Įkraunama...
Įkraunama...

JCrew

QUOTE(Letali @ 2013 02 07, 16:58)
aciu, as tik del dydzio ir imeciau, niekada nedrisciau deti pvz i derinukus tokios nuotraukos  blush2.gif  lotuliukas.gif

Ir as manau, kad viskas cia savo vietoj, peciai geri, rankoves (i ka visada atkreipiu demesi, nes esu auksta) irgi geros, ilgis pacio svarkelio taip pat gerai Jums Letali, tikrai neatrodo bent jau man per trumpas. Ir as noreciau tokios spalvytes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2013 02 07, 17:00)
Man svarkas atrodo per trumpas g.gif Toks kaip is mergaiciu skyriaus biskiuka blush2.gif

QUOTE(linute_klp @ 2013 02 07, 17:05)
Ir as manau, kad viskas cia savo vietoj, peciai geri, rankoves (i ka visada atkreipiu demesi, nes esu auksta) irgi geros, ilgis pacio svarkelio taip pat gerai Jums Letali, tikrai neatrodo bent jau man per trumpas. Ir as noreciau tokios spalvytes  wub.gif

na ilgis jo realybej tai kaip ir rasiau, tik tik, jei kokiu cm trumpesnis butu jau negerai mirksiukas.gif
nemazai turiu svarkuciu savo spintoje tokio paties ilgio, matyt cia toks modelis, standartinis, siaip jis nera plonas, atrodo gana siltas, bet spalva man tokia visai pavasarine/vasarine, na manau as ji nesiosiu vietoj trumpo paltuko, bus toks laukinis variantas biggrin.gif aisku kai jau orai leis ax.gif
Atsakyti
Melynake, labai nesimato mano kompe, bet kiek matosi, manau tinkamas dydis, ciut dar pasitrauks po skalbimo ax.gif
Letali, svarkiukas gula ideliai 4u.gif
Atsakyti
Letali, aš manau, kad tas švarkas prasegtas, paraitotom rankovėm žyiai geriau žiūrėtųsi, nei dabar taip tvarkingai "sudėtas". Bet tai šakės, aš regular laukiu, ir dar 6 dydžio, tai bus belekaip trumpas ir platus doh.gif

Mėlynakės tippis man žiūrisi dailiai, neatrodo, kad didesnio reiktų smile.gif tie megztukai po skalbimo kažkiek pasitraukia, bet panešiojus vėl kažkiek prastempia, neturėtų labai sumažėt.

Didejai rūbeliai irgi gražiai - pati irgi dar ir tą spalvą džinsų turiu gauti, ir kriaušę, tikiuosi, ne vienam mieste gyvenam, kad nesusitikt lotuliukas.gif

Rii kašmyriukas irgi dailiai su kelnėm atrodo, tik pati neįsivaizduoju, kur su tuo trumparankoviu kašmyru eiti. Kažkaip nepritaikyčiau sau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Girl_not4_you: 07 vasario 2013 - 16:22
Letali, mano akiai tai švarkas jums didokas, beformis kažkoks g.gif Gal jam išsikabėt reikia... Arba tikslinga perkelti sagutes ir pabandyti tada 4u.gif

Mėlynake, tippis sakyčiau gerai, tik nesimato kaip pečių linija ax.gif

Didėja, kriaušytė jums wub.gif Idealiai wub.gif
Atsakyti
Mergaitės, turiu klausimą ax.gif Ar šis merinukas po skalbimo pasitraukia (neturiu omenyje skalbimo karštu vandeniu smile.gif )? Nes dabar kai tik toks kokius mėgstu dėvėti, bet jei pasitrauks, gali būti mažas...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Letali @ 2013 02 07, 16:12)
na ilgis jo realybej tai kaip ir rasiau, tik tik, jei kokiu cm trumpesnis butu jau negerai  mirksiukas.gif
nemazai turiu svarkuciu savo spintoje tokio paties ilgio, matyt cia toks modelis, standartinis, siaip jis nera plonas, atrodo gana siltas, bet spalva man tokia visai pavasarine/vasarine, na manau as ji nesiosiu vietoj trumpo paltuko, bus toks laukinis variantas  biggrin.gif  aisku  kai jau orai leis  ax.gif

Letali, puikiai švarkelis thumbup.gif
Aš pati tokį turiu ir labai laukiu pavasario-vasaros sezono smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Girl_not4_you @ 2013 02 07, 16:21)

Rii kašmyriukas irgi dailiai su kelnėm atrodo, tik pati neįsivaizduoju, kur su tuo trumparankoviu kašmyru eiti. Kažkaip nepritaikyčiau sau smile.gif

O man labai super tas trupmarankovis kašmyriukas dabar į darbą po švarku, šilta wub.gif ir patogu - nėra rankos storai apkimštos smile.gif Tik spalva mano kita 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMA7411 @ 2013 02 07, 17:41)
Mergaitės, turiu klausimą ax.gif Ar šis merinukas po skalbimo pasitraukia (neturiu omenyje skalbimo karštu vandeniu smile.gif )? Nes dabar kai tik toks kokius mėgstu dėvėti, bet jei pasitrauks, gali būti mažas...
user posted image

Skalbiau kaip ir visus merinukus sklabimo masina, saltam vandeny rankinio skalbimo programa, pasitrauke, kaip ir visi merinukai. Jei dabar geras, nera per laisvas, nerizikuociau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2013 02 07, 17:57)

O man labai super tas trupmarankovis kašmyriukas dabar į darbą po švarku, šilta  wub.gif ir patogu - nėra rankos storai apkimštos smile.gif  Tik spalva mano kita  4u.gif

drinks_cheers.gif aš irgi parašiau, o po to pagalvojau, kad po švarkais gerai turėtų būti, nesusigarankščiuoja rankovės, o šilumos priduoda
Atsakyti
Letali,aciu uz nuotrauka 4u.gif Tikrai,svarkutis jusu dydzio,idealus ,ir rankoves,ir ilgis....Prajuokino kitu nariu komentarai,kad prasegt,atraitot...na ,kaip pamatytumem tada ilgi rankoviu,a?Na,manau,Letali taip ir nesios,prisijaukins,igaus jis forma,derins tikrai ne prie treninginiu kelniu biggrin.gif juk ji dabar parode tik pati ruba,ne derini,kad matytumem ,ko tiketis is dydzio 4u.gif Nes pvz. man svarku dydziai -mistika..Bijau rizikuot.Ruosiausi ir tokio pirkimui,bet pabijojau. ax.gif Ota spalvyte isivaizduoju vasara,prie sviesiu dzinsiuku,paprastos baltos maikytes,idegusio kuno wub.gif Reikia bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RII: 07 vasario 2013 - 17:12
QUOTE(RII @ 2013 02 07, 18:10)
Letali,aciu uz nuotrauka 4u.gif Tikrai,svarkutis jusu dydzio,idealus ,ir rankoves,ir ilgis....Prajuokino kitu nariu komentarai,kad prasegt,atraitot...na ,kaip pamatytumem tada ilgi rankoviu,a?Na,manau,Letali taip ir nesios,prisijaukins,igaus jis forma,derins tikrai ne prie treninginiu kelniu  biggrin.gif juk ji dabar parode tik pati ruba,ne derini,kad matytumem ,ko tiketis is dydzio 4u.gif Ne man svarku dydziai mistika..Bijau rizikuot.Ruosiausi ir tokiam ,bet pabijojau.

tai juokitės tongue.gif tiesiog nešiot patarimas toks buvo, o ne rodytis šitaip.. taip tvarkingai sudėtas tas švarkas man irgi nesižiūri - dydžiui pasižiūrėt ir įvertinti ok, bet eiti kažkur tai norėtųsi kito vaizdo bent man
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2013 02 07, 18:14)
tai juokitės tongue.gif tiesiog nešiot patarimas toks buvo, o ne rodytis šitaip.. taip tvarkingai sudėtas tas švarkas man irgi nesižiūri - dydžiui pasižiūrėt ir įvertinti ok, bet eiti kažkur tai norėtųsi kito vaizdo bent man

Juokiuosi lotuliukas.gif
Jei rimtai,as svarkus ir visad nesioju su pastatyta apykakle irparaitotom rankovem ir biggrin.gif Tiesiog juos is tvarkingo,darau netvarkingus biggrin.gif
Papildyta:
Melynake,mano derinys bigsmile.gif As toki nesioju ir biggrin.gif Gerai,kad miestai ne tie lotuliukas.gif Merinukas ,kiek galima iziureti,labai geras 4u.gif
Atsakyti