Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(-čiobrelis- @ 2013 02 01, 16:21)
Taip  smile.gif  kiek suprantu, taiko ir sale, nu bent visada taiko juos smile.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Soffyyy @ 2013 02 01, 10:20)
Yra toks gaminamas kremas Basal'is. Mano vaikui padėjo ir kai ant viso k9no atsirado šerpetojantys spuogeliai - alergija nuo skalbimo priemonių. Natūralus, gerai drėkinantis, švelninantis, riboto galiojimo, patiks ir jums pačiai biggrin.gif O prieš einant į lauką būtinai tepu nuo šalčio apsaugančiu kremu.

Mums sita irgi alergologe patare. Ji, kiek zinau, Kauno kliniku vaistine pati gamina.
Atsakyti
QUOTE(rudaplauke @ 2013 01 31, 23:20)
bet jus man paaiskinkit... apie ta Umca tiek daug temoje kalbeta jau, idomu man, as nieko nesuprantu apie vaistus, namuose tik tylenol, nes MB galva daznokai skauda, tai jis tas tabletes naudoja. na pamatau, kad mano vaikai persale - koseja, sloguoja, nieko neduodu, kartais praeina is karto, kartais uztrunka ilgeliau, iki savaites panasiai. Arbatyciu pageria, drekintuva nakciai kambariuose pastatau. Tai jei tie persalimo pozymiai tokie, kur praeina po dienos, o as is karto tuos vaistus jiems duociau didele doze, koks tikslas tuomet juos duoti, jei pozymiai ir taip butu dinge po dienos?  mastau.gif

Dziaugiuosi Linute, kad jusu vaikai taip greitai pasveiksta, mano dukrai pradejus eiti i darza, puse tokiu persalimu perauga i plauciu uzdegimus (ir net su visokiomis ligoninemis), tai laukti kol viskas baigsis savaime neturiu drasos
Atsakyti
QUOTE(-čiobrelis- @ 2013 02 01, 09:21)
Taip  smile.gif  kiek suprantu, taiko ir sale, nu bent visada taiko juos smile.gif

Viskam taiko smile.gif

QUOTE(egluciauskas @ 2013 02 01, 09:25)
Dziaugiuosi Linute, kad jusu vaikai taip greitai pasveiksta, mano dukrai pradejus eiti i darza, puse tokiu persalimu perauga i plauciu uzdegimus (ir net su visokiomis ligoninemis), tai laukti kol viskas baigsis savaime neturiu drasos

drinks_cheers.gif Maniškei irgi niekada nebūna,kad iškart praeina. Nieko neduodant visada baigdavosi taip pat-temperatūra, angina ir krūva antibiotikų. O su visais tais sirupiukais pavyksta tik peršalimu ir apsiriboti (tfu tfu tfu).
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2013 02 01, 09:08)
Manau turetu gauti  4u.gif
Noriu pasiteirauti mamyciu su patirtimi del sausu ir raudonu zanduku - ka jus naudojat  4u.gif

Mano mazoji jau baigia isaugti seborejini dermatita, tai dabar ziema tik kai kada paraudonuoja tokie plemukai sausi, tai tepu sviesmedziu, taukmedziu dar kitaip ji vadina 4u.gif
Atsakyti
Turite gal 6pm koduką 10%? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egluciauskas @ 2013 02 01, 02:25)

QUOTE(Fabiana @ 2013 02 01, 02:28)
drinks_cheers.gif  Maniškei irgi niekada nebūna,kad iškart praeina. Nieko neduodant visada baigdavosi taip pat-temperatūra, angina ir krūva antibiotikų. O su visais tais sirupiukais pavyksta tik peršalimu ir apsiriboti (tfu tfu tfu).

bet tada man idomu, kodel LT vaikai taip serga g.gif mano abu eina i darzelius, mazoji kur tik keli vaikuciai, naminis darziukas, na tai suprantu, ten gal neuzsikrecia jie taip greitai, bet dickis eina i mokyklele, kur labai daug vaiku, daug grupiu ir pas juos niekas neserga, retais atvejais suserga grupeje vienas kitas vaikas. Mano mazoji nera dar gavusi niekada jokiu vaistu, o berniukas vaikisko tylenolio kazkada labai seniai - kai temperatura jau buvo labai auksta unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rudaplauke: 01 vasario 2013 - 09:47
QUOTE(Fabiana @ 2013 02 01, 09:28)
drinks_cheers.gif  Maniškei irgi niekada nebūna,kad iškart praeina. Nieko neduodant visada baigdavosi taip pat-temperatūra, angina ir krūva antibiotikų. O su visais tais sirupiukais pavyksta tik peršalimu ir apsiriboti (tfu tfu tfu).

drinks_cheers.gif pas maniškius ta pati situacija-niekad nebūna, kad 2-3 ir sveiki arba kad tik šiaip sirguliuotų-jei serga, tai serga normaliai ir kokias 2 savaites, bet dėka tų sirupukų, homeopatinių vaistukų, tfu, tfu, tfu, dažniausiai be komplikacijų ir antibiotikų ax.gif
Papildyta:
QUOTE(rudaplauke @ 2013 02 01, 09:46)
bet tada man idomu, kodel LT vaikai taip serga  g.gif  mano abu eina i darzelius, mazoji kur tik keli vaikuciai, naminis darziukas, na tai suprantu, ten gal neuzsikrecia jie taip greitai, bet dickis eina i mokyklele, kur labai daug vaiku, daug grupiu ir pas juos niekas neserga, retais atvejais suserga grupeje vienas kitas vaikas. Mano mazoji nera dar gavusi niekada jokiu vaistu, o berniukas vaikisko tylenolio kazkada labai seniai - kai temperatura jau buvo labai auksta  unsure.gif

Įtariu, kad ir klimatas turi įtakos....
Atsakyti
Mergaites patarkit vyriškinei kojai 29,5cm.crocs kokį dydį imti unsure.gif ? Nepirkus crocs dar ax.gif .Ačiū
Atsakyti
QUOTE(rudaplauke @ 2013 02 01, 09:46)
bet tada man idomu, kodel LT vaikai taip serga  g.gif  mano abu eina i darzelius, mazoji kur tik keli vaikuciai, naminis darziukas, na tai suprantu, ten gal neuzsikrecia jie taip greitai, bet dickis eina i mokyklele, kur labai daug vaiku, daug grupiu ir pas juos niekas neserga, retais atvjais suserga grupeje vienas kitas vaikas. Mano mazoji nera dar gavusi niekada jokiu vaistu, o berniukas vaikisko tylenolio kazkada labai seniai - kai temperatura jau buvo labai auksta  unsure.gif

Cia turbut nuo imuniteto vaiku priklauso. Mano mazoji nesirgo net sloga iki triju metu, kai nuo triju pradejo eiti i darzeli-vat tada ir prasidejo doh.gif savaite i darzeli- dvi sav. namie ir taip beveik visus metus. O siais metais viskas tvarkoj, apsiuoste matomai su visu bacilom, persirgo visom slogom ir dabar ramu 4u.gif (spjaunu tris kart)
As irgi nepuolu duoti vaistu, bandau naturaliom priemonem pradzioj....bet vat budavo, kad ir nesuveikia..
Uztat pati dabar visiskai neprasneku...klijentes skambina, tai duodu dukrai atsiliept biggrin.gif bet jau su zolelem nepraslydau, turbut po 10 metu jei ne daugiau antibijotikus geriu rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Ditele @ 2013 02 01, 09:47)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ditele @ 2013 02 01, 10:47)

Ir tėvų požiūris sergančių vaikų nevest į darželį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nonna @ 2013 02 01, 09:52)
Ir tėvų požiūris sergančių vaikų nevest į darželį  biggrin.gif

Tas tai taip, man toks siutas imdavo kai nuvedi po poros savaiciu i darziuka vaika ir pamatai ten su zaliu snargliu panosej stovinti kita vaika doh.gif Bet musu aukletojos is kart pamate toki atveji skambina vaiko tevams ir liepia pasiimt. Is kitos puses nu ka tiems zmonems daryt kai vaikui tik sloga...imt vel bileteni...ismes von is darbo... Gerai kai as turiu galimybe kas antra diena pati but namie, mociute yra, o ka kitiems daryt..ir veda snargletus i darza, ten uzsikrecia kiti sveiki ir vel viskas is pradziu doh.gif
Atsakyti