Įkraunama...
Įkraunama...

Namas iš Sandwich poliuretano, stiklo vatos plokšč

QUOTE(sevas @ 2018 11 28, 20:57)
<p>Kaip momentaliai tragedija seimoje viska pakeicia. Atsisveikinu su SIP statytojais. Iki susitikimo namu renovacijos temoje, kai atsigausime</p>

Sevai, laikykitės! Gaila, kad nebebus žinių šioje temoje. Sėkmės!
Atsakyti
Sveiki , Sevai .Stiprybės ir vidinės ramybės .
Atsakyti

Aciu mieli forumieciai, gyvenimas tesiasi, tik temos keiciasi. Aciu

Atsakyti
Sveiki, SIP'sininkai,
Ar darot vidinę garo izoliaciją išorinėms sienoms ir kokią? Mano sienos konstrukcija - dvigubas gipskartonis tiesiai ant 174 mm SIP'so + 150mm EPS su silikoniniu tinku.
Atsakyti
QUOTE(Giords @ 2019 07 31, 09:09)
Sveiki, SIP'sininkai,
Ar darot vidinę garo izoliaciją išorinėms sienoms ir kokią? Mano sienos konstrukcija - dvigubas gipskartonis tiesiai ant 174 mm SIP'so + 150mm EPS su silikoniniu tinku.

Labas. Naudojau SIGA Majpell. Gipsas keliavo analogiškai, kaip pas jus - tiesiai ant OSB. O čia plačiau apie sandarumą.
Atsakyti

Labas mieli forumieciai, labas SIP statytojai.

 

Ilgai tylejau, taciau pavasari presides namo surinkimas is SIP, nutariau parasyti. Per tylejimo laika pardaveme sena sklypa su viskuo, tame tarpe su atliktu nuliniu ciklu, ismeteme sena projekta, nusipirkome 1.5 didesni sklypa (9 a) su senu, mazu nameliu, kuri paliksime kaip ukini. Sklypas nuostabus, gerai orentuotas, islygintas, ispiltas kiemo autotakas, puikus kaimynai. Iskirtome nemazai senu vaismedziu, trukde statyboms, uztvereme tvoras, savo rankomis, graziausios gatveje  :rolleyes:. Imokejome avansa SIP gamintojui, jis ir statytojas, atliktas nulinis ciklas, turime projekta ir statybu leidima. Manome, kad labai teisingai pasirinkome SIP gamintoja- statytoja, architekta. Nama statome Marijampoleje, jei kam idomu, galime parekomenduoti puikius nulinio ciklo darytojus tipo viskas viename. Atliko viska: vandentiekis, kanalizacija, juodzemio nuemimas- isvezima, smelio ir vibruojamo smelio (vadina rudziu) atvezimas ir islyginimas. Uzteko bendrauti su eskavatoristu, jis viska organizavo. Manau, jis sutaupe man apie 30%. Elektrikai buvo paziystami is anksciau, tai 3-faze irgi siek tiek atpigo. Jei kam idomu kazkokios smulkmenos, viska papsakosiu nuosirdziai. Taip pat su SIP statytoju sutarem, kad namo surinkimo metu bus laisvas priejimas visiems norintiems atvykti ir pamatyti, paciupineti.

Atsakyti
idomiau skaityti kai yra kazkokie skaiciai su EUR zenklu. O dabar viskas nuostabu, bet tik tiek.
Atsakyti

Nenorejau issiplesti po ilgo nerasymo. Jei kam idomu, galiu viska pagarsinti su EUR zenklais, pradedant sklypo kaina, tvoru kaina, projekto kaina, nulinio ciklo kaina pagal punktus  ir baigiant ECOSIP samata, viska uzsirasiau. Taip pat, ka gudravau, kad sutaupyti ir ka dar gudrausiu. Nenoriu rasyti tusciai, jei kam idomu, pasakykit, kas domina, parasysiu. 

  Mano tikslas pasistatyti 80 kv busta, kuriame butu normalus konfortas, bet neisleisti nei vieno cento tusciai.

Atsakyti
QUOTE(sevas @ 2019 11 28, 17:13)
<p>Nenorejau issiplesti po ilgo nerasymo. Jei kam idomu, galiu viska pagarsinti su EUR zenklais, pradedant sklypo kaina, tvoru kaina, projekto kaina, nulinio ciklo kaina pagal punktus  ir baigiant ECOSIP samata, <span style="background-color:rgb(255,255,255);font-style:normal;font-weight:400;text-align:left;">viska uzsirasiau. Taip pat, ka gudravau, kad sutaupyti ir ka dar gudrausiu. Nenoriu rasyti tusciai, jei kam idomu, pasakykit, kas domina, parasysiu. </span></p>
<p><span style="background-color:rgb(255,255,255);font-style:normal;font-weight:400;text-align:left;">  Mano tikslas pasistatyti 80 kv busta, kuriame butu normalus konfortas, bet neisleisti nei vieno cento tusciai.</span></p>
Ecosip puslapyje 172 mm skydo kvadrato kaina su neoporu nurodyta 28,94€. Įdomu, kokią suderėjot su paruošimu surinkimui bei pristatymu. Aš su kitais sutariau už 24€/kv.m. (skydai buvo atvežti kovo mėn.).
Atsakyti

pasirodo samata turiu tik popierine, o popieriai keliose vietose. Tai samata rytoj nuskanuosiu ir ikelsiu. Sakykite Giords, ka pavyko nuveikti nuo kovo menesio?

Atsakyti
QUOTE(sevas @ 2019 11 28, 12:31)
Manome, kad labai teisingai pasirinkome SIP gamintoja- statytoja, architekta. Nama statome Marijampoleje, jei kam idomu, galime parekomenduoti puikius nulinio ciklo darytojus tipo viskas viename.

Sveikinimai! Kai būsiu Marijampolėje - užšoksiu. Sėkmės!
Atsakyti
QUOTE(sevas @ 2019 11 28, 18:13)
<p>pasirodo samata turiu tik popierine, o popieriai keliose vietose. Tai samata rytoj nuskanuosiu ir ikelsiu. Sakykite Giords, ka pavyko nuveikti nuo kovo menesio?</p>
Namo išorė pilnai baigta, baigiamas įrengti grindinis šildymas (I a. išbetonuota, II a. grindį darau iš 4 sluoksnių grindinio gipskartonio), padarytas pirmas elektros etapas, apšiltintas stogas (realiai vidaus darbai pajudėjo tik prieš mėnesį, kai meistras pagaliau baigė darbus kitur).
Atsakyti