Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(-čiobrelis- @ 2013 02 01, 10:10)
Ačiū, nežinojau, nesu registravus  4u.gif
thumbup.gif

Tada aš su klausimu:
http://www.crocs.com...cgid=outlet-men

Gal kas dėl dydžių patars? Šiaip MB visus crocsus nešioja 13 dydžio, koja 46 dydžio, per didelių dar tikrai nebuvo, tai gal šiuos irgi imti 13tą ir viskas  g.gif

Kaip keista ,pagal ju lentelę 46 dydžiui vos ne 11-12 dydis g.gif ,gal kas jau pirkot,galit paaiškinti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Soffyyy @ 2013 02 01, 10:20)
Yra toks gaminamas kremas Basal'is. Mano vaikui padėjo ir kai ant viso k9no atsirado šerpetojantys spuogeliai - alergija nuo skalbimo priemonių. Natūralus, gerai drėkinantis, švelninantis, riboto galiojimo, patiks ir jums pačiai biggrin.gif O prieš einant į lauką būtinai tepu nuo šalčio apsaugančiu kremu.

Aciu, buvau visai apie ji pamirsusi doh.gif i lauka visada tepu weledos salcio krema 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rennika @ 2013 02 01, 10:59)
Kaip keista ,pagal ju lentelę 46 dydžiui vos ne 11-12 dydis  g.gif ,gal kas jau pirkot,galit paaiškinti  unsure.gif

mano vyras nesioja 46, tai perkam usa 12 dydi. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingrida N. @ 2013 02 01, 10:10)
mano vyras nesioja 46, tai perkam usa 12 dydi.  4u.gif

drinks_cheers.gif aš saviškiui irgi.
Atsakyti
QUOTE(rudaplauke @ 2013 02 01, 08:46)
bet tada man idomu, kodel LT vaikai taip serga  g.gif  mano abu eina i darzelius, mazoji kur tik keli vaikuciai, naminis darziukas, na tai suprantu, ten gal neuzsikrecia jie taip greitai, bet dickis eina i mokyklele, kur labai daug vaiku, daug grupiu ir pas juos niekas neserga, retais atvejais suserga grupeje vienas kitas vaikas. Mano mazoji nera dar gavusi niekada jokiu vaistu, o berniukas vaikisko tylenolio kazkada labai seniai - kai temperatura jau buvo labai auksta  unsure.gif

aš manau, kad dėl požiūrio dar daug kas priklauso, gal pas jus besisnargliuojančių vaikų į daržiuką neveda. manoji irgi paeina 4 dienas į darželį ir sėdim 3 sav. namie... doh.gif nes grupėj vos ne visi su bėgančiais liūliais... kol į darželį nėjom, manoji beveik nesirgus net sloga, o dabar abu kartu pastoviai serga... MB dar bandė mane paprotint, kad mes taip sergam dėl to, kad iki 2,5 m. namie sėdėjom, kai tuo tarpu kiti vaikai nuo 4 mėn. jau lopšeliuose buvo... tai aš aiškinau SB, kad tai jokios reikšmės neturi, gi jie irgi pastoviai serga ir mano vaikus užkrečia doh.gif jokio imuniteto jie neįgavę, kitaip manoji nesirgtų cool.gif tad tik išgirdus saviškę kosčiojant, duodu umcos, jei nepamirštų per dieną kelių dozių suduot, tai greit baigias, jei pamirštu, tenka gydytoją lankyt doh.gif

ir šiaip pastebėjau, kad lietuviškas klimatas mano vaikams labiau tinka nei belgiškas... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alatėja_: 01 vasario 2013 - 10:27
Labas 4u.gif
ziuriu kalbat apie Umca, gal parekomenduotumet kokia mums 4u.gif mazo maziukei dabar 9 men., net nezinau ar tokio amziaus ja galima duot, o paziurejau, ten visokiausiu tu umcu pilna doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolanteleee @ 2013 02 01, 09:26)
Labas 4u.gif
ziuriu kalbat apie Umca, gal parekomenduotumet kokia mums 4u.gif mazo maziukei dabar 9 men., net nezinau ar tokio amziaus ja galima duot, o paziurejau, ten visokiausiu tu umcu pilna doh.gif

umca rekomenduoja tik nuo 2 m., dėl mažesnių reikia su gydytoju pasikonsultuot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolanteleee @ 2013 02 01, 11:26)
Labas 4u.gif

as duodu sita ( klausiau savo daktariuko, sake galima musu leliam duot)

http://www.iherb.com...oz-120-ml/22536
Papildyta:
Mergaites kaip galvojat apie siuos paltukus, i XL su apimtim 109 per krutine tilpciau?

http://www.modnique....71/seeac/gseeac
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linciaika: 01 vasario 2013 - 10:31
QUOTE(Enimdreja @ 2013 02 01, 07:35)
kantrybės smile.gif gi merginos irgi ne robotai. Man ir dieną, ir daugiau nei dieną kartais tenka palaukt atsakymo, tai ir laukiu kantriai, siūlau jums tą patį mirksiukas.gif

4u.gif matot, as susidomejau sia tema visai neseniai, tai dar "neisikirtau", busiu kantresne mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Linciaika @ 2013 02 01, 10:33)
as duodu sita ( klausiau savo daktariuko, sake galima musu leliam duot)

http://www.iherb.com...oz-120-ml/22536
Papildyta:
Mergaites kaip galvojat apie siuos paltukus, i XL su apimtim 109 per krutine tilpciau?

http://www.modnique....71/seeac/gseeac

as duodu gal irgi nuo 6 men, daktare leido, siaip visuomet dukrai kai su gerkle budavo, tai Tonsilgona gerdavom....
tiesa, kam vaikai alergiski ir turi problemu su oda galiu rekomenduoti krema gera Avene Cicalfate antibakterinis atkuriamasis kremas, mums dermatologas rekomendavo, nu liuks daikciukas. kaina apie 32 LT Eurovaistineje uz 40 ml, bet ji reikia tepti tik ant problematines vietos (Basali tai reik per visa kuneli bent karta dienoje), tinka ibrezimams, vystyklu dermatitui...zodziu labai platus panaudojimas vaikams ir ne vaikams thumbup.gif
Papildyta:
Junkites prie vitacost, as jau nusiunciau 4u.gif
Atsakyti
Gal žinote kuri ar crocs puslapyje sale skyrelį kada nors papildo dydžiais? ax.gif
Atsakyti
Loren, gal geru ziniu siandien turesi? rolleyes.gif
Atsakyti