali but, kaip manot?
http://factory.jcrew...p;bmUID=jNO02R4
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Chloja @ 2013 02 05, 18:05)
Man tik kazkaip blythe in polka dot labai jau boyfriendiskai atrodo, truksta mazo "iliemenavimo". Suprantu,kad jos toks modelis, bet vis delto...

oi,tokias boyfrendiskas tai nesioju tik prie aptemptu kelniu ir aukstakulniu. biggrin.gif
Tiesiog foto padariau su chino kelnem ir tiek.

Schopomanija,sie bateliai .40nesioju -10 tiko.
http://factory.jcrew...28860/28860.jsp
Atsakyti
QUOTE(RII @ 2013 02 05, 17:37)
cia su kriause dzinsiukai,kur buvo nebrangus,neoniniu sp..

Labai gražiai atrodot, džinsai labai tinka smile.gif Gal kas gali pametėti šių džinsų nuorodą?
Atsakyti
QUOTE(jearmaine @ 2013 02 05, 17:40)
Labai gražiai atrodot, džinsai labai tinka smile.gif Gal kas gali pametėti šių džinsų nuorodą?

http://www.jcrew.com...~~~~~/62443.jsp
As laukiu violetiniu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kuti: 05 vasario 2013 - 17:53
RII, labai grazu wub.gif

Del tu spalvotu dzinsiuku, gal kas pirkote su 88-89 cm per klubus? Kokio dydio reiketu? Mastau apie 25 ax.gif
Atsakyti
Na va, gavau si sijonuka , uzsakyta dar rudeni smile.gif Sijonukas labai fainas, is plonytes merino vilneles, su pamusalu, tiks pavasariui, vasarai thumbup.gif Pagautas uz labai gera kaina 4u.gif

http://www.jcrew.com...86013/86013.jsp

Keista, bet puikiai tiko 2 dydis, tai taip iseina, kad padidintas g.gif

Mano ismatavimai 74/95 cm

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(preta @ 2013 02 05, 17:55)
RII, labai grazu  wub.gif

Del tu spalvotu dzinsiuku, gal kas pirkote su 88-89 cm per klubus? Kokio dydio reiketu? Mastau apie 25  ax.gif

su 88 perku 24 dydį smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitaaa: 05 vasario 2013 - 18:35
QUOTE(Dzinte @ 2013 02 05, 19:29)
Labai puikiai spalvos dera, puikus darbinis derinys thumbup.gif
Tik aš manau jog sijonas geriau atrodytų dydžiu didesnis 4u.gif

QUOTE(wetriuke @ 2013 02 05, 19:33)
pritariu,labai grazu,tik ar jums patogu,nes matosi,kad isirezes,darosi rauksle,kils I virsu vaikstant.

Dekui smile.gif Tai vat butent dydziu didesnis jau butu per didelis, sitas per liemeni man gerai ir per klubus, niekur neverzia, jauciuosi patogiai, nes dydziu didesnis jau kabetu g.gif Nezinau kaip ten bus vaikstant, nes dar nevaikstinejau daug, tik kambary biggrin.gif vienu zodziu didesnio man nesinori ax.gif

melynake28, megztukas atrodo is plocio tikrai tinkamas, bet ilgio truksta, nesuprantu negi tiek daug is ilgio gali skirtis XS ir S dydziai g.gif Parasykit, kiek ilgis

RII, va ant Jusu tai tobulai atrodo ta kriausyte, kol kas graziausiai is visu cia detu 4u.gif Jei nesunku, irgi pamatuokite praso, ilgi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 05 vasario 2013 - 18:41