QUOTE(rudaplauke @ 2013 02 01, 08:46)
bet tada man idomu, kodel LT vaikai taip serga

mano abu eina i darzelius, mazoji kur tik keli vaikuciai, naminis darziukas, na tai suprantu, ten gal neuzsikrecia jie taip greitai, bet dickis eina i mokyklele, kur labai daug vaiku, daug grupiu ir pas juos niekas neserga, retais atvejais suserga grupeje vienas kitas vaikas. Mano mazoji nera dar gavusi niekada jokiu vaistu, o berniukas vaikisko tylenolio kazkada labai seniai - kai temperatura jau buvo labai auksta
aš manau, kad dėl požiūrio dar daug kas priklauso, gal pas jus besisnargliuojančių vaikų į daržiuką neveda. manoji irgi paeina 4 dienas į darželį ir sėdim 3 sav. namie...

nes grupėj vos ne visi su bėgančiais liūliais... kol į darželį nėjom, manoji beveik nesirgus net sloga, o dabar abu kartu pastoviai serga... MB dar bandė mane paprotint, kad mes taip sergam dėl to, kad iki 2,5 m. namie sėdėjom, kai tuo tarpu kiti vaikai nuo 4 mėn. jau lopšeliuose buvo... tai aš aiškinau SB, kad tai jokios reikšmės neturi, gi jie irgi pastoviai serga ir mano vaikus užkrečia

jokio imuniteto jie neįgavę, kitaip manoji nesirgtų

tad tik išgirdus saviškę kosčiojant, duodu umcos, jei nepamirštų per dieną kelių dozių suduot, tai greit baigias, jei pamirštu, tenka gydytoją lankyt
ir šiaip pastebėjau, kad lietuviškas klimatas mano vaikams labiau tinka nei belgiškas...