Įkraunama...
Įkraunama...

JCrew

QUOTE(Balalaika. @ 2013 02 07, 16:50)
sory, man tai vaizdelis labai nekoks, nepaisant treninginių kelnių..
Papildyta:

tai gal dėl mirkymo ir pasitraukė g.gif  Aš žadu šiltam vandeny kelias min paskalbti su skysta skalbimo priemone. Paprastai visus savo dabužius taip skalbiu, išskyrus džinsus ir treningus.

drinks_cheers.gif nors spalva ir ryski, bet kazkaip liudnai ir nuobodziai atrodo drinks_cheers.gif

Sakai g.gif Net nepagalvojau, ta sandstone tada bandysiu greit rankom isplaut ir tiek, ziuresiu, gal nepasitrauks tiek rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(linute_klp @ 2013 02 07, 16:38)
Dideja, grazu labai  4u.gif  ir spalva dzinsiuku super  thumbup.gif  tik va dabar kai buvo galima palyginti, man RII dzinsiuku ilgis graziau atrodo  blush2.gif  Del mint marskinuku, tai ir as tokius pat uzsisakius esu, tai jie tokie platoki atrodo  unsure.gif  ir rankoves platokos, o gal man cia tik taip atrodo  g.gif

Marskinukai tikrai nera platus, netgi sakyciau priglude smile.gif

QUOTE(Girl_not4_you @ 2013 02 07, 17:21)
Didejai rūbeliai irgi gražiai - pati irgi dar ir  tą spalvą džinsų turiu gauti, ir kriaušę, tikiuosi, ne vienam mieste gyvenam, kad nesusitikt lotuliukas.gif

Tikrai ne viename mieste mirksiukas.gif , as gyvenu isvis provincijoj, o tik dirbu Vilniuje, o mano marsrutas darbas-namai, labai retai dar kur nors biggrin.gif 4u.gif

Letali, labai mielas svarkiukas ir Jums tinka 4u.gif

Melynake28, tippi burbulinis irgi ziurisi labai graziai, jei nepasitrauks po skalbimo - thumbup.gif

Ir aciu visoms uz pastabas ir pagyrimus, ypac uz pastaruosius lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 07 vasario 2013 - 17:33
QUOTE(Dideja @ 2013 02 07, 18:32)
Marskinukai tikrai nera platus, netgi sakyciau priglude smile.gif

Tai gerai, nes mano ismatavimai lygiai tokie patys, tik as aukstesne ir laukiu tokiu pat XS, berods ir pas jus toks dydis 4u.gif
Atsakyti
Didėja, laaabai graži Tavo cami bliuskytės spalva wub.gif Gailiuos, kad nepirkau 2 dydžio, gal būčiau įtilpus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Letali @ 2013 02 07, 16:51)
nu sakau telefonu prasta kokybe labai, realaus vaizdo pateikti neiseina  verysad.gif
nors spalva jo panasi, gal realybej siek tiek ryskesne  ax.gif
tiesiog kam reikia del ismatavimu galima mazdaug orientuotis, peciai, rankoviu ilgis ir pan. mano ugis 178, krutine ~90 cm

letali. toks matosi laisvokas jis jums, bet gerai laisviau nei tempia ax.gif , man tai laisvumo nėra, tik va labai noriu rankovių ilgesnių, gaudysiu usa2 su nuolaida tik dabar svarstau blink.gif ar tall0 ar tall2 reiktų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2013 02 07, 18:53)
letali. toks matosi laisvokas jis jums, bet gerai laisviau nei tempia ax.gif , man tai laisvumo nėra, tik va labai noriu rankovių ilgesnių, gaudysiu usa2 su nuolaida tik dabar svarstau blink.gif  ar tall0 ar tall2 reiktų ax.gif

man atrodo kad esi smulkesne, tai tall0 siulyciau gaudyt 4u.gif
Atsakyti
Pakomentuosiu gautą krūvelę JCREW ir Factory - gal kam pravers (viskas, ką gavau-tiek JCREW, tiek Factory l. wub.gif ir kokybiška thumbup.gif ) blush2.gif ax.gif . Man su ūgiu 179 ir apie 92/74-76/103 idealiai tiko:

S dydis Dream V-neck sweater-spalvytė purple-ryški, bet graži, violetinė wub.gif

M dydis Factory warmspun long-sleeve sweater-spalvytė vibrant flame realiai kur kas gražesnė nei foto-į raudonumą, o ne oranžinumą kaip foto thumbup.gif

M dydis Factory merino classic crewneck pullover-rankovikės 3/4, labai mielas ir malonus (mano Navy spalvikė) wub.gif

Factory chunky waffle scarf juodas šalikėlis-optimalaus dydžio (nei per ilgas, nei per trumpas, bet apsimuturiuot eina, ne per siauras, ir ne per platus), minkštutis ir Factory long ribbed gloves labai dailios pirštinės-ranka labai gražiai atrodo-gražiai apglunda, smulki, plona plaštaka atrodo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(linute_klp @ 2013 02 07, 18:38)
Tai gerai, nes mano ismatavimai lygiai tokie patys, tik as aukstesne ir laukiu tokiu pat XS, berods ir pas jus toks dydis  4u.gif

taip XS pas mane smile.gif Tik jei Jus dar aukstesne gal Jums jau Tall reikejo imti g.gif

QUOTE(Asese @ 2013 02 07, 18:44)
Didėja, laaabai graži Tavo cami bliuskytės spalva  wub.gif  Gailiuos, kad nepirkau 2 dydžio, gal būčiau įtilpus  doh.gif

Dekui 4u.gif Ir man ji labai miela, nors ne tokia kaip tikejausi. Bet ir pati bliuskyte, modeliukas thumbup.gif
O kiek pas Jus per krutine, kad dvejojot del 2 dydzio? Nors cia priklauso ir nuo viso kuno sudejimo, nes kitom mergaitem su tokiais ismatavimais jau buvo mazoka...

Papildyta:
QUOTE(Trolėmolė @ 2013 02 07, 15:10)
Gražu  wub.gif  O aš iš tų kurioms caffe capri netinka. Parsisiunčiau ir didesnį ir mažesnį dydį, bet vienos lyg mažos, o kitos didelės  doh.gif
Gražu. Man neatrodo, kad kriaušytė Jums maža.

Dėl tos mint spalvos ir aš nustebinta buvau.

Parsinešiau ir aš krūvą Jcrew gėrybių. Labai patiko paltukas Double-cloth lady day coat with Thinsulate® ėmiau Golden Sun spalvytę  wub.gif

Imeskit mums ir realiu foto, paltuka ypac noretusi pamatyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(melynake28 @ 2013 02 07, 16:39)
Tai foto tai jo,nes su blicu apsisviecia,o be blico va kaip iseina doh.gif

[QUOTE]
Labai graziai jums antrodo tipukas melynas,as toki pat turiu,tik man jis laisvesnis...
Papildyta:
[quote=Letali,2013 02 07, 16:46]
labai "ant greicio" nufotkinau svarkeli kaip jau isejo, po apacia geltonas tippis rolleyes.gif atsiprasau uz treningines kelnes, bet vaikai miega pietu miego musu kambaryje kur visi rubai, neturejau galimybes i normalias kelnes isokt lotuliukas.gif

Man atrodo jums truksta krutines siam svarkeliui, neisima isiuvai grazei ir atrodo kaip ant pakabos, nepykit, cia tik mano nuomone is sono.
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 02 07, 18:21)
Dekui 4u.gif Ir man ji labai miela, nors ne tokia kaip tikejausi. Bet ir pati bliuskyte, modeliukas thumbup.gif
O kiek pas Jus per krutine, kad dvejojot del 2 dydzio? Nors cia priklauso ir nuo viso kuno sudejimo, nes kitom mergaitem su tokiais ismatavimais jau buvo mazoka...

Visad galvojau, kad 90 cm, bet su visais push up vakar primatavau 92 blush2.gif , pečiai lyg neplatūs mano g.gif
Papildyta:
QUOTE(wetriuke @ 2013 02 07, 18:50)

Man atrodo jums truksta krutines siam svarkeliui, neisima isiuvai grazei ir atrodo kaip ant pakabos, nepykit, cia tik mano nuomone is sono.

Man atrodo. kad Letali puikiausiai užtenka tos krūtinės 4u.gif Tiesiog švarkelis platesniu liemeniu ir labiau tinka pas ką liemens nerasta 4u.gif Kilstels Letali sagutę ties liemeniu ir bus thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(wetriuke @ 2013 02 07, 18:50)

būtent. drinks_cheers.gif įžeist nesinori, tai tik eilinė nuomonė, į kurią visai nebūtina kreipt dėmesio, jei nenorima.
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 02 07, 19:21)
taip XS pas mane smile.gif Tik jei Jus dar aukstesne gal Jums jau Tall reikejo imti g.gif

TallXS ir emiau, tik uzmirsau darasyti tall 4u.gif
Atsakyti