Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Sveikos merginos,gal galit padeti.prireike man cia stebuklingos kempineles" blenderio" pudrai.nezinau kur ieskoti. ax.gif ir gal pasidalintumet patirtimi,ar geras daiktas.aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rennika @ 2013 02 01, 10:59)
Kaip keista ,pagal ju lentelę 46 dydžiui vos ne 11-12 dydis  g.gif ,gal kas jau pirkot,galit paaiškinti  unsure.gif

Kad žinokit visi tie crocs pagal jų lentelę taip, va paskutinius tokius aulinukus pirkom, tai 13 dydis rašo, jog tinkamas 47,5, nu bet MB vos įsiauna į juos, kai be jokio užtrauktuko, kas kartą nervinasi doh.gif biggrin.gif o sportbačiukai irgi taip pat, rašo, kad 47,5, bet tikrai nieko panašaus schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingrida N. @ 2013 02 01, 11:10)
mano vyras nesioja 46, tai perkam usa 12 dydi.  4u.gif

QUOTE(Ditele @ 2013 02 01, 11:12)
drinks_cheers.gif aš saviškiui irgi.

Tai gal MB koja didesnė g.gif biggrin.gif bet ne crocs visi batai 46 rašo biggrin.gif reiktų jau čia pėdą matuoti matyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(-čiobrelis- @ 2013 02 01, 11:06)
Kad žinokit visi tie crocs pagal jų lentelę taip, va paskutinius tokius aulinukus pirkom, tai 13 dydis rašo, jog tinkamas 47,5, nu bet MB vos įsiauna į juos, kai be jokio užtrauktuko, kas kartą nervinasi  doh.gif  biggrin.gif  o sportbačiukai irgi taip pat, rašo, kad 47,5, bet tikrai nieko panašaus  schmoll.gif

jo, su crocs buna taip, vyrui zieminius pirkom 11 dydi, nors siaip nesioja crocs visus 9 doh.gif gerai kad Danijoje pasimatavom, kitaip niekaip nebuciau sugalvojus per 2 dydzius uzsakinet rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ericute @ 2013 02 01, 12:02)
Sveikos merginos,gal galit padeti.prireike man cia stebuklingos kempineles" blenderio" pudrai.nezinau kur ieskoti. ax.gif ir gal pasidalintumet patirtimi,ar geras daiktas.aciu  4u.gif

Aš pirkau amazon, buvo geriausia kaina smile.gif
Atsakyti
Turim pradėtus rinkti užsakymus:

www.dsw.com
www.polo.com - 10% nuolaida
www.armaniexchange.com
www.aeropostale.com
www.rugby.com
www.macys.com
www.walgreens.com - trūksta iki nemokamo siuntimo
www.victoriassecret.com
www.theperfumespot.com - trūksta iki nemokamo siuntimo
www.delias.com - reikėtų poros užsakymų
www.desigual.com
www.nyxcosmetics.com
www.amway.com
www.fisher-price.com
www.sigmabeauty.com
www.starbucksstore.com
www.beyondtherack.com
www.tanforless.com
www.paulaschoice.com
www.sliceofnature.com
www.toryburch.com
www.crazy8.com
www.sierratradingpost.com
www.loft.com
www.fragrancenet.com
www.lilydirect.com
www.sleekhair.com
www.saksfifthavenue.com - 10% nuolaida
www.bostonproper.com
www.gymboree.com
www.juicycouture.com
www.carters.com
www.drugstore.com
www.djpremium.com
www.crocs.com
www.iherb.com

Junkitės ir prie čia nepaminėtų parduotuvių, pirksim viską, kas susirinks (arba nereikia laukti prisijungiančių) 4u.gif

BENDRA TEMOS IŠPARDUOTUVĖ
Atsakyti
Klaipedieciu demesiui, ryt gaunu 232 deze dalinsiu savaitgali bet nesusimokejusiu sarasas ilgas tai ne visos gales dziaugtis ax.gif

Primenu kad per savaite iki nauju dezuciu turi buti viskas isdalinta tad skambinkit rasykit sms.. lauksiu labai labai smile.gif

rytoj gausit laiskelius 4u.gif

Atsakyti
MB su su 29 cm koja (45- 45.5 dydis) crocs turi nuo 11 iki 13 dydzio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rennika @ 2013 02 01, 10:51)
Mergaites patarkit vyriškinei kojai 29,5cm.crocs kokį dydį  imti  unsure.gif ? Nepirkus crocs dar  ax.gif  .Ačiū

Manau 12 dydį - o geriausia kokioje parduotuveje pasimatuoti 4u.gif

QUOTE(rennika @ 2013 02 01, 10:59)
Kaip keista ,pagal ju lentelę 46 dydžiui vos ne 11-12 dydis  g.gif ,gal kas jau pirkot,galit paaiškinti  unsure.gif

Mb visus batus nesioja 45 dydį, US 12, o kitokių dydzių nei vienų neturi, tai trejus kroksus turi irgi 12 dydį 4u.gif Nebent kroksai didinti-mazinti ax.gif
Atsakyti
Mergaites, noreciau dukriukui pabandyti UMCA, koki rinktis?

ir dar pamenu mergaites pirko kazkokius lasiukus nuo pilvo putimo maziausiems ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TrioSSS: 01 vasario 2013 - 11:42
Aciu patarusioms 4u.gif
Prisidejau prie Vitacost su umca mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergicos, ar perkate iš forever21.com? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2013 02 01, 12:38)
Mergaites, noreciau dukriukui pabandyti UMCA, koki rinktis?

paskaitykit pora puslapiuku atgal mirksiukas.gif man bent jau patare siuos 4u.gif
http://www.vitacost....-coldcare-syrup
Atsakyti