QUOTE(rudaplauke @ 2013 02 01, 09:46)
bet tada man idomu, kodel LT vaikai taip serga

mano abu eina i darzelius, mazoji kur tik keli vaikuciai, naminis darziukas, na tai suprantu, ten gal neuzsikrecia jie taip greitai, bet dickis eina i mokyklele, kur labai daug vaiku, daug grupiu ir pas juos niekas neserga, retais atvjais suserga grupeje vienas kitas vaikas. Mano mazoji nera dar gavusi niekada jokiu vaistu, o berniukas vaikisko tylenolio kazkada labai seniai - kai temperatura jau buvo labai auksta
Cia turbut nuo imuniteto vaiku priklauso. Mano mazoji nesirgo net sloga iki triju metu, kai nuo triju pradejo eiti i darzeli-vat tada ir prasidejo

savaite i darzeli- dvi sav. namie ir taip beveik visus metus. O siais metais viskas tvarkoj, apsiuoste matomai su visu bacilom, persirgo visom slogom ir dabar ramu

(spjaunu tris kart)
As irgi nepuolu duoti vaistu, bandau naturaliom priemonem pradzioj....bet vat budavo, kad ir nesuveikia..
Uztat pati dabar visiskai neprasneku...klijentes skambina, tai duodu dukrai atsiliept

bet jau su zolelem nepraslydau, turbut po 10 metu jei ne daugiau antibijotikus geriu
Papildyta:
QUOTE(Ditele @ 2013 02 01, 09:47)
Įtariu, kad ir klimatas turi įtakos....